Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

LFF ikgadējais kongress notiks 28. aprīlī

Krišs Upenieks

LFF ikgadējais kongress notiks 28. aprīlī
Edgars Pukinsks
Foto: LFF

Otrdien, 7. martā, norisinājās Latvijas Futbola federācijas (LFF) valdes sēde, kurā tika diskutēts par virkni aktualitātēm, kas skar gaidāmo LFF kongresu, ikdienas darbu futbola treneru izglītošanā, LFF mācību un treniņu centra Staicele attīstību, pašreizējo federācijas struktūru, FIFA atbalsta programmu Forward un futbola infrastruktūras uzlabošanu, raksta LFF.lv.

Šīgada LFF kongress norisināsies 28. aprīlī plkst. 12:00 (reģistrācija no plkst. 11:00) Latvijas Universitātes (LU) Dabaszinātņu akadēmiskajā centrā, Jelgavas ielā 1, Rīgā. Valde apstiprināja sekojošu gaidāmā LFF kongresa darba kārtības projektu:

1.Balsu skaitītāju iecelšana;
2.Darba kārtības apstiprināšana;
3.Kongresa reglamenta apstiprināšana;
4.Biedru iecelšana protokola pārbaudei;
5.Biedru izslēgšana;
6.Ziņojums par prezidenta darbu, valdes locekļu darbu, kā arī ģenerālsekretāra darbu;
7.Revidētā gada pārskata prezentācija;
8.Zvērināta revidenta ziņojums;
9.Revidētā gada pārskata un zvērināta revidenta ziņojuma apstiprināšana;
10.Neatkarīga zvērināta revidenta iecelšana;
11.Debates;
12.Izpilddirektora ziņojums par futbola ilgtermiņa attīstības plānu;
13.Valdes locekļa ievēlēšana (no iepriekš darbam valdē kooptētajiem locekļiem);
14.Biedru uzņemšana;
15.Biedru kandidātu uzņemšana;
16.Kongresa slēgšana.

LFF izglītības nodaļas darbs

Prezentējot līdz šim paveikto un nākotnē ieplānoto Latvijas futbola treneru kvalifikācijas celšanā, LFF valde uzklausīja LFF Izglītības nodaļas vadītāja Jurija Andrejeva prezentāciju. Tā izcēla faktu, ka kopš 2011. gada, kad LFF piedāvāja trīs futbola treneru licences, pašlaik šis skaits jau sasniedzis desmit dažāda ranga kvalifikācijas, bet līdz nākamajam gadam to klāstu plānots palielināt ar vēl trim licencēm. Pērn LFF Izglītības nodaļas organizētajos kursos piedalījās 124 treneri, FIFA un UEFA līmeņa kursos tika iesaistīti attiecīgi 90 un 14 speciālisti, bet semināros – 501 interesents. Kopā visās LFF Izglītības nodaļas aktivitātēs pērn tika fiksēti 773 dalībnieki, bet licencēto treneru skaits sasniedza 542.

LFF MTC Staicele

Valde iepazinās ar iepriekš pieprasīto LFF mācību un treniņu centra Staicele budžeta projektu 2017. gadam un esošo situāciju saistībā ar iepriekšējā valdes sēdē centra valdes loceklim Vladimiram Žukam un izpilddirektoram Jānim Bakmanim uzdoto - meklēt risinājumus stratēģiskā investora piesaistei un izstrādāt līguma projektu ilgtermiņa sadarbībai starp LFF un LFF MTC Staicele. Pēc diskusijām par LFF un bāzes pārvaldītāju redzējumu uz bāzes attīstību, tās pašreizējo piemērotību LFF organizētajiem pasākumiem un viedokļiem par sadarbības modeļiem starp bāzes pārvaldītājiem un federāciju valde nolēma palielināt LFF MTC Staicele pamatkapitālu par 24 000 EUR zemes gabala 7,78 hektāru izmērā iegādei, kas nepieciešams bāzes attīstīšanai, un pilnvarot federācijas ģenerālsekretāru Jāni Mežecki izveidot darba grupu bāzes statusa noteikšanai, kā arī ilgtermiņa sadarbības līguma nosacījumu izstrādei un slēgšanai līdz šīgada maijam.

Līdztekus tam pēc valdes aicinājuma LFF izpilddirektors Edgars Pukinsks prezentēja valdes zināšanai federācijas pašreizējo struktūru, struktūrvienību sastāvu un to ikdienas darba funkcijas, kā arī uzklausīja valdes ieteikumus pašreizējās LFF struktūras uzlabošanai. Valde tāpat diskutēja par virzīto infrastruktūras projektu gaitu, kā arī tika iepazīstināta ar Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA) Forward programmu un potenciālajiem ieguvumiem no tās pilnvērtīgas apgūšanas, pretendējot uz līdzekļiem futbola attīstības projektiem un infrastruktūras uzlabošanas aktivitātēm. Līdz nākamajai valdes sēdei tiks izvērtētas iespējas nākotnē daļu no apgūstamajiem resursiem ieguldīt futbola infrastruktūras uzlabošanā.

Izmantotie resursi:
LFF valdes 7. marta sēdē pieņemtie lēmumi -...

     [+] [-]

, 2017-03-08 11:28, pirms 7 gadiem
6.Ziņojums par prezidenta darbu, valdes locekļu darbu, kā arī ģenerālsekretāra darbu;
-----------------
Darbs vērtējams kā ideāls, miljons ir apgūts!