Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Ontužāna trauma tomēr nav tik nopietna, pussargs jau atsācis treniņus

Ints Megnis
Ints Megnis

Ontužāna trauma tomēr nav tik nopietna, pussargs jau atsācis treniņus
Daniels Ontužāns. Foto: Latvijas Futbola federācija

Latvijas izlasē un Vācijas futbola grandā Minhenes "Bayern" šovasar debitējušā pussarga Daniela Ontužāna trauma tomēr nav tik nopietna, kā iepriekš ziņots, uz spēlētājs jau atsācis treniņus, vēsta Latvijas Futbola federācija (LFF).

Ontužāns jūlijā ar slaveno Minhenes "Bayern" komandu devās uz treniņnometni ASV, debitēja pārbaudes mačā pret Londonas "Arsenal", bet jau pirmajā puslaikā guva traumu, kas vēlāk tika nosaukta par potītes saišu plīsumu. Kaut "Bayern" publiski neziņoja par viņa atlabšanas iespējamo termiņu, bija noprotams, ka tas varētu prasīt vairākus mēnešus.

Tomēr tagad LFF ziņo, ka Ontužāns jau ir atsācis treniņus, bet pēc 2-3 nedēļām iekļausies "Bayern" komandas kopējā grupā.

Ontužāns iepriekšējās divas sezonas pavadīja „Bayern” U19 komandā, taču arī pagājušajā sezonā ilgu laiku izlaida trauma dēļ. Iepriekš viņš intervijā izteicās, ka, ja neizdosies pieteikties cīņai par iekļūšanu "Bayern" pirmajā sastāvā, varētu tikt meklēt iespējas doties īrē pie citas komandas Vācijā.

  +4 [+] [-]

, 2019-08-01 19:05, pirms 5 gadiem
Tiešām laba ziņa!

     [+] [-]

, 2019-08-01 21:03, pirms 5 gadiem
Labi, ka nav tik slikti!
Bet nu Intam būtu jāseko līdzi savai latviešu valodas pareizrakstībai!
1)... uz spēlētājs jau atsācis treniņus...
2)...pagājušajā sezonā ilgu laiku izlaida trauma dēļ...
P.s. Bet no kādiem avotiem tomēr šī ziņa nonāca LFF, ja klubs par to oficiāli nav ziņojis?