Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Latvijas U19 izlase tomēr nespēj divreiz pieveikt Grieķiju

Krišs Upenieks

Latvijas U19 izlase tomēr nespēj divreiz pieveikt Grieķiju
Latvijas U19 izlase
Foto: LFF

Aleksandra Basova vadītā U19 izlase aizvadījusi otro pārbaudes spēli pret vietējo Grieķijas komandu, šoreiz atzīstot pārliecinošu grieķu pārākumu ar rezultātu 0:5.

Gatavojoties UEFA Eiropas čempionāta kvalifikācijas priekšsacīkšu turnīra spēlēm, Latvijas U-19 jauniešu futbola izlase (1999. dzimšanas gads un jaunāki spēlētāji) laika periodā no 30. augusta līdz 5. septembrim sapulcējusies vienkopus uz treniņnometni, kuras ietvaros notiek divas pārbaudes spēles izbraukumā pret Grieķijas U-19 izlasi.

Grieķijas izlase šoreiz jau pēc spēles pirmā puslaika bija vadībā ar 2:0, bet otrajā puslaikā pievienoja vēl trīs precīzus sitienus.

Abu komandu pirmajā tikšanās reizē uzvaru ar rezultātu 2:1 (0:0) svinēja Latvijas U-19 izlase, kuras rindās ar precīziem sitieniem šajā mačā otrajā puslaikā izcēlās Marko Regža, kā arī Vladislavs Soloveičiks, precīzi realizējot 11 metru soda sitienu.

Izmantotie resursi:
Sākums - Latvijas Futbola federācija