Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Jurkovskis: "Sākumā nemaz neticēju, ka esmu izsaukts uz izlasi"

Krišs Upenieks

Jurkovskis: "Sākumā nemaz neticēju, ka esmu izsaukts uz izlasi"
Raivis Andris Jurkovskis un Aleksandrs Starkovs
Foto: LFF

Latvijas nacionālās futbola izlases kandidāts, U-21 valstsvienības spēlētājs Raivis Andris Jurkovskis intervijā LFF TV stāsta par iespaidiem savā pirmajā izsaukumā izlasē, kā arī gatavošanos 3. februārī Antālijā paredzētajai pārbaudes spēlei pret Dienvidkoreju.

''Protams, ir liels gods, ka izpelnījos šādu izsaukumu. Sākumā nemaz nenoticēju, pagāja pāris dienas, kad to visu aptvēru. Pēc tam jau bija ļoti patīkami, ka piedalīšos šajā draudzības spēlē,'' sajūtas, atrodoties Latvijas izlases rindās, komentē Raivis Andris Jurkovskis.

''Laikapstākļi Liepājā, protams, ir sliktāki. Kādi trīs grādi virs nulles, mākslīgais laukums. Turcijā ir siltāk, aptuveni 20 grādi, arī dabīgais laukums. Uz šāda laukuma ir daudz patīkamāk trenēties. Domāju, ka, ja spēle notiek uz dabīgā laukuma, tad pirms tam ir vajadzīgi vairāki treniņi. Atšķirības ir. Laukums te ir ļoti labs, viss līdzens, tiek laistīts,'' turpina Jurkovskis.

Raivis arī izteica savas domas, kāpēc treniņu laikā Aleksandrs Starkovs sniedzis daudz padomus: ''Varbūt spēlēšu pamatsastāvā. Paskaidroja, kā labāk spēlēt aizsardzībā. Pats esmu gatavs uzreiz debitēt valstsvienībā. Tas man būtu īpaši. Jau kopš bērnības spēlēšana izlasē ir bijis mans sapnis un mērķis. Tagad tas viss ir jāīsteno.''

''Izlasē iejusties nebija nekādu problēmu. Komandā ir daudz jaunu futbolistu, ar kuriem kopā spēlēju U21 izlasē. Mikroklimats komandā ir ļoti labs, visi ir draudzīgi. Vēl ir jāpierod pie laukuma, jāiespēlē taktiskās lietas. Domāju, ka mūsu galvenā spēle būs uz ātriem pretuzbrukumiem,'' piebilda Jurkovskis.

Latvijas un Dienvidkorejas spēles sākums 3. februārī pulksten 16:30. Tiešraidē spēli varēsiet vērot portālā Sportacentrs.com un Sportacentrs.com TV kanālā.

Izmantotie resursi:
Sākums - Latvijas Futbola federācija

     [+] [-]

, 2018-02-02 17:37, pirms 6 gadiem
Katra Latvijas iedzīvotāja visslapjākais sapnis. Telefona zvans. Numurs nepazīstams. Hallo? Labdien, te runā Aleksandrs Starkovs! Pēc tam cilvēks atceras divas dzīves, - veco, pirms zvana, un jauno, pēc zvana! Miljoni, helikopteri, villas, ceļojumi uz Gibraltāru, ceļojumi uz Andoru! Un kur tad vēl raksts Sportacentrā!!!

     [+] [-]

, 2018-02-02 17:37, pirms 6 gadiem
"Paskaidroja, kā labāk spēlēt aizsardzībā". Par uzbrukumu kaut ko minēja ar?

  -1 [+] [-]

, 2018-02-02 17:38, pirms 6 gadiem
sabikas rakstīja: "Paskaidroja, kā labāk spēlēt aizsardzībā". Par uzbrukumu kaut ko minēja ar?
Jā, protams, uzbrukumu vajag mēģināt neitralizēt ar visiem līdzekļiem!

  -1 [+] [-]

, 2018-02-02 19:22, pirms 6 gadiem
Ja Jurkovskis tiks iespēlēts pamatsastāvā, tad varētu teikt, ka aptuvenās pamatsastāva aprises ir skaidras. Protams, ja Starkovs neizdomās, ko radikālu.

Ikstens - Freimanis - Koļesovs - Jagodinskis - Žuļevs - Jurkovskis - Indrāns - Kazačoks - Toress - Ikaunieks - Gauračs

Personīgi prognozētu šādu starta sastāvu mūsējiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja