Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Džeriņš izrauj Latvijas U17 izlasei vēl vienu uzvaru pret Moldovu

Agris Suveizda

Džeriņš izrauj Latvijas U17 izlasei vēl vienu uzvaru pret Moldovu
Latvijas U17 izlase
Foto: LFF

Latvijas U17 futbola izlase šodien Zemgales Olimpiskajā centrā Jelgavā ar rezultātu 1:0 atkārtoti pieveica Moldovas vienaudžus. Vienīgos vārtus spēles 80.minūtē guva Ralfs Džeriņš.

Gatavojoties novembrī paredzētajām Eiropas U17 čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlēm, Igora Stepanova vadītā Latvijas U17 izlase sanāca kopā uz nelielu nometni, kuras laikā tika aizvadītas divas pārbaudes spēles ar Moldovas vienaudžiem.

Vakar Latvija, pateicoties Norberta Sovera pirmā puslaika pēdējā minūtē gūtajiem vārtiem, uzvarēja ar rezultātu 1:0. Šodien Stepanovs pamatsastāvā veica sešas izmaiņas, un arī šoreiz Latvijas valstsvienība bija pārāka ar rezultātu 1:0. Vienīgos vārtus guva uz maiņu iznākušais Ralfs Džeriņš, kurš izcēlās pamatlaika pēdējā minūtē.

Novembrī Igora Stepanova trenētā komanda UEFA Eiropas U-17 čempionāta atlases turnīrā tiksies ar Ziemeļīrijas, Turcijas un Luksemburgas komandām.

Latvijas U17 - Moldovas U17 1:0 (0:0)
Vārti: Džeriņš 80'.
Latvija: Rezvovs, Tumanovs (Sorokins 41'), Gulbis (Križanovskis 41'), Bērziņš, Demčuks, Mitrofanovs, Šilings (Džeriņš 41'), Štrauss, Zalaks, Sovers (Pačko 57)', Guzlajevs.

Izmantotie resursi:
LFF: JAUNUMI | LATVIJAS FUTBOLA FEDERĀCIJA

  +7 [+] [-]

, 2013-10-08 04:57, pirms 10 gadiem
Redzēju pirmo spēli. Kopumā bēdīgi. Moldova ir klasi vājāka komanda un pāri centram pārgāja kādas trīs reizes katrā puslaikā. Ja tādu komandu vinnējam ar 1:0 esam švaki. Zinot mūsu treneru taktiku spēlēt no aizsardzības un ar pretuzbrukumiem izskatījās ka spēlētāji īsti nezin ko darīt ja pretinieks nemēģina atņemt bumbu. Ar tādu uzbrukumu mums maz izredžu pēc mēneša atlases turnīrā gūt kādus vārtus. Īsti nav saprotams kāpēc treneri uz visām pārbaudēm ņem vienus un tos pašus spēlētājus. Loģiskāk būtu apskatīt pēc iespējas vairāk kandidātus.

     [+] [-]

, 2013-10-08 09:06, pirms 10 gadiem
Moldovai speleja U-16. Autors, esi korekts.

  +1 [+] [-]

, 2013-10-08 09:08, pirms 10 gadiem
Tapec ka speletajus ņem pec "čomiska " principa.
Robocops rakstīja: Redzēju pirmo spēli. Kopumā bēdīgi. Moldova ir klasi vājāka komanda un pāri centram pārgāja kādas trīs reizes katrā puslaikā. Ja tādu komandu vinnējam ar 1:0 esam švaki. Zinot mūsu treneru taktiku spēlēt no aizsardzības un ar pretuzbrukumiem izskatījās ka spēlētāji īsti nezin ko darīt ja pretinieks nemēģina atņemt bumbu. Ar tādu uzbrukumu mums maz izredžu pēc mēneša atlases turnīrā gūt kādus vārtus. Īsti nav saprotams kāpēc treneri uz visām pārbaudēm ņem vienus un tos pašus spēlētājus. Loģiskāk būtu apskatīt pēc iespējas vairāk kandidātus.

  +1 [+] [-]

, 2013-10-08 09:56, pirms 10 gadiem
Nekādā gadījumā nebija domāts kaut ko sliktu teikt par Moldovas komandu. Gribēju uzsvērt mūsu nevarēšanu. Sliktākais ir tas ka mums pat nebija momentu lai gūtu vel kādus vārtus. Šādā spēlē jāgūst 7 līdz 8 vārti. Un uz pārbaudi bija jāpaņem tie spēlētāji, kuri varētu būt tuvu izlasei nevis tie par kuriem viss zināms, un pat netiek izlaisti uz laukuma nevienā spēlē.

     [+] [-]

, 2013-10-08 17:34, pirms 10 gadiem
malacis mazo braal.
ieliki tomer vinjiem to golu
ar nepacietibu gaidu novembri.

     [+] [-]

, 2013-10-08 22:58, pirms 10 gadiem
Malači. Jaunieši tikuši pie divām uzvarām, būtu skaisti, ja ar to pašu pret Lietuvu un Slovākiju prastu atbildēt arī lielā izlase.