Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Ļašenko iesniedz jaunu vēstuli kongresa sasaukšanai, to paraksta arī RFS un "Metta"

Ļašenko iesniedz jaunu vēstuli kongresa sasaukšanai, to paraksta arī RFS un "Metta"
Vadims Ļašenko. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Piektdien Elektrum Olimpiskajā centrā Rīgā notika Latvijas Telpu futbola asociācijas prezidenta Vadima Ļašenko sasaukta preses konference, kurā Ļašenko paziņoja, ka sagatavota jauna vēstule ar aicinājumu sasaukt Latvijas Futbola federācijas (LFF) ārkārtas kongresu, kurā lemt par LFF prezidenta Kaspara Gorkša atbilstību amatam.

Preses konferencē piedalījās Ļašenko un zvērināts advokāts Sandis Bērtaitis. "Mums ir LFF prezidents, kura darbības izraisa vairāk jautājumu, nekā atbilžu," iesāka Ļašenko, parādot vēstuli, kur tika savākti paraksti LFF ārkārtas kongresa sasaukšanai februāra beigās vai marta sākumā. "Ir paradokss, ka LFF biedriem, lai runātu ar prezidentu, ir nepieciešama juristu palīdzība."

"LFF teica, ka mums ir vēsturisks budžets, bet nevienam nepastāstīja par budžeta deficītu," turpināja LTFA prezidents, kurš pats kandidēja uz LFF prezidenta vietu pagājušā gada aprīlī. Ļašenko uzsvēra, ka svarīgs jautājums esot LFF sadarbība ar Latvijas Futbola Virslīgu un LTFA: "Prezidentam jāpieņem lēmums - vai nu tu strādā ar viņiem vai arī nē."

"Tā ir augstprātīga pieeja. Prezidentam jābūt visiem, nevis tiem, kuri viņu atbalsta," sacīja Ļašenko. "Gorkšam ir juridisks pienākums noteiktā termiņa sasaukt ārkārtas kongresu. Ceram, ka līdz marta sākumam šis kongress tiks sasaukts," norādīja Bērtaitis. "Ceram, ka Gorkšs neatsauksies uz formāliem iemesliem, lai atceltu iesniegumu."

Tika atzīts, ka sākotnēja sagatavots iesniegums nebija līdz galam korekts, taču tās esot tikai formalitātes. Jaunajā vēstulē esot 21 paraksts. Jaunā vēstule, kurā esot parakstījušies jauni biedri, tikšot iesniegta šodien, savukārt daži no tiem, kas parakstījuši pirmo vēstuli, nav parakstījušo jauno.

"Uz vienu biedru tika izdarīts spiediens," apgalvoja Ļašenko, kurš arī izteica cerību, ka līdz ar vēstules nekavējošu iesniegšanu LFF valde par kongresu lemtu jau pirmdien paredzētajā sēdē. Jauno vēstuli parakstījuši arī divi Virslīgas klubi - RFS un "Metta". "Citi Virslīgas klubi arī vēlējās parakstīt vēstuli, bet šobrīd viņi nav Rīgā," apgalvoja Ļašenko, kurš gan vienubrīd nonāca nelielās pretrunās, jo sacīja, ka šonedēļ braukājis pa Latviju un vācis parakstus.

"Ar šo iesniegumu vērsāmies tagad, jo budžets ir ļoti svarīga lieta," turpināja LTFA prezidents. "Ja LFF nepieņem svarīgus lēmumus, organizācijai var būt bankrots."

Īsi pirms preses konferences LFF paziņoja, ka vērsusies ar iesniegumu Valsts policijā par iespējamu parakstu viltošanu iepriekš sagatavotajā vēstulē, bet Ļašenko norādīja, ka par šādu LFF rīcību līdz šim nebija informēts.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2019-02-08 12:33, pirms 5 gadiem
Russkojazičnijs laikam netaisās nomierināties, ja?
, 2019-02-08 12:37, pirms 5 gadiem
METTĀ NAV SPĒEEKS, METTĀ NAV SPĒEEKS, kopā turēties nav jēgas un celties nav vērts!
Prokrieviskie spēki rullēēēē!

Kaspar turies un iztīri to miskasti!
, 2019-02-08 12:42, pirms 5 gadiem
Utainos pie šprices laist nedrīkt nekādā gadījiumā.. "tāpēc, ka krievs
, 2019-02-08 12:47, pirms 5 gadiem
hehehe, kā jau prognozēju, divi rīgas klubi paraksta, viens ar 5 viens ar 3 burtiem
, 2019-02-08 12:48, pirms 5 gadiem
Tiešām Vadims šo interviju Andrej Latviski sniedza ar visām garumzīmēm un vārdu salikumiem pareizi kā ir uzrakstīts?

Par Latvisku Latviju!Kaspar,nepadodies!
, 2019-02-08 12:55, pirms 5 gadiem
Madzigais rakstīja: Tiešām Vadims šo interviju Andrej Latviski sniedza ar visām garumzīmēm un vārdu salikumiem pareizi kā ir uzrakstīts?

Par Latvisku Latviju!Kaspar,nepadodies!
Futbols LV ir jāsakārto un no krīzes beidzot jāatgūstas. Vai to izdarām tīra vai "netīra" letiņa vadībā, - starpības nav.
, 2019-02-08 12:56, pirms 5 gadiem
Madzigais , 12:48, pirms 4 minūtēm , ignorēt , atbildēt
Tiešām Vadims šo interviju Andrej Latviski sniedza ar visām garumzīmēm un vārdu salikumiem pareizi kā ir uzrakstīts?

Mettas parstavji partulkoja
, 2019-02-08 12:59, pirms 5 gadiem
Dabujis no sava Mihelsona un Mettas parakstu blatot sāk!smiekligi un neveiksmiga korupcija,katrs normals Latvietis visu so sapratis kas te notiek,gan jau ari RFS tagad ir kads kuram vajadziga korumcija Latvijas futbola,un nebrinos par parejiem klubiem,kaa Ventspils kas ir ipasnieks,Liepaju Maris atdeva krievam kuram hvz vajag so klubu,par Spartaku pat nerunasim,Daugavpili visi zin kas nesen notika utt..virsligas komiteja tapec ir izveidota ar istajiem cilvekiem korumprtiem!Bet Kaspar,turies!!!
, 2019-02-08 13:01, pirms 5 gadiem
Latvijas futbolā jau ilgus gadus ir bardaks. Bet nevar no Gorkša īsā laikā prasīt visu sakārtot! Jāatzīst gan , ka viņa rīcība varēja būt izlēmīgāka un kļudas ir!
Bet vai ļaščenko, kurš raujas pie varas visiem līdzekļiem būs labāks, stipri jāšaubās.
Krievu mafija jau gadiem ilgi regulē Latvijas futbolu, tie nav cilvēki kas ieviesīs kārtību!
Slēpts komentārs: Kommaer///
Slēpts komentārs: Kommaer///
Slēpts komentārs: Kommaer///
Slēpts komentārs: Kommaer///
Slēpts komentārs: Kommaer///
, 2019-02-08 13:20, pirms 5 gadiem
Kongress paredzēts 26. aprīlī. Līdz tam noteikti vairākumu Laška un Co nesavāks, un Gorkšs paliks amatā. Bet visvairāk žēl ir, ka šiem veidojumiem ir biedra statuss. Lielākā daļa ir tikai marionetes, kuras klausa pavēlei no Lašenko - mēģināt destabilizēt situāciju un graut LFF tēlu. Un fakts, ka daļa šo biedru nespēja atrast īstus argumentus, kādēļ Gorkšam būtu jāpamet amats ir smieklīgi.
, 2019-02-08 13:23, pirms 5 gadiem
Kommaer/// rakstīja: Aizej labāk nosprāKsti, lamzak. kas tu tāds vispār esi, mēs ls
Visi Mārtiņi Grāvelsiņi izceļas ar pamatīgu intelektu?
, 2019-02-08 13:25, pirms 5 gadiem
Gaidīsim kurā datumā Vepris iedurs Kāsim dunci mugurā
, 2019-02-08 13:25, pirms 5 gadiem
Kommaer/// rakstīja: ...aicinājumu sasaukt Latvijas Futbola federācijas (LFF) ārkārtas kongresu, kurā lemt par LFF prezidenta Kaspara Gorkša atbilstību amatam.

Ko jūs mīžā? kur rakstīts, ka atlaidīs utt? Lemt par atbilstību amatam!
Skaidrs, ka šeit es vienīgais māku lasīt.

Kur teikts, ka obligāti Ļašenko būs jaunais LFF prezidents? Jūs tā kā bābas no D-amerikas seriāliem- kaut ko izdomā, taisa drāmu, intrigas. Tai pat laikā paspēj vēl citus no**rst.
O, līmenis!
Tu palasi, ko saka zem iesnieguma parakstījušies biedri! Viņi parakstījās par neuzticības izteikšanu gorkšam, nevis viņa darbību izvērtēšanu! Amber pārstāvis tā arī izteicās, ka mērķis ir dabūt Lašenko pie šprices, Carambas pārstāvis atteicās vsp kko komentēt
, 2019-02-08 13:25, pirms 5 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Russkojazičnijs laikam netaisās nomierināties, ja?
Domāju, ka esi gudrāks, un visos LFF sūdos nevaino krievus, jo visu šmuci tos n-tos gadus LFF taisīja latvieši. Nekāds sakars ar nacionalitāti.
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999
, 2019-02-08 13:30, pirms 5 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Neuzticību izsaka, kad darbība ir izvērtēta.
Palasi, ko daži labi biedri komentē Viņu pēc kaut bez kongresa Gorkšu būtu jānomet
https://www.delfi.lv/sports/news/fu...
, 2019-02-08 13:30, pirms 5 gadiem
Dainis1998 rakstīja: Tu palasi, ko saka zem iesnieguma parakstījušies biedri! Viņi parakstījās par neuzticības izteikšanu gorkšam, nevis viņa darbību izvērtēšanu! Amber pārstāvis tā arī izteicās, ka mērķis ir dabūt Lašenko pie šprices, Carambas pārstāvis atteicās vsp kko komentēt
ok. Nebūšu līdz galam objektīvs, jo mana blice ir šajā pusē parakstiem.
..Man pat atļāva te dzīt, kādu tuftu vēlos.. bet.. tik slims es vēl neesmu

Bet no Metta rokas nost- ka es te sēžu!!
, 2019-02-08 13:31, pirms 5 gadiem
- "Ar šo iesniegumu vērsāmies tagad, jo budžets ir ļoti svarīga lieta," turpināja LTFA prezidents.

Protams, ka svarīga, savādāk bez tevis nebūs kas tērēs, kam bāzt kabatās!
, 2019-02-08 13:32, pirms 5 gadiem
“Metta” - man ir kauns par jums. Pērkamās padauzas. Latvieši, ibio rio...

Gorkša darba rezultāti būs redzami ne agrāk kā pēc pāris gadiem, ja vien uzsāktais kurss tiks noturēts, jo apkārt ganās šitie visi “pi*arasi”. Tāpēc novēlu stingru mugurkaulu un tā turpināt.
, 2019-02-08 13:32, pirms 5 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Domāju, ka esi gudrāks, un visos LFF sūdos nevaino krievus, jo visu šmuci tos n-tos gadus LFF taisīja latvieši. Nekāds sakars ar nacionalitāti.
Es arī visos sūdos krievus nevainoju, ja kas. Vnk man nepatīk Ļašenko un punkts...
, 2019-02-08 13:33, pirms 5 gadiem
norins rakstīja: Visi Mārtiņi Grāvelsiņi izceļas ar pamatīgu intelektu?
nez.. ceru, ka tikai viens no abiem viņiem
Nedomāju, ka vajag vēl otru iesaistīt
, 2019-02-08 13:34, pirms 5 gadiem
Dainis1998 rakstīja: Palasi, ko daži labi biedri komentē Viņu pēc kaut bez kongresa Gorkšu būtu jānomet
https://www.delfi.lv/sports/news/futbols/gorksa-gasanas-meginajuma-iniciators-lasenko-lff-nezino-par-arkartas-kongresa-sasauksanu.d?id=50807527
Abi grupējumi vienā maisā bāžami, un tas nav nekas cits, ka biznesa interešu konflikts divu grupējumu starpā. ne par centu viens nav labāks par otru.
, 2019-02-08 13:34, pirms 5 gadiem
britins rakstīja: “Metta” - man ir kauns par jums. Pērkamās padauzas. Latvieši, ibio rio...

Gorkša darba rezultāti būs redzami ne agrāk kā pēc pāris gadiem, ja vien uzsāktais kurss tiks noturēts, jo apkārt ganās šitie visi “pi*arasi”. Tāpēc novēlu stingru mugurkaulu un tā turpināt.
Vēl kaut ko- moš pēc 50 gadiem? kad jau tu un tavs marazms būs zemē satrūdējis?? idi ots pilnīgs?
, 2019-02-08 13:36, pirms 5 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Es arī visos sūdos krievus nevainoju, ja kas. Vnk man nepatīk Ļašenko un punkts...
Varu tikai atkārtoties:
Man ta pofig kas un ko parakstīja, jo neesmu ne par Gorkšu&Co, ne arī par Ļašenko&Co, jo visi viņi ir vecās ''īndriksons'' sistēmas augļi, vai arī produkti. No viņiem neko neceru un negaidu.
, 2019-02-08 13:37, pirms 5 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Domāju, ka esi gudrāks, un visos LFF sūdos nevaino krievus, jo visu šmuci tos n-tos gadus LFF taisīja latvieši. Nekāds sakars ar nacionalitāti.
Kas gan Indriksons par latvieti?!? Tīrākais čekists.
, 2019-02-08 13:39, pirms 5 gadiem
britins rakstīja: Kas gan Indriksons par latvieti?!? Tīrākais čekists.
Jā, neticami, ka starp latviešiem bija tik daudz KGB štata darbinieki, un parastie stukači. Un vel neticamāk, ka pie KGB izveides šūpuļa Krievijā stāvēja latvieši Peters un Bērziņš.
, 2019-02-08 13:43, pirms 5 gadiem
Kommaer/// rakstīja: ok. Nebūšu līdz galam objektīvs, jo mana blice ir šajā pusē parakstiem.
..Man pat atļāva te dzīt, kādu tuftu vēlos.. bet.. tik slims es vēl neesmu
Tici vai nē, bet mana arī. Bet veids, kā šis notiek nav pareizs. Šie paši biedri GI laikā, kad tika pazudināti miljoni Kr.Barona stadionā, veikta neloģiskā Staiceles bāzes būvniecība, LFF naudas grūšana Skontikā, sēdēja stūrīti un izlikās neko neredzam. Bet tagad Gorkšam nav pat gads amatā, bet viņu norok kā nācijas nodevēju bez maz vai. Jā, piekrītu, joprojām nav caurspīdīguma LFF darbībās, kā bija solīts. To nez kādēļ redz visi, bet pozitīvās te daudzi izliekas neredzam.
, 2019-02-08 13:44, pirms 5 gadiem
Kommaer/// rakstīja: Vēl kaut ko- moš pēc 50 gadiem? kad jau tu un tavs marazms būs zemē satrūdējis?? idi ots pilnīgs?
“Moš” meklē sev starp kājām, Mārtiņ.
, 2019-02-08 13:48, pirms 5 gadiem
britins rakstīja: “Moš” meklē sev starp kājām, Mārtiņ.
Ko tur daudz meklēt- brašulis kā jau brašulis, īstens starpinieks
Kārtīgs zeņķis
Jā, es saprotu, ka tu nesaproti
Vadims Ļašenko un Džanni Infantīno. Foto: LFF
170

Rīgas dome piešķir zemi futbola stadiona izveidei Lucavsalā

LETA. Rīgas dome trešdien nolēma nodot bezatlīdzības lietošanā Latvijas Futbola federācijai vairāk nekā 10 hektāru zemes Lucavsalā nacionālā futbola stadiona būvniecībai. Balstoties uz publiskotajiem aprēķiniem, nacionālā futbola stadiona projekta realizēšana varētu izmaksāt apmēram 44 miljonus eiro.
Foto: LOC
11

Latvijas vīriešu izlase jūnijā pēc astoņu gadu pauzes atgriezīsies Liepājā

Latvijas nacionālā futbola izlase 8. un 11. jūnijā piedalīsies Baltijas kausa izcīņā, mājas spēles aizvadot "Daugavas" stadionā Liepājā, paziņojusi federācija. Turnīra pirmajā spēlē 8. jūnijā Latvija spēlēs ar Lietuvu. Otrā pusfināla pārī Igaunija samēros spēkus ar Fēru salām. Ja otrajā mačā Latvijai pretiniekos būs Fēru salas, spēle notiks 11. jūnijā Liepājā. Pret Igauniju mačs notiktu Tallinā.
Rihards Matrevics. Foto: LFF
1

Matrevics: "Faniem jau patīk redzēt feilus, bet interesantāk ir tas, kas notiek pēc tam"

TV4 raidījumā "Ārpus kadra" šonedēļ viesojās futbola vārtsargs Rihards Matrevics, "Riga FC" spēlētājs, kurš martā pārstāvēja arī Latvijas izlasi jaunā galvenā trenera pirmajā valstsvienības sasaukumā. Podkāstā viņš dalījās viedokli par pārmaiņām izlasēm un kā tās izpaudušās, kā arī pastāstīja, ko domā par neveiksmīgo kuriozu mačā pret Lihtenšteinu, sakot, ka no tādām neveiksmēm neviens nav pasargāts un svarīgāk ir, kā spēlētāji pēc tām atgūstas.