Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Freimanis

U17 futbolistēm zaudējuma EČ kvalifikācijas pirmajā spēlē

Latvijas U17 izlases futbolistes šodien Rīgas Hanzas vidusskolā 2015. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīru sāka ar 0:3 zaudējumu pret Beļģijas vienaudzēm.

Lai gan beļģietēm bija ievērojams pārsvars, pirmos vārtus mačā viņas guva tikai 58. minūtē, kad Vivianu Kauliņu pārspēja Sāra Vijnantsa, bet pēc septiņām minūtēm Beļģijas komandas pārsvaru dubultoja Helēna de Šrijvere. Punktu mačam 80. Minūtē pielika Seljēna Gunsa, kura trešoreiz raidīja bumbu Latvijas izlases vārtos.

Dienas pirmajā 7. apakšgrupas spēlē Baltkrievijas jaunās futbolistes ar 2:0 pieveica Velsas vienaudzes.

Nākamajās spēlēs Latvijas U17 izlases futbolistes trešdien spēlēs pret Velsu, bet sestdien pretī stāsies Baltkrievija.

Divas labākās katras apakšgrupas komandas, kā arī labākā trešās vietas ieguvēja iekļūs kvalifikācijas turnīra elites kārtā, kurai jau kvalificējušās Vācijas, Francijas un Spānijas futbolistes. Bet Eiropas U17 čempionāta finālturnīrā Islandē bez mājiniecēm spēlēs vēl septiņas izlases.

Izmantotie resursi:
uefa.com


Foto: LOC
8

Latvijas vīriešu izlase jūnijā pēc astoņu gadu pauzes atgriezīsies Liepājā

Latvijas nacionālā futbola izlase 8. un 11. jūnijā piedalīsies Baltijas kausa izcīņā, mājas spēles aizvadot "Daugavas" stadionā Liepājā, paziņojusi federācija. Turnīra pirmajā spēlē 8. jūnijā Latvija spēlēs ar Lietuvu. Otrā pusfināla pārī Igaunija samēros spēkus ar Fēru salām. Ja otrajā mačā Latvijai pretiniekos būs Fēru salas, spēle notiks 11. jūnijā Liepājā. Pret Igauniju mačs notiktu Tallinā.
Rihards Matrevics. Foto: LFF
1

Matrevics: "Faniem jau patīk redzēt feilus, bet interesantāk ir tas, kas notiek pēc tam"

TV4 raidījumā "Ārpus kadra" šonedēļ viesojās futbola vārtsargs Rihards Matrevics, "Riga FC" spēlētājs, kurš martā pārstāvēja arī Latvijas izlasi jaunā galvenā trenera pirmajā valstsvienības sasaukumā. Podkāstā viņš dalījās viedokli par pārmaiņām izlasēm un kā tās izpaudušās, kā arī pastāstīja, ko domā par neveiksmīgo kuriozu mačā pret Lihtenšteinu, sakot, ka no tādām neveiksmēm neviens nav pasargāts un svarīgāk ir, kā spēlētāji pēc tām atgūstas.
1

Klausītava | "Pa pāris kausiem" ar Elvi Stugli

"Pa pāris ksuaisem" viesos šoreiz septiņkārtējais Virslīgas čempions Elvis Stuglis. Par "Skonto" laikiem, "Spartaks", "Riga FC" un tās treneriem, RFS un citām tēmām.