Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Latvijas U19 futbolisti mača izskaņā izlaiž uzvaru pār Skotiju

Latvijas U19 futbolisti mača izskaņā izlaiž uzvaru pār Skotiju
Vladimirs Babičevs
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas U19 futbola valstsvienība ar neizšķirtu (1:1) spēlē ar Skotiju sākusi 2014.gada Eiropas čempionāta atlases turnīru. Skoti izlīdzinājumu panāca vien spēles kompensācijas laikā.

Ar Latvijas un Skotijas valstsvienību spēli Minskā šodien turpinājās Eiropas U19 futbola čempionāta kvalifikācijas turnīrs. Pateicoties skotu uzbrucēja Golda vārtiem jau kompensācijas pirmajā minūtē, Skotija spēja izraut neizšķirtu (1:1). 21.minūtē Latviju vadībā izvirzīja Jūrmalas "Spartaka" aizsargs Kārlis Kņūts.

Četru komandu turnīru Minskā Latvijas jaunie futbolisti galvenā trenera Vladimira Babičeva vadībā turpinās parīt ar spēli pret Vāciju, savukārt 15.oktobrī mūsu izlase spēkosies ar laukuma saimnieci Baltkrieviju.

UEFA Eiropas U19 jauniešu futbola čempionāts sastāv no trim kārtām: kvalifikācijas kārtas, Elites raunda un finālturnīra. Kvalifikācijas kārtas spēles tiek aizvadītas rudens mēnešos, tajā komandas ar izlozes palīdzību tika sadalītas 13 apakšgrupās pa četrām komandām katrā.

Sacensību Elites raundā iekļūs apakšgrupas divas labākās komandas, kā arī labākā 3.vietas ieguvēja starp visām grupām ar labāko rādītāju pret pirmajām divām vienībām. 2014.gada UEFA Eiropas U19 jauniešu čempionāta astoņu komandu finālturnīrs risināsies Ungārijā laika posmā no 19. līdz 31.jūlijam.

Latvijas izlases sastāvs spēlē ar Skotiju: Vīksna, Bragins, Bērenfelds, Kiriļins, Klimaševičs, Kņūts (Bezuščonoks 72'), Kazačoks, Vītolnieks, Gutkovskis, Indrāns (J.Ikaunieks 57'), Komarovs (Knapšis 85').

Izmantotie resursi:
The official website for European football –...

  +4 [+] [-]

, 2013-10-10 16:46, pirms 11 gadiem
cik paklausos, šie u-19 sakarīgus rezultātus rāda pret spēcīgām komandām.

     [+] [-]

, 2013-10-10 20:57, pirms 11 gadiem
bembists rakstīja: cik paklausos, šie u-19 sakarīgus rezultātus rāda pret spēcīgām komandām.
jā, Babičevam tīri neslikti līdz šim iet. Tomēr pie izlases ķērās ar lielāku pieredzi nekā Stepanovs, un kvai tas pats Pahars Domāju, ka gan jau drīz redzēsim atkal pie kāda Virslīgas kluba stūres.

     [+] [-]

, 2013-10-10 22:44, pirms 11 gadiem
Žēl, ka tik maz pietrūcis līdz uzvarai. Bet malači, puiši, skaidri redzams, ka šajā jauniešu līmenī varam cīnīties ar futbola lielvalstīm. Jā, Skotija varbūt nav futbola lielvalsts izlašu līmenī, bet šī nav pirmā reize, kad U-19 rāda pieklājīgus rezultātus. Atcerēsimies to kvalifikācijas turnīru, kad spēlējām pret Itāliju vēl nesen. Toreiz sevi spilgti pieteica Lonščakovs, kurš tagad Vācijā spēlē un beidzot ir parādījies arī U-21 izlases kandidātos. Virslīgā viņam īsti neizdevās sevi pierādīt.