Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Latvijas pludmales futbola izlase pasaules rangā dala 93. vietu

Krišs Upenieks

Latvijas pludmales futbola izlase pasaules rangā dala 93. vietu
Latvijas pludmales futbola izlase
Foto: www.LFF.lv

Šajā pludmales futbola sezonā pludmales futbolu pasaulē pārraugošā organizācija "Beach Soccer World Wide" (BSWW) ir izveidojusi pasaules pludmales futbola izlašu rangu, kurā tiek ietverti valstsvienību iegūtie reitinga punkti dažādās pludmales futbola sacensībās un turnīros. Latvijas izlasei šajā rangā dalīta 93. vietā.

Par pamatu šim rangam tika ņemti svarīgākie aspekti un kopvērtējuma uzskaites faktori no FIFA Pasaules izlašu ranga (FIFA/Coca-Cola Men’s World Ranking - angļu val.). "BSWW" piedāvātais rangs iekļauj noteiktu punktu sistēmu, ko komandas sezonas laikā pelna, ņemot vērā ieņemtās vietas katrā starptautiskā turnīrā.

Kopumā ir izveidotas 6 (sešas) šādu turnīru kategorijas, tostarp, FIFA Pasaules pludmales futbola kausa izcīņa. Atsevišķa kategorija un iegūstamo punktu daudzums paredzēts arī draudzības spēlēm. Jaunākajā rangā Latvijas pludmales futbola izlase ar 30 punktiem pašlaik dala 93. līdz 97. vietu.

Kopā šajā rangā atrodamas 104 izlases un bez punktiem pagaidām ir Jemenas, Indonēzijas, Reunionas, Beļģijas un Fidži izlases. Līdere 3174 punktiem ir Krievijas pludmales futbola izlase, kurai seko Portugāle (3116) un Brazīlija (2630). 47. vietu ar 234 punktiem ieņem Igaunija, bet Lietuva šajā rangā nav atrodama.

Ar pilnu pludmales futbola valstsvienību reitingu var iepazīties ŠEIT.

Izmantotie resursi:
Jaunākajā BSWW rangā Latvijas pludmales futbola...
Beach Soccer Worldwide

     [+] [-]

, 2015-10-08 18:54, pirms 8 gadiem
Toties esam priekšā Beļģijai un Zviedrijai
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja