Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Cauņam jaunas traumas dēļ sezona beigusies, izpaliek arī spēle pret Nīderlandi

Rolands Eliņš

Cauņam jaunas traumas dēļ sezona beigusies, izpaliek arī spēle pret Nīderlandi
Aleksandrs Cauņa
Foto: Nora Krevņeva/F64

Futbola klubs Maskavas CSKA paziņojis, ka Latvijas izlases pussargam Aleksandram Cauņam jauna savainojuma dēļ sezona beigusies jau šobrīd, kas nozīmē, ka viņam, visticamāk, garām paslīdēs arī Latvijas spēle pret Nīderlandi.

Aizvakar kļuva zināms par Aleksandra Cauņas potītes savainojumu, taču šodien CSKA apstiprinājusi pavisam noteikti, ka šosezon Cauņa vairs nespēlēs. Tiek gan uzsvērts, ka kreisās potītes trauma nav saistīta ar iepriekšējo, kuras dēļ viņam iepriekš tika veikta operācija.

Krievijas Premjerlīgas sezona noslēgsies 30. maijā, bet 12. jūnijā Latvijas valstsvienībai paredzēta Eiropas čempionāta atlases spēle ar Nīderlandi, kurā Cauņa, visticamāk, nepiedalīsies. Traumu mocītais pussargs pēdējoreiz Latvijas izlasē spēlēja tieši nelaimīgajā mačā Amsterdamā, kur tika ciests zaudējums 0:6. Cauņa toreiz devās uz maiņu 55. minūtē un tā bija vienīgā viņa spēle izlasē 2014. gadā, un traumas dēļ nācās izlaist arī sasaukumu marta beigās.

Līgums ar CSKA komandu Cauņam ir vēl līdz nākamās sezonas beigām. CSKA šobrīd ieņem trešo vietu Krievijas Premjerlīgā, taču no kārotās Čempionu līgas zonas atpaliek par četriem punktiem, turklāt jau nākamajā kārtā tai neaizniedzams var kļūt čempionu tituls - "Zenit" ir priekšā par desmit punktiem.

Izmantotie resursi:
Армейцы готовятся к матчу с Локомотивом —...

     [+] [-]

, 2015-05-08 16:07, pirms 9 gadiem
Sasodīts!

     [+] [-]

, 2015-05-08 16:08, pirms 9 gadiem
Galīgi nepārsteidz, nekas jauns!

  +1 [+] [-]

, 2015-05-08 16:08, pirms 9 gadiem
Žēl Veselību!!

     [+] [-]

, 2015-05-08 16:09, pirms 9 gadiem
Cauņu varētu nosaukt kā - Nelaimes putns! Nu galīgi neiet šamējam, žēl, ka šādi karjera izvēršas.

     [+] [-]

, 2015-05-08 16:15, pirms 9 gadiem
Aleksandrs Cauna Trauma guva kartejo traumu.. Nu bet zel protams, loti noderigs izlasei!

  +2 [+] [-]

, 2015-05-08 16:27, pirms 9 gadiem
KazahsLV rakstīja: Cauņu varētu nosaukt kā - Nelaimes putns! Nu galīgi neiet šamējam, žēl, ka šādi karjera izvēršas.
Par nelaimes putnu futbolistu varētu saukt, ja viņš, piemēram, dabūtu ar bumbu pa pieri un satricinātu smadzenes, vai tamlīdzīgi.

Cauņa vienkārši lūzt un brūk. Tās ir sekas vai nu ĻOTI sliktas ģenētikas rezultātā (tam gan es negribu ticēt, jo tādā gadījumā viņš traumēts būtu jau kopš bērnu dienām un nekur netiktu) vai arī, kas ir reālāks variants, viņam bērnu dienās un tīņa gados vai nu netika ielikta pienācīga fiziskā bāzes, vai viņš pats to ignorēja. Kamēr ķermenis jauns, tikmēr lielās slodzes var paciest, taču tāpat viss notiek "uz iznēsāšanos" un vienā brīdī viss sāk jukt un brukt.

Ja mēs paskatamies uz Cauņas gadījumu, tad viņa traumu sērija sākās tiklīdz viņš sāka spēlēt nopietnā līmenī, t.i., profesionālo futbolu, kur viss notiek nevis pēc "gribu/negribu", bet "vajag" principa. Kad ir reāli un smagi jāstrādā.

Kaut gan, iespējams, ka tās ir tikai manas iedomas un viņš tiešām ir unikums ar ļoti sliktu ģenētiku (te jāskatās kā viņa senčiem ir bijis ar dažādām kaulu, saišu, muskuļu kaitēm).

  +1 [+] [-]

, 2015-05-08 16:33, pirms 9 gadiem
Nu ļoti žēl, ka Cauņam pēdējie gadi bezmaz vienās traumās... Lai kāds to iemesls, ir jātiek šim neveiksmīgajam periodam pāri, un ļoti ceru, ka tas izdosies un Saša vēl laukumā parādīs, ka ir lielisks futbolists (kas jau sen zināms) un par agru viņu norakstīt.

     [+] [-]

, 2015-05-08 16:34, pirms 9 gadiem
Ja godīgi nekas jauns un tāpat nebūtu diži tas kas būtu starp līderiem spēlē pret Niderlandi. Jo jāņem vērā ka viņš spēlē tikai epizodiski

     [+] [-]

, 2015-05-08 17:18, pirms 9 gadiem
Viņš jau gadījumā nav aizmirsis kā spēlēt futbolu?

     [+] [-]

, 2015-05-08 18:02, pirms 9 gadiem
jābeidz karjera

     [+] [-]

, 2015-05-08 20:47, pirms 9 gadiem
Kas vins visas traumas treninos guust un par to gadiem sanem naudu?

Ja taa,lai samazina slodzes.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja