Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Azerbaidžānas izlases pussargs: Parādījām raksturu pēc nesenā zaudējuma

Ints Megnis
Ints Megnis

Azerbaidžānas izlases pussargs: Parādījām raksturu pēc nesenā zaudējuma
Azerbaidžānas futbola izlase gūst vārtus pret Latviju
Foto: Azerbaidžānas Futbola federācija

Azerbaidžānas izlases futbolisti, priecājoties par sestdien pārbaudes spēlē gūto uzvaru pār Latviju, īpaši pieminējuši neseno neveiksmi citā mačā pret Kazahstānu, atzīstot, ka vēl vienu sliktu cīņu viņi nevarēja atļauties aizvadīt.

Sestdienas mačā, kas notika nacionālajā stadionā "Daugava", Latvija piekāpās ar rezultātu 1:3, ciešot pirmo neveiksmi galvenā trenera Miksu Pātelainena vadībā.

"Neskatoties uz rezultātu, mačs bija smags," paudis Azerbaidžānas izlases pussargs Emins Mahmudovs. "Mēs parādījām agresīvu spēli un to uzbrūkošo futbolu, ko vēlējās treneris. Kaut mums neizdevās kontrolēt spēles gaitu vēlamajā līmenī, galvenais, ka parādījām raksturu pēc nesenā zaudējuma."

"Gribējām uzvarēt pēc zaudējuma 0:3 pret Kazahstānu, ko uzskatu par negadījumu. Ceru, ka līdz septembrim katrs no mums izies nepieciešamo sagatavošanos klubos un izlasei pievienosies labā sportiskajā formā," paudis aizsargs Ruslans Abišovs.

"Zaudējums Kazahstānai mums bija laba mācība. Nepieļāvām iepriekšējās kļūdas, izlikāmies laukumā, cīnījāmies līdz beigām un galvenais - guvām vārtus," piebildis aizsargs Maksims Medvedevs, kurš spēles 20. minūtē atklāja rezultātu.

Izmantotie resursi:
Эмин Махмудов: Главное, что сумели проявить...

  +1 [+] [-]

, 2018-06-10 06:18, pirms 6 gadiem
Ha! Un ar cik Latvija zaudētu Kazahstānai?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja