Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Iesniegumus LFF parakstīja Gorkša brālis, Prohorenkovs un neviens Virslīgas klubs

Rolands Eliņš

Iesniegumus LFF parakstīja Gorkša brālis, Prohorenkovs un neviens Virslīgas klubs
Andrejs Prohorenkovs. Foto: FC Real Pro

Latvijas Futbola federācijai iesniegtajos iesniegumos par trīs valdes locekļu atsaukšanu no amata un Virslīgas leģionāru limita jauno noteikumu atcelšanu savus parakstus sniedza 20 LFF biedru pārstāvji, liekot šos jautājumus iekļaut LFF ārkārtas kongresa darba kārtībā. Portāls Sportacentrs.com publicē šo biedru vārdus.

Pāris dienas pēc tam, kad federāciju sasniedza 69 biedru pārstāvju parakstīts iesniegums par neuzticības izteikšanu LFF prezidentam Kasparam Gorkšam, LFF pavēstīja, ka saņēmusi citu iesniegumu ar atbilstošu LFF biedru parakstu daudzumu. Šajos iesniegumos norādīts, ka LFF valdes locekļi, pieņemot pārmaiņas leģionāru ierobežojumā Virslīgā, rīkojušies nelabvēlīgi Latvijas jaunatnes futbola attīstībai. Attiecīgi tiek prasīts LFF kongresā veikt balsojumu par valdes locekļu Artura Gaidela, Vadima Direktorenko un Aleksandra Isakova atcelšanu no amatiem, kā arī veikt balsojumu par jaunās 8+3 leģionāru sistēmas atcelšanu.

„Šāds lēmums apliecina minēto valdes locekļu darbību šauru futbolā iesaistīto personu interesēs, pieņemot lēmumus, kas grauj kopējo valsts futbola sistēmu,” minēts trīs iesniegumos, kuros visos ir identisks teksts (ieskaitot kļūdu valdes locekļa Gaidela uzvārdā) un kuri nonākusi portāla Sportacentrs.com rīcībā. Šos iesniegumus kopumā parakstījuši 20 LFF biedru pārstāvji.

Lai arī pašā Virslīgā pilnīgas vienprātības klubu vidū par jaunajiem leģionāru noteikumiem nebija, minētos iesniegumus nav parakstījis neviena Virslīgas kluba pārstāvis, attiecīgi neviens klubs, kuru jaunie noteikumi ietekmēs vistiešāk. Savukārt no pirmās līgas savus parakstus iesniegumam snieguši „Auda” un „Alberts”. Kā „Audas” pārstāvis parakstījies Rihards Gorkšs, kluba direktors un LFF prezidenta brālis, bet „Alberta” parakstu sniedzis Olafs Pulks, JDFS valdes priekšsēdētājs. Jāatgādina, ka „Alberta” treneris Artūrs Zakreševskis arī ir LFF valdē un gan pats balsoja pret Virslīgas jaunajiem noteikumiem, gan atklātā vēstulē izteica iebildumus pret tiem.

Pārējos parakstus šiem iesniegumiem snieguši pārsvarā sporta skolu pārstāvji, un to vidū ir arī bijušais Latvijas izlases uzbrucējs Andrejs Prohorenkovs, kurš spēlēja arī "Euro 2004" finālturnīrā. Viņš parakstījies kā futbola komandas „Real Pro” pārstāvis.

LFF ārkārtas kongress, kurā tiks lemts par minētajiem jautājumiem, nozīmēts 17. oktobrī.

Trīs iesniegumi LFF ar 20 LFF biedru parakstiem

 +13 [+] [-]

, 2019-10-08 20:30, pirms 5 gadiem
Prohorenkovs - Vienīgais Latvijas futbolists , kurš rezultatīvi piespēlējis EČ finālturnīrā , vārtus guva Māris Verpakovskis. Autora izglītošanai.

  +2 [+] [-]

, 2019-10-08 20:54, pirms 5 gadiem
Ta jau varēja uzrakstīt ka piespēli iedeva Verpakovskis😊

  +5 [+] [-]

, 2019-10-08 20:58, pirms 5 gadiem
Ingus1992 rakstīja: Prohorenkovs - Vienīgais Latvijas futbolists , kurš rezultatīvi piespēlējis EČ finālturnīrā , vārtus guva Māris Verpakovskis. Autora izglītošanai.
un to raksta "SPORTA" "žurnālists".
Ir elementāras lietas, ko vajadzētu zināt ikvienam, kas ar sportu ir kaut cik uz tu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2019-10-08 22:05, pirms 5 gadiem
neviens tagad par gorkša bandu laikam nebļaus, kuri pat ir tik truli ka ne tikai visi nemāk kaut kādu uzvārdu uzrakstīt, bet ir tik nozombēti, ka pat vārds vārdā iesniegumu raksta

  +1 [+] [-]

, 2019-10-09 08:26, pirms 5 gadiem
Federācijas biedri imitē vētrainu darbību, rakstot depešas un kontrdepešas, rīkojot normālus, paranormālus un ārkārtējus kongresus un sapulces. Tik futbols grimst sūdos aizvien dziļāk un dziļāk.

  +1 [+] [-]

, 2019-10-09 10:14, pirms 5 gadiem
Šobrīd Prohorenkovs ir viens no trīs ''Audas'' galvenajiem treneriem?
https://lff.lv/klubi/fk-auda-11651/...

  -1 [+] [-]

, 2019-10-10 10:50, pirms 5 gadiem
juha rakstīja: Federācijas biedri imitē vētrainu darbību, rakstot depešas un kontrdepešas, rīkojot normālus, paranormālus un ārkārtējus kongresus un sapulces. Tik futbols grimst sūdos aizvien dziļāk un dziļāk.
Pag, bet ja runa ir par piekļuvi dažiem miljoniem, domā valdīs miers un saticība? Futbols interesē tikai dažus, domāju, ka pārsvarā tos dažus, kas parakstījās zem šīm papīra. Pārējiem, un tādu šķiet ir pārsvarā, federācija ir potenciāla naudas bedre, tāda kā otra Rīgas dome. Tad jau redzēsim vai Saskaņas apvērsums izdosies arī futbolā. Un atceramies - izdosies tikai tad, ja paši latvieši palīdzēs. Tas Ļeņina apsargātāju gēns nav nekur pazudis.