Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Gabovs: "Novembrī piedzīvotajam 0:6 tagad nevajadzētu traucēt"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Gabovs: "Novembrī piedzīvotajam 0:6 tagad nevajadzētu traucēt"
Vladislavs Gabovs divcīņā Amsterdamā pret Ibrahimu Afelaju (Foto: f64)

Latvijas futbola izlase turpina gatavoties piektdien "Skonto" stadionā paredzētajai Eiropas čempionāta atlases cikla spēlei pret Nīderlandi. Mūsu valstsvienības aizsargs Vladislavs Gabovs sarunā ar Sportacentrs.com atzina, ka izlase gaidāmā mača virzienā raugās optimistiski un Amsterdamā piedzīvoto sagrāvi 0:6 visiem vajadzētu izmest no galvas.

Šovakar Latvijas valstsvienība aizvadīja priekšpēdējo treniņu pirms piektdienas lielās cīņas pret aizvadītās Pasaules kausa izcīņas pusfinālisti Nīderlandi. Nodarbībā Slokā mūsējie pieslīpēja gan standartsituāciju izpildīšanas prasmes, gan aizvadīja divpusējo treniņspēli, vienīgos vārtus mačā ar galvu gūstot Denisam Rakelam. Jau rīt mūsējie trenēsies spēles norises vietā "Skonto" stadionā, kur Mariana Pahara vadītajai komandai piektdienas vakarā pretī stāsies grupā patlaban 3. vietā esošie holandieši. Oranžie pagājušā gada novembrī savā laukumā Latviju sakāva ar 6:0, tāpēc faniem ir iemesls ar piesardzību gaidīt parītdienas maču. Aizsargs Vladislavs Gabovs, kurš Amsterdamā laukumā bija visas 90 minūtes, gan aicina būt optimistiskākiem: "Pēc tās spēles esam aizvadījuši divus diezgan labus mačus [pret Čehiju un Ukrainu - aut.], tā ka mūsu emocionālais stāvoklis ir daudz labāks nekā [tas] bija pēc Holandes."

"Mēs optimistiski skatāmies uz šo spēli. Domāju, ka tagad būsim gatavi, palīdzēs savs laukums un līdzjutēji, tāpat arī taktiskās izmaiņas," piebilda futbolists. 27 gadus vecais aizsargs uzskata, ka piedzīvotā sakāve pret holandiešiem pagājušajā gadā nebūs psiholoģiska barjera, tiekoties pret titulētajiem sāncenšiem Rīgā: "Tam [rezultātam] nevajadzētu traucēt. Ja traucēs, tad tas būs manāms arī laukumā. 0:6 vajag izmest no galvas - tā ir vēsture!"

Šī gada februārī Gabovs pievienojās Krievijas 1. divīzijas klubam Saratovas "Sokol", taču pie spēlēšanas tika retāk nekā cerēts - vien piecos mačos. "Klubu maiņā bija gan plusi, gan mīnusi. Adaptēties Krievijai nebija grūtību. Pamēģināju spēkus citā čempionātā, tur līmenis ir diezgan labs. Visas komandas ir līdzīgas, tādā ziņā ir interesanti. Spēles laiks man bija diezgan mazs, taču šobrīd fiziski esmu gatavs. Domāju, ka divcīņās esmu kļuvis stiprāks. Komandas treniņprocesā piedalījos visu laiku, savainojumu man nav, esmu gatavs spēlēt," komentēja Vladislavs, kuram neizdevās nostiprināties "Sokol" pamatsastāvā ne balsta pussarga, ne labās malas aizsarga pozīcijās, kurās viņš tika izmantots. Nu aizsargs ir jauna kluba meklējumos un lika noprast, ka labprāt atkal dotos uz ārzemēm. Tomēr, ja tuvākajā laikā attiecīgu piedāvājumu nebūs, pavisam ticama ir atgriešanās "Skonto" rindās, ko jau par teju simtprocentīgu faktu paspējis paziņot komandas galvenais treneris Tamazs Pertija.

Piektdienas spēles sākums "Skonto" stadionā - plkst. 21.45. Gaidāms, ka visas biļetes uz maču tiks izpārdotas - palikusi vien iespēja iegādāties abonementu jeb biļetes uzreiz uz visām trijām atlikušajām cikla mājas spēlēm stadiona B sektorā, savukārt atsevišķu biļešu uz Latvijas - Nīderlandes spēli pārdošanā vairs nav.

  -1 [+] [-]

, 2015-06-10 23:16, pirms 9 gadiem
Nu, ja jau optimistiski skatās, un tikko kā roķenē katastrofāli pa...sa, pēc saukļiem, ka cīnīsies un vēl daudzi gadījumi pirms tam, kad pirms spēlēm(jebkurā sporta veidā)ir mutes virināšana un tad ir īsts zāģis, nākas secināt, ka pi...ns būs ne pa jokam, ar ko arī apsveicu visus futbola līdzjutējus

     [+] [-]

, 2015-06-11 01:50, pirms 9 gadiem
zippo22 rakstīja: Nu, ja jau optimistiski skatās, un tikko kā roķenē katastrofāli pa...sa, pēc saukļiem, ka cīnīsies un vēl daudzi gadījumi pirms tam, kad pirms spēlēm(jebkurā sporta veidā)ir mutes virināšana un tad ir īsts zāģis, nākas secināt, ka pi...ns būs ne pa jokam, ar ko arī apsveicu visus futbola līdzjutējus
viņš jau var runāt. tāpat visticamāk uz soliņa sēdēs.

     [+] [-]

, 2015-06-11 08:09, pirms 9 gadiem
Paldies, cerams, ka interviju sērija tiks papildināta ar šādiem spēlētājiem un iekļauti šādi jautājumi:
Valērijs Sabala - Valērij, vai pēc ne pārāk veiksmīgās īres Club Brugge nav devusi nekādu mājienu par to vai vēl rēķinās ar tevi kā savu futbolistu?
Vitālijs Maksimenko - Vitālij, vai Brighton nav devusi mājienu, ka ar tevi vairs nerēķinas kā ar savu futbolistu?

  +1 [+] [-]

, 2015-06-11 13:03, pirms 9 gadiem
bembists rakstīja:
1) Brige sekoja līdzi Šabalam arī Čehijā. Čehi vēloties pagarināt īri, taču vēl nekas nav skaidrs. Lielā intervija būs rīt pa dienu.
2) Jau labu laiku zināms, ka Braitona nepagarinās līgumu ar Maksimenko. Viņš tagad ir brīvais aģents.