Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

U19 izlases pussargs Kārkliņš: "Tiesnesis pats atzina, ka pendeles nebija"

U19 izlases pussargs Kārkliņš: "Tiesnesis pats atzina, ka pendeles nebija"
Krišs Kārkliņš (nr. 8)
Foto: Dmitrijs Suļžics/F64

Latvijas U19 futbola izlase Slokā piedzīvoja ļoti sāpīgu zaudējumu pret Austrijas vienaudžiem, vienīgos vārtus ielaižot kompensācijas laika trešajā minūtē (0:1). Latvijas pussargs Krišs Kārkliņš sarunā ar Sportacentrs.com pauda apņēmību turpināt cīnīties un rīt mēģināt atņemt punktus Vācijai.

"Ļoti bēdīgas beigas. Paši iekritām aizsardzībā un ielaidām muļķīgus vārtus – absolūti nebijām pelnījuši zaudēt," sacīja Krišs Kārkliņš, kurš laukumā pavadīja visas 90 minūtes. "Grūti precīzi pateikt, kas notika ielaistajos vārtos. Jāskatās video, tad varēs sacīt konkrētāk."

"Atvairītā pendele mūs nedaudz sapurināja. Kopumā Austrija nerādīja neko īpašu. Bijām skatījušies arī viņu video, noteikti varējām un vajadzēja uzvarēt vai vismaz izcīnīt punktu," Kārkliņš turpināja. Vaicāts par paša nopelnīto 11 metru soda sitienu uz saviem vārtiem 18. minūtē, Kārkliņš sacīja, ka tiesnesis pats atzinis, ka pendeles nebija: "Tajā epizodē laikam tiesneša asistents bija tas, kurš signalizēja par pārkāpumu."

Lai turpinātu pretendēt uz vismaz otro vietu un izkļūšanu no grupas, Latvijai rīt, visticamāk, būs vajadzīgs liels pārsteigums – vai nu pašu uzvara pār Vāciju vai Austrijas klupiens pret Kazahstānu. Kārkliņš gan joprojām bija apņēmības pilns: "Vienmēr ticam, ka varam uzvarēt, un turpināsim cīnīties. Kazahi pēc pirmā puslaika Vācijai zaudēja tikai 0:1, otrajā laikam salūza [beidzās 0:6]. Noteikti cīnīsimies tikai par uzvaru. Kā izdosies, to redzēsim."

Latvijas un Austrijas U19 izlašu spēli tiesāja spāņu arbitrs Alehandro Ernandess, kurš svētdien apkalpoja arī "La Liga" maču starp Madrides "Real" un Bilbao "Athletic" (5:0). Kopumā Ernandess Slokā parādīja astoņas dzeltenās kartītes – pa četrām katrai no komandām.

18 gadus vecais Krišs Kārkliņš pārstāv SMScredit.lv Virslīgas klubu "Liepāja" un šosezon augstākajā līgā ir aizvadījis 20 spēles, 15 no tām sākot pamatsastāvā. Latvijas izlase rīt Slokā tiksies ar Vāciju, bet otrdien grupu turnīra pēdējā spēlē uzņems Kazahstānu. Abu spēļu sākums paredzēts plkst. 16:00, un šos mačus varēsiet vērot Sportacentrs.com tiešraidēs.


, 2014-10-10 16:15, pirms 9 gadiem
Ja tiesnesis atzīst ,ka nav pārkāpuma, viņš viņu nenosvilpj....
, 2014-10-10 17:13, pirms 9 gadiem
0:0?Autor, lūdzu izlabo!
, 2014-10-10 18:21, pirms 9 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Ja tiesnesis atzīst ,ka nav pārkāpuma, viņš viņu nenosvilpj....
Tiesnesis noteikti vakar saprata daudz savu kļūdu ,kur nosvilpa par labu balkānaustriešiem!Vika šos apzināti!
Raimonds Krollis. Foto: Sanita Ieva Sparāne/LFF
191

Latvijas izlase sāk drausmīgi, Krollis panāk neizšķirtu pret Lihtenšteinu

Šovakar Kiprā otro pārbaudes spēli jaunā galvenā trenera Paolo Nikolato vadībā aizvadīja Latvijas futbola valstsvienība, kam neizdevās pieveikt Lihtenšteinu – 1:1. Pirmajās sekundēs Mārcis Ošs iesita bumbu savos vārtos, bet turpinājumā izlīdzinājumu panāca Raimonds Krollis.
Latvijas U19 valstsvienība. Foto: LFF
1

Latvieši nenotur pārsvaru un Elites posma turnīru noslēdz ar vienu punktu

Šā gada Eiropas U19 meistarsacīkšu kvalifikācijas sacensības ar neizšķirtu (1:1) pret Elites posma septītās apakšgrupas mājinieci Ziemeļmaķedoniju noslēdza Viktora Dobrecova trenētie Latvijas futbolisti.
Foto: LFF
1

Latvijas U17 meitenes sagrauj Gruziju, tomēr neiekļūst A līgā

Latvijas WU-17 meiteņu izlase sestdien noslēdzošajā 2024. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas B līgas otrās kārtas turnīra mačā Fēru salās ar rezultātu 5:0 (3:0) uzvarēja Gruziju un savā apakšgrupā ierindojās trešajā vietā, ziņo Latvijas Futbola federācija.