Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Smirnovs: ''Prieks, ka iepriecinājām Latvijas līdzjutējus''

Krišs Upenieks

Smirnovs: ''Prieks, ka iepriecinājām Latvijas līdzjutējus''
Vitālijs Smirnovs ("Ventspils")
Foto: M.Jankovskis, Sportacentrs.com

Latvijas futbola izlase aizvadītajā nedēļas nogalē, uzvarot gan Lietuvu, gan Somiju, atkal uz mājām atveda Baltijas kausu. Pēc turnīra savs viedoklis bija arī ''Ventspils'' komandas aizsargam Vitālijam Smirnovam, kurš aizvadīja abus mačus, kā arī guva vārtus pret leišiem un realizēja svarīgu pendeli pret somiem.

Latvijas futbola izlases un ''Ventspils'' aizsargs Vitālijs Smirnovs: ''Fināls izvērtās ļoti spraigs. Ja spēlē ar Lietuvas izlasi mēs ātri guvām vārtus un līdz pārtraukumam jau tika izlemts spēles liktenis, tad izšķirošajā spēlē vajadzēja būt maksimāli uzmanīgiem un vienotiem. Prieks, ka galarezultātā izcīnījām uzvaru un iepriecinājām Latvijas izlases līdzjutējus.''

Lūgts komentēts uztraukumu pirms sava 11 metru sitiena, futbolists atbild: ''Nē, biju par sevi pārliecināts. Jau pirms sitiena izlēmu kā sitīšu, tāpēc biju mierīgs un koncentrējies. Tā kā mans vārtu guvums mani neizbrīnīja! (Smaida). Iznāk, ka guvu vārtus abās spēlēs, kas ir ļoti patīkami. (Smaida). Ceru, ka nākošajās spēlēs gan izlasē, gan "Ventspilī" sanāks atzīmēties.''

''Protams, patērēju daudz spēka, bet tagad, kad uzvarēts Baltijas Kauss, pārņem laimīgas emocijas, kas liek aizmirst par nogurumu. Lielisks garastāvoklis, bet atslābināties nedrīkst - jākoncentrējas Latvijas čempionāta spēlēm. Gulbenē mūs gaida grūta spēle, bet mums jāspēlē maksimāli spēcīgi un jāgūst uzvara,'' noslēdz Smirnovs.

Izmantotie resursi:
FK Ventspils

  -2 [+] [-]

, 2012-06-05 14:53, pirms 12 gadiem
Man vienīgajam liekas, ka tās frāzes ir tādas "nodrāztas" ? "jāspēlē maksimāli spēcīgi un jāgūst uzvara" ; "uzmanīgiem un vienotiem". Liekas, ka spēlētājiem galvā viss nav kārtībā, smadzenes tālāk netiek par standartfrāzēm, jo nereti spēlētāji no Latvijas izsaka šāda tipa viedokļus.

  +1 [+] [-]

, 2012-06-05 14:57, pirms 12 gadiem
Mani jau nu noteikti iepriecināja! Malači čiekuri!
Spēles kvalitāte uzlabojas,gaidīsim no jums skaistas uzvaras nākamajā atlasē

  -3 [+] [-]

, 2012-06-05 14:58, pirms 12 gadiem
Ēdu zivju pirkstiņus,dažus piededzināju!

  +6 [+] [-]

, 2012-06-05 15:14, pirms 12 gadiem
>>>arrived
Vai nepieļauji variantu:"Kā jautā,tā atbild"Tas ir viens.Un vēl gribētos uzzināt,ko vēlies dzirdēt?Manuprāt normāla ekspresintervija.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2012-06-05 18:09, pirms 12 gadiem
žirga rakstīja: Malachi taa tureet ,jatiek uz eiropas cempi naakmgad ....
1. Nākamgad nebūs Eiropas čempja
2. Nākošais atlases cikls būs uz PK 2014

     [+] [-]

, 2012-06-05 20:38, pirms 12 gadiem
arrived rakstīja: Man vienīgajam liekas, ka tās frāzes ir tādas "nodrāztas" ? "jāspēlē maksimāli spēcīgi un jāgūst uzvara" ; "uzmanīgiem un vienotiem". Liekas, ka spēlētājiem galvā viss nav kārtībā, smadzenes tālāk netiek par standartfrāzēm, jo nereti spēlētāji no Latvijas izsaka šāda tipa viedokļus.
Daļēji algunam piekrītu, bet nu tiešām, ko tu gaidi, ka viņš izgrudros? Šīs frāzes vienmēr saka pēc uzvarām un, ja ir prieks, tad tā arī pasaka. Futbolists nav politiķis. Labāk, lai mazāk runā, bet vairāk laukumā dara!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja