Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Pret Starkova atlaišanu balsoja Indriksons, Žuks un Zakreševskis

Pret Starkova atlaišanu balsoja Indriksons, Žuks un Zakreševskis
Vladimirs Žuks
Foto: lff.lv

Latvijas Futbola federācijas valdes ārkārtes sēdē šodien tika pieņemts lēmums par valstsvienības galvenā trenera Aleksandra Starkova atlaišanu no amata. No deviņiem dalībniekiem pret balsoja tikai trīs – prezidents Guntis Indriksons, Vladimirs Žuks un Arturs Zakreševskis.

Valdē pavisam ir desmit locekļi, taču šodien notikušajā ārkārtas sēdē nepiedalījās tiesnešu attīstības vadītājs Vadims Direktorenko, kurš par neierašanos paziņojis tikai šorīt. No atlikušajiem deviņiem seši balsoja par Aleksandra Starkova atlaišanu, bet trīs – pret. Federācijas prezidents Guntis Indriksons bija viens no Starkova atbalstītājiem. Kā liecina portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija, pret galvenā trenera atlaišanu balsoja arī Arturs Zakreševskis (jaunatnes futbola attīstība) un Vladimirs Žuks (infrastruktūras un reģionālā attīstība).

Jāizceļ, ka pirmo reizi Latvijas Futbola federācijas valdes vēsturē noticis aizklātais balsojums, un tā iniciators bijis prezidents un Starkova atbalstītājs Indriksons, kurš pēc sēdes neslēpa savu lēmumu, taču neatklāja, kā balsojuši citi locekļi. Tikmēr par Starkova atlaišanu balsojušais Dainis Gudermanis (tautas futbola attīstība) pēc sēdes uzrakstījis atlūgumu un pēc vairāk nekā 20 valdē pavadītajiem gadiem aizies. Atlūgums datēts ar 7. aprīli, bet dienu iepriekš viņš piedalīsies valdes sēdē, kurā piedalīsies visi trīs Latvijas Futbola federācijas prezidenta amata kandidāti. Gudermanis norādīja, ka viņam ir daudz jautājumu, tāpēc aiziet viņš grasās tikai pēc tam.

Tuvākajā laikā portālā Sportacentrs.com varēsiet lasīt Gudermaņa, ģenerālsekretāra Jāņa Mežecka un vēl viena valdes locekļa Māra Verpakovska domas pēc galvenā trenera Starkova atlaišanas no amata.


, 2018-04-03 13:52, pirms 6 gadiem
Pisec vienkārši.
, 2018-04-03 13:59, pirms 6 gadiem
No Zakriševska negaidiju taadu gaajienu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-04-03 14:18, pirms 6 gadiem
Zakreševskis baigais dirs..js
, 2018-04-03 14:19, pirms 6 gadiem
Indriksons klaji dir* pa labi pa kreisi, telodams labo. un šeit tas atklājas.
2 nedēļas atpakaļ pats teica vēl: "Jau divreiz esmu aicinājis Mežecki un Starkovu atkāpties".
Šeit laikam vēl pirms aiziešanas "godpilnā" pensijā gribēju kādu joku sastrādāt.
, 2018-04-03 14:30, pirms 6 gadiem
Hezers rakstīja: No Zakriševska negaidiju taadu gaajienu...
šis ir interesanti - interesētu viņa viedoklis. varbūt zin vairāk, kas varētu būt nākamais kandidāts..
(varbūt negrib lai izmaksātu milzu kompensāciju)
, 2018-04-03 14:32, pirms 6 gadiem
...par Zuku,-tas nav parsteigums,-pats Zuks jau sen butu japadzen no LFF biznesmenu bara...-Zakrzevskis,-tas gan parsteigums,-''Alberts''uznem jaunu kursu,-vares nemt Starkovu par direktoru...
, 2018-04-03 14:33, pirms 6 gadiem
Labi jau ka Petrovičam tiks prāva kompensācija,vismaz maizītei būs...
, 2018-04-03 14:34, pirms 6 gadiem
Zakraševskis vienmēr bijis glumais. Tāpēc akadēmijas naudu saņem, kaut gan pašam nav ne laukums , ne zāles.
, 2018-04-03 14:36, pirms 6 gadiem
Tas Indriksons ir gatavais klauns! Runā vienu, dara pilnīgi kaut ko citu. Kā vispār tādiem var ticēt un uzticēt kaut ko??
, 2018-04-03 14:36, pirms 6 gadiem
Par Zakreševski nedaudz pārsteigums, bet Žuks vienmēr ir attaisnojis savu uzvārdu, to pateiks ikviens, kam ar viņu bijis kāds sakars. Tam tipam arī jāpazūd no Latvijas futbola pēc jaunā prezidenta vēlēšanām.
, 2018-04-03 14:37, pirms 6 gadiem
Zakrševskis bruģē ceļu Starkovam uz Albertu Latvijas izlases bāzes komandu
, 2018-04-03 14:41, pirms 6 gadiem
Uz pirmā acu uzmetiena izlasīju: "Par Starkova palikšanu balsoja Žuks Zakarševskis"
, 2018-04-03 15:11, pirms 6 gadiem
kika81 rakstīja: Uz pirmā acu uzmetiena izlasīju: "Par Starkova palikšanu balsoja Žuks Zakarševskis"
Labais! Tā jau laikam ir!
, 2018-04-03 15:13, pirms 6 gadiem
Indriksons gan ir klauns.
, 2018-04-03 15:24, pirms 6 gadiem
kreesls rakstīja: Indriksons gan ir klauns.
Totālākais liekulis un melis, hattrik pārraidē teica, ka esot uzreiz teicis, lai neliekot Starkovu. Viņš vienkārši nezināja, ka kāds uzzinās par balsošanas rezultātiem!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-04-03 19:01, pirms 6 gadiem
Ko Jus brinaties pr Zakrasevski?
Luk Zakresevska viedoklis viena no rakstiem
Vai Starkovam ir jāatkāpjas? Tieši šoreiz es pat neteiktu, ka jāatkāpjas. Tas būtu tādā gadījumā, ja būtu jau sākuši atlases ciklu, Nāciju līgu un šādas divas spēles [pret Fēru salām un Gibraltāru] aizvadījuši tajā. Mūsu laikā līdz 2010. gadam domāju, ka treneri pēc tādām spēlēm pilnīgi noteikti atlūgumu jau būtu uzrakstījuši uzreiz (smejas).

Viņš jau tobrid teica,ka ir par paliksanu,jo tas parbaudenes.
Vadims Ļašenko un Džanni Infantīno. Foto: LFF
170

Rīgas dome piešķir zemi futbola stadiona izveidei Lucavsalā

LETA. Rīgas dome trešdien nolēma nodot bezatlīdzības lietošanā Latvijas Futbola federācijai vairāk nekā 10 hektāru zemes Lucavsalā nacionālā futbola stadiona būvniecībai. Balstoties uz publiskotajiem aprēķiniem, nacionālā futbola stadiona projekta realizēšana varētu izmaksāt apmēram 44 miljonus eiro.
Foto: LOC
11

Latvijas vīriešu izlase jūnijā pēc astoņu gadu pauzes atgriezīsies Liepājā

Latvijas nacionālā futbola izlase 8. un 11. jūnijā piedalīsies Baltijas kausa izcīņā, mājas spēles aizvadot "Daugavas" stadionā Liepājā, paziņojusi federācija. Turnīra pirmajā spēlē 8. jūnijā Latvija spēlēs ar Lietuvu. Otrā pusfināla pārī Igaunija samēros spēkus ar Fēru salām. Ja otrajā mačā Latvijai pretiniekos būs Fēru salas, spēle notiks 11. jūnijā Liepājā. Pret Igauniju mačs notiktu Tallinā.
Rihards Matrevics. Foto: LFF
1

Matrevics: "Faniem jau patīk redzēt feilus, bet interesantāk ir tas, kas notiek pēc tam"

TV4 raidījumā "Ārpus kadra" šonedēļ viesojās futbola vārtsargs Rihards Matrevics, "Riga FC" spēlētājs, kurš martā pārstāvēja arī Latvijas izlasi jaunā galvenā trenera pirmajā valstsvienības sasaukumā. Podkāstā viņš dalījās viedokli par pārmaiņām izlasēm un kā tās izpaudušās, kā arī pastāstīja, ko domā par neveiksmīgo kuriozu mačā pret Lihtenšteinu, sakot, ka no tādām neveiksmēm neviens nav pasargāts un svarīgāk ir, kā spēlētāji pēc tām atgūstas.