Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Vēstules no Turcijas: Terims varētu Turanu pietaupīt Nīderlandei

Rolands Eliņš

Vēstules no Turcijas: Terims varētu Turanu pietaupīt Nīderlandei
Arda Turans un Kaspars Dubra
Foto: AFP/Scanpix

Šovakar "Euro 2016" atlases maču starp Turcijas un Latvijas izlasēm tomēr nevēros Turcijas prezidents, portālam Sportacentrs.com raksta Turcijas latvietis Daniels Ozkaja, kurš arī sniedza pretinieku pamatsastāva prognozi, kurā par drošu neuzskatīja Ardas Turana pozīciju.

Sākumā par Turcijas pamatsastāvu - tiks izmantota shēma 4-2-3-1, un vārtos būs Volkans Babadžans. Aizsardzībā Ozans Tufans, Semihs Kaja, Serdars Azizs un Džaners Erkins, taču domāju, ka treneris Terims aizsardzībā var samainīt Tufanu ar Ezbairakli, jo Tufanam pēdējā laikā nav kārtīgas spēļu prakses.

Pussargi būs Selčuks Inans un Ouzhans Ezjakups, bet uzbrucējus atbalstīs Hakans Čalhanolu, Gekhans Tere un Oldžans Šahans vai Arda Turans. Jā, Arda Turans var nesākt spēli sākumsastāvā, jo viņam ir neliela trauma, un iespējams, ka Terims lieki neriskēs pirms spēles ar Nīderlandi. Ja Turcijai pēc pirmā puslaika nebūs pārsvars rezultāta ziņā, tad Turans varētu iesaistīties mačā no rezervistu soliņa. Savukārt kā uzbrucējs spēlēs Buraks Jilmazs, viņš pēdējā laikā ir ļoti labā sportiskajā formā.

Mans kā žurnālista un "Eurosport" turku versijas pārstāvja viedoklis par spēli ir šāds: uzskatu, ka Latvijai noteikti vajag izturēt pirmo 20 minūšu spiedienu. Ja šajā laikā netiks gūti vārti, Turcijas futbolist sāks satraukties un spēlēt bez disciplīnas, kas dos iespējas ātrajos uzbrukumos. Mums noteikti jāizmanto stūra sitieni, jo turkiem ir ļoti lielas problēmas aizsardzībā, viņi neprot atvairīt gaisa bumbas. Tas savukārt dod iespējas Latvijai, tāpat kā iepriekšējā spēlē gandrīz izdevās Kasparam Dubram.

Turcijas prezidents un premjerministrs bija plānojuši doties uz Konju, taču tomēr spēli nevēros klātienē, jo šodien Turcijas dienvidaustrumos terora aktos bojā gāja četri policisti.

Prognozēju rezultātu 1:0 Latvijas labā. Šodienas turku presē bija lasāmi arī trenera Mariana Pahara komentāri, savukārt turku avīzēs piedāvāts šāds Latvijas sākumsastāvs (4-2-3-1): Vaņins, Freimanis-Gorkšs-Jagodinskis-Maksimenko, Tarasovs-Zjuzins, Karašausks- A. Višņakovs - Rakels, Šabala.

Sveicieni jums no Stambulas,
Daniels

  +4 [+] [-]

, 2015-09-03 14:29, pirms 9 gadiem
Interesanti, ka mums ir savējais "spiegs" starp pretiniekiem. Ļoti interesanti šīs vēstules lasīt!

     [+] [-]

, 2015-09-03 15:59, pirms 9 gadiem
Spiegot ir labi. Xo xo xo! Lai mums veicas!