Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Šabala: ''Visticamāk, uz Legņicas ''Miedz'' atpakaļ nebraukšu''

Krišs Upenieks

Šabala: ''Visticamāk, uz Legņicas ''Miedz'' atpakaļ nebraukšu''
Valērijs Šabala
Foto: miedzlegnica.eu

Latvijas izlases uzbrucējs Valērijs Šabala individuāli turpina gatavoties sezonas turpinājumam, bet šobrīd vēl nezina, kur turpinās karjeru un piebilst, ka, visticamāk, uz Polijas pēc spēka 2. līgas klubu Legņicas ''Miedz'' atpakaļ nebrauks, taču simtprocentīgas skaidrības vēl neesot. Intervija ar Valēriju video formātā portālā Sportacentrs.com tiks publicēta tuvāko dienu laikā.

21 gadu vecais uzbrucējs joprojām ir Beļģijas augstākās līgas ''Club Brugge'' īpašums. Līgums ir spēkā līdz 2018. gada vasarai, bet uzspēlēt Beļģijā Valērijam tā arī nav sanācis. Uz īres līguma nosacījumiem pabūts Kiprā, Čehijā, bet pēdējo posmu Šabala aizvadījis Polijas pēc spēka 2. līgā Legņicas ''Miedz''. Komanda šobrīd atrodas 11. vietā 18 komandu konkurencē.

Pēc iepriekšējās vienošanās pastāv iespēja, ka Valērijs martā, kad 2. līgā atsāksies sezona, ''Miedz'' sastāvā vairs nebūs. ''Pats vēl simtprocentīgi uz šo jautājumu atbildēt nevaru. Mans aģents Aleksandrs Čekulajevs pie tā strādā, un vairāk procentus dodu, ka tomēr Legņicā neatgriezīšos, taču pilnīga skaidrība vēl nav,'' tā situāciju portālam Sportacentrs.com komentē pats spēlētājs.

''Polijā man viss patika, taču vislabākās atmiņas man ir par Čehiju [2015. gadā Valērijs deviņas spēles aizvadīja Čehijas augstākajā līgā ''Jablonec'' sastāvā un guva trīs vārtus - aut.]. Gan par valsti, gan par futbola līmeni. Tagad nevaru pateikt braukšu tur vai tur. Sportisti nevar zināt, kur būs rīt. Poļi man ir šobrīd atsūtījuši grafiku, kā man ir jātrenējas. Tā ir vēl viena lieta, kas norāda uz organizāciju Polijā, pat otrajā līgā,'' atzīmē Šabala.

44 minūšu garā saruna ar Latvijas izlases uzbrucēju Valēriju Šabalu tiks publicēta tuvāko dienu laikā. Intervijas laikā Valērijs stāsta par agro debiju 15 gadu vecumā Latvijas futbola Virslīgas čempionātā, sniedz ieskatu savā klubu karjerā, runā par veiksmīgiem un ne tik patīkamiem posmiem, kā arī pastāsta par spēlēšanu Latvijas izlasē.

  -1 [+] [-]

, 2016-01-06 15:16, pirms 8 gadiem
Pat smeķi nepaspēju nosist...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2016-01-06 16:54, pirms 8 gadiem
VietējaisMurisDzīvs rakstīja: Problēmatisks futbolists jau tik agrā vecumā...
Rakels bija vel trakaks gadijums

  +1 [+] [-]

, 2016-01-06 17:36, pirms 8 gadiem
VietējaisMurisDzīvs,rakstīja:
Problēmatisks futbolists jau tik agrā vecumā...
Reti kurš tīnis savos 15 gados ir bez problēmām un adekvāts, un, it sevišķi, atrodoties starp vīriem.

  -1 [+] [-]

, 2016-01-06 17:58, pirms 8 gadiem
Intervija latviski? Jautāju, jo krieviski ne visai protu.

  +3 [+] [-]

, 2016-01-06 18:03, pirms 8 gadiem
Jurichs4 rakstīja: Intervija latviski? Jautāju, jo krieviski ne visai protu.
Jā, Valērijs labi runā latviski