Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Ikaunieks: "Ja nevarētu piecelties, tad nebūtu jēgas lidot uz Gruziju"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ikaunieks: "Ja nevarētu piecelties, tad nebūtu jēgas lidot uz Gruziju"
Dāvis Ikaunieks
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

UEFA Nāciju līgas turnīru ar kaunu sāka Latvijas futbola izlase, kurai vakar neizdevās savā laukumā pārspēt Andoru – 0:0. Pēc spēles sarunā ar LFF pārdomās dalījās Andris Vaņins, Dāvis Ikaunieks un Vitālijs Jagodinskis.

"Vienkārši nav emociju. Nebija arī momentu, lai mēs iesistu vārtus. Pietrūka pēdējās piespēles, bija arī centrējumi... Nebija tik daudz bīstamu momentu, lai mēs gūtu vārtus. Slikts rezultāts, mājās viņi ir jāvinnē," pēc mača teica Latvijas izlases vārtsargs un kapteinis Andris Vaņins. "Tagad galvā ir daudz emociju. Vajag apdomāt spēli, izanalizēt, un censties gūt punktus izbraukumā pret Gruziju."

"Viennozīmīgi visi esam neapmierināti ar rezultātu un pašu spēli. Pa lielam mačs bija bez momentiem. Vairāk nav ko piebilst," atzina uzbrucējs Dāvis Ikaunieks. "Sākumā noteikti vajadzēja bumbu kustināt ātrāk, lai viņi nepaspētu pārvietoties. Priekšā vajadzēja lielāku aktivitāti un cīņassparu. Ja netikām pie vārtiem, vajadzēja sist no tālienes. Kā Karašausks – iznāca un uzsita. Labi, netrāpīja, bet vismaz kaut kas savādāks. Nebija pēdējās piespēles. Uzbrucējiem un man bija jāatveras, lai būtu tā pēdējā piespēle."

"Jāspēlē labāk, aktīvāk. Nezinu, vai šī spēle būtu jāaizmirst, bet no tās ir jāmācās. Vairs nav kur atkāpties, ja reiz pret viņiem zaudējām mājās punktus," pauda uzbrucējs, kurš bija noskaņots visnotaļ kaujinieciski. "Ja nevaram piecelties, tad nebūtu jēgas lidot uz Gruziju. Ir jālido pēc trīs punktiem."

"Parādījām ļoti vāju sniegumu. Nezinu, kāpēc. Jāizdara secinājumi. Tā spēlēt nedrīkst, kā šodien spēlējām pret Andoru. Liekas, ka pret Madrides "Real" spēlējām. Šodien sniegums bija ļoti vājš, un tas punkts mums ir kā zaudējums. Kopā visu ievedām tādā situācijā, kopā nāksim ārā. Jāskatās uz priekšu un jāizdara secinājumi. Jābrauc uz Gruziju tikai pēc uzvaras. Pat neizšķirts mums nederēs, citādi būs ļoti grūti," pauda Vitālijs Jagodinskis.

"Varbūt sākumā bija satraukums, bet tas – Nāciju līga vai kvalifikācija – nav svarīgi, spēlē par izlasi. Pats nospēlēju slikti un vāji, un Gruzijā ir jārāda cits sniegums. Esmu pārliecināts, ka izdarīsim secinājumus un ka būs cits futbols," turpināja Jagodinskis. "Slikta pieredze, tomēr pieredze. Kopā kā komanda izdarīsim secinājumus, parunāsim. Zinu, ka mākam spēlēt labāk. Gruzijā vairs nebūs ko zaudēt, tāpēc jāiet un jāspēlē tikai uzvarai."

  +3 [+] [-]

, 2018-09-07 15:14, pirms 6 gadiem
Pietrūka pēdējās piespēles? "Ar tādu saspēli katra piespēle ir pēdējā."

Vilki? Uz Gruziju! Kindzmarauli, šašliks un kindzmarauli gaida!

  -4 [+] [-]

, 2018-09-07 15:34, pirms 6 gadiem
Sportistiem daudz kas ir galvās. Būtu labi ja futbolisti nelasīti sociālos medijus, neņemtu galvā ko raksta fani, līdzjutēji. Ir jāklausa treneris, ir jāmāk piecelties un ja viss galvās būs kārtībā, pareizi sevi noskaņos, tad var tikt pie 3 punktiem Gruzijā. Tas nav kaut kas no fantastikas , tas ir pilnīgi reāli iespējams. Gruzijai nebūs autobuss laukumā, mums ir atkal normāls treneris (vismaz nav nevarīgais Starkovs).

     [+] [-]

, 2018-09-07 15:39, pirms 6 gadiem
Eh, mūsu labi apmaksātie pusamatieri..

     [+] [-]

, 2018-09-07 15:42, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Sportistiem daudz kas ir galvās. Būtu labi ja futbolisti nelasīti sociālos medijus, neņemtu galvā ko raksta fani, līdzjutēji. Ir jāklausa treneris, ir jāmāk piecelties un ja viss galvās būs kārtībā, pareizi sevi noskaņos, tad var tikt pie 3 punktiem Gruzijā. Tas nav kaut kas no fantastikas , tas ir pilnīgi reāli iespējams. Gruzijai nebūs autobuss laukumā, mums ir atkal normāls treneris (vismaz nav nevarīgais Starkovs).
Nevarīgā Starkova vadībā mūsu izlase pirms gada apspēlēja Andoru ar 4:0. Pārējam piekrītu.

  +2 [+] [-]

, 2018-09-07 16:07, pirms 6 gadiem
otins rakstīja: Nevarīgā Starkova vadībā mūsu izlase pirms gada apspēlēja Andoru ar 4:0. Pārējam piekrītu.
Oho, es domāju ka paies vismaz pāris gadu kamēr idealizētais Starkovs būs atpakaļ enģeļa statusā, bet izskatās, ka dažiem atmiņa uztaisa 'reset' jau pēc pāris mēnešiem...

  +2 [+] [-]

, 2018-09-07 16:07, pirms 6 gadiem
otins rakstīja: Nevarīgā Starkova vadībā mūsu izlase pirms gada apspēlēja Andoru ar 4:0. Pārējam piekrītu.
Vienu spēli nekad neuztveru par kaut kādu rādītāju. Starkovs bija pilnīga nevarība. To viņš pierādīja būdams ar izlasi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2018-09-07 16:49, pirms 6 gadiem
Bezzobainie vilki, jānomaina nosaukums uz cāļiem, vai brāļiem trusīšiem, vai kādiem tik pat nevarīgiem simboliem. Šķiet ka ar steigu jāatceļ leģionāru limits virslīgā, jo izlases sniegums parāda, ka ar tādiem nīkuļiem Eirokausos nav, ko darīt. Vēl jo vairāk jābrīnās, kurš vispār iegulda naudu LV futbolā

     [+] [-]

, 2018-09-07 17:44, pirms 6 gadiem
Tas, ka gribam uzvarēt, ir ļoti labi, taču ar gribēšanu vien nepietiek. Līdzjutējus vakar pievīlāt. Džeki, jāpaskatās katram uz sevi un jāsaprot, kas vakar notika. It sevišķi jau vidējai līnijai un uzbrucējiem. Ar tādu piespēļu kvalitatāti un neapzinātu bumbas kustību Gruzijā vienkārši nebūs ko darīt. Jāsaņemas tak!

  +2 [+] [-]

, 2018-09-07 18:23, pirms 6 gadiem
Sportiskais Kobolds rakstīja: Oho, es domāju ka paies vismaz pāris gadu kamēr idealizētais Starkovs būs atpakaļ enģeļa statusā, bet izskatās, ka dažiem atmiņa uztaisa 'reset' jau pēc pāris mēnešiem...
Starkovu nav ko piesaukt un nav te ko salīdzināt. Problēmas sākās jau senāk.
Starkova tēma ir tāda ka viņa laiks bija pagājis, visi no viņa bija noguruši - spēlētāji, līdzjutēji.
Tagad jātaisa jauns restarts, bet izskatās ka paši spēlētāji tam nav gatavi. Ņem un aptaisās pret Andoru. Tagad paliek divas izvēlnes, izlase (treneri, sēlētāji) atrod sevī spēku piecelties kājās, vai turpināt vārtīties lielā futbola padibenēs kaut kur starp andorām un gibraltāriem.

  -3 [+] [-]

, 2018-09-07 18:36, pirms 6 gadiem
Domāju, ka lieki izmesta nauda! Nelidojat!

  -3 [+] [-]

, 2018-09-07 18:59, pirms 6 gadiem
Matīss2014 rakstīja: Domāju, ka lieki izmesta nauda! Nelidojat!
Cik bija par tehnisko zāģi? Domāju, mazāk, kā zaudēs Gruzijā!

     [+] [-]

, 2018-09-07 21:52, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Vienu spēli nekad neuztveru par kaut kādu rādītāju. Starkovs bija pilnīga nevarība. To viņš pierādīja būdams ar izlasi.
Vēl viens, kurš uzskata jaunu treneri par brīnumnūjiņu.