Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Kanāls "TVPlay Sports" un platforma "Viaplay" piedāvā UEFA Nāciju līgu

Kanāls "TVPlay Sports" un platforma "Viaplay" piedāvā UEFA Nāciju līgu
Izbraukuma spēles vienīgo vārtu autors Valērijs Šabala cīņā ar Andoras izlases rekordistu un kapteini Ildefonsu Limu (110 spēles)
Foto: LFF.lv

Ceturtdien, 6.septembrī, kanāls TVPlay Sports un video satura platforma Viaplay sāks pārraidīt UEFA Nāciju līgas turnīru, kurā Latvijas izlase savas spēles aizvadīs D līgas 1.grupā kopā ar Andoras, Gruzijas un Kazahstānas izlasēm. Latvijas spēļu tiešraides piedāvās arī kanāls TV6.

UEFA ir veikusi mazu revolūciju Eiropas futbola saimniecībā. Līdz šim ierastajos pārbaudes spēļu laikos tiks aizvadīts UEFA Nāciju līgas turnīrs. Latvijas izlase spēles D līgas 1.grupā kopā ar Andoras, Gruzijas un Kazahstānas izlasēm. Kontinenta spēcīgākās komandas pulcētas A līgā, kur jau ceturtdien Minhenes stadionā tiksies divu pēdējo Pasaules kausa izcīņu uzvarētāji - Vācija un Francija.

Ilvars Koscinkevičs, TVPlay Sports komentētājs:
“Laiks vislabāk atbildēs, cik jaudīgs izrādīsies UEFA Nāciju līgas projekts, bet nav šaubu, ka daudzviet Eiropā tas raisījis lielu interesi, jo šīs sacensības paver papildu iespējas tikt uz Eiropas čempionāta finālturnīru. Tā noteikti ir iespēja arī Latvijai, kas pēdējos gados ieguldījusi daudz darba futbola sakārtošanā un masveidības veicināšanā, cerot, ka tas tuvākajos gados veicinās arī Latvijas futbola talantu uznākšanu uz lielās Eiropas futbola skatuves!"

Jānis Vuguls, TVPlay Sports komentētājs:
“Šogad Latvijas futbolā esam piedzīvojuši revolucionāras pārmaiņas sološupavasari un optimisma pilnu karstu un skaistu vasaru! Tagad ir pienācis ražas laiks rudens, kad ir jāpļauj iesētais un ir jāsāk vākt punkti Nāciju līgas turnīrā. Pirmā spēle pret Andoru ir noteikti jāuzvar, jo pretī nāk viena no visu laiku vājākajām valstsvienībām Eiropas futbolā. Kopš 1996.gada dienvidnieki ir izcīnījuši tikai 6 uzvaras, taču šeit jāņem vērā fakts, ka trīs panākumi svinēti pēdējo pāris gadu laikā, un kopš 0:4 pret Latviju pērnā gada oktobrī, Andora nākamajās trijās spēlēs nav ielaidusi nevienus vārtus, svinot 1:0 uzvaru pār Lihtenšteinu un 0:0 nospēlējot ar Kaboverdi un Saūda Arābiju. Tas norāda uz to, ka arī tur futbols nestāv uz vietas un šobrīd FIFA rangā Andora atrodas tikai vienu vietu aiz Latvijas. Rītdien ir jāiet laukumā un ar spēli un rezultātu jāpierāda, ka tā nav mūsu vieta un jāsāk kāpt augšup! Tiekamies stadionā!"

Oskars Morozovs, TVPlay Sports komentētājs:
“Ceturtdien startē UEFA jaunizveidotais nacionālo izlašu turnīrs UEFA Nāciju līga, un, protams, loģiski, ka šādam turnīram jāstartē ar kādu ispaidīgu dueli, par kādu noteikti uzskatāma Vācijas un Francijas izlašu spēle. Pasaules čempioni ciemos pie bijušajiem čempioniem ieradīsies ar praktiski identisku sastāvu tam, kurš triumfēja pasaules spēcīgāko izlašu turnīrā aizvadītajā vasarā. Traumu dēļ izmaiņas skārušas tikai francūžu vārtsargu līniju, kamēr Vācijas valstsvienības brīnumaini amatā palikušais galvenais treneris Joahims Lēvs pirmajai spēlei pēc neveiksmes Krievijā sastāvā veicis izmaiņas praktiski visās līnijās. Futbola pasaule ar interesi gaida šo spēli, lai redzētu, vai Vācijas izlases izgāšanās pasaules čempionātā ir bijusi tikai katastrofāla neveiksme vai tomēr likumsakarība."

Jāpiemin, ka Latvijas un Andoras spēles tiešraide būs pieejama arī TV6 kanālā.

UEFA Nāciju līgas spēles kanālā TVPlay Sports un Viaplay:

• Ceturtdien, 6.septembrī 21:45 Vācija – Francija
• Ceturtdien, 6.septembrī 23:45 Latvija – Andora
• Piektdien, 7.septembrī 21:35 Turcija – Krievija
• Piektdien, 7.septembrī 21:35 Itālija – Polija
• Sestdien, 8.septembrī 18:35 Šveice – Islande
• Sestdien, 8.septembrī 21:35 Anglija – Spānija
• Svētdien, 9.septembrī 21:35 Francija – Nīderlande
• Svētdien, 9.septembrī 23:45 Vācija – Velsa

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
Viaplay un Viasat mārketinga un sabiedrisko attiecību speciāliste


, 2018-09-05 16:47, pirms 6 gadiem
Ko var reklamēt to mēslu?
, 2018-09-05 20:27, pirms 6 gadiem
zaxx rakstīja: Ko var reklamēt to mēslu?
Man ir un patīk abi šie kanāli. Papildus maksāju Viasat sport + filmas. Kādi 8 eiro mēnesī par kādiem 10 sporta un TV 1000 filmu kanāliem.
Lanbs piedāvājums. Neviens nespiež ar varu pasūtīt.
Vadims Ļašenko un Džanni Infantīno. Foto: LFF
170

Rīgas dome piešķir zemi futbola stadiona izveidei Lucavsalā

LETA. Rīgas dome trešdien nolēma nodot bezatlīdzības lietošanā Latvijas Futbola federācijai vairāk nekā 10 hektāru zemes Lucavsalā nacionālā futbola stadiona būvniecībai. Balstoties uz publiskotajiem aprēķiniem, nacionālā futbola stadiona projekta realizēšana varētu izmaksāt apmēram 44 miljonus eiro.
Foto: LOC
11

Latvijas vīriešu izlase jūnijā pēc astoņu gadu pauzes atgriezīsies Liepājā

Latvijas nacionālā futbola izlase 8. un 11. jūnijā piedalīsies Baltijas kausa izcīņā, mājas spēles aizvadot "Daugavas" stadionā Liepājā, paziņojusi federācija. Turnīra pirmajā spēlē 8. jūnijā Latvija spēlēs ar Lietuvu. Otrā pusfināla pārī Igaunija samēros spēkus ar Fēru salām. Ja otrajā mačā Latvijai pretiniekos būs Fēru salas, spēle notiks 11. jūnijā Liepājā. Pret Igauniju mačs notiktu Tallinā.
Rihards Matrevics. Foto: LFF
1

Matrevics: "Faniem jau patīk redzēt feilus, bet interesantāk ir tas, kas notiek pēc tam"

TV4 raidījumā "Ārpus kadra" šonedēļ viesojās futbola vārtsargs Rihards Matrevics, "Riga FC" spēlētājs, kurš martā pārstāvēja arī Latvijas izlasi jaunā galvenā trenera pirmajā valstsvienības sasaukumā. Podkāstā viņš dalījās viedokli par pārmaiņām izlasēm un kā tās izpaudušās, kā arī pastāstīja, ko domā par neveiksmīgo kuriozu mačā pret Lihtenšteinu, sakot, ka no tādām neveiksmēm neviens nav pasargāts un svarīgāk ir, kā spēlētāji pēc tām atgūstas.