Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Starkovs tiek pie jauna amata LFF un kļūst par Latvijas izlašu direktoru

Agris Suveizda

Starkovs tiek pie jauna amata LFF un kļūst par Latvijas izlašu direktoru
Aleksandrs Starkovs. Foto: FK "Liepāja"

Pieredzes bagātais pašmāju speciālists Aleksandrs Starkovs kļuvis par Latvijas Futbola federācijas (LFF) izlašu direktoru, pavēstīts federācijas mājaslapā.

"Viņa galvenās funkcijas būs darbs ar jaunatnes izlašu spēlētājiem un klubiem, konsultatīvā veidā virzot Latvijas futbola jaunos spēlētājus uz plānveidīgu attīstīšanos," teikts mājaslapā.

"A. Starkovs būs tieši iesaistīts LFF izlašu spēles koncepcijas prasībām atbilstošu kandidātu apzināšanā un LFF izlašu kandidātu datubāzes veidošanā. Tāpat viņa pienākumu lokā ietilps treneru darba analīze, rekomendāciju izstrāde spēlētāju attīstībai, pašmāju talantīgāko futbolistu identificēšana un viņu progresa sekmēšana, komunikācija ar Latvijas klubiem un citām organizācijām izlašu darbības veicināšanas nolūkos u.c.," mājaslapā turpināts.

Kā zināms, Aleksandrs Starkovs bijis ilggadējs Rīgas "Daugavas" meistarkomandas uzbrukuma līderis, pēc tam pievērsās trenera karjerai, kļūstot par tituliem bagātāko speciālistu Latvijas futbolā. Par Latvijas čempionu viņš kā treneris kļuvis 12 reižu, kā arī trīs termiņos vadījis Latvijas izlasi, ar kuru 2004. gadā piedalījās Eiropas čempionāta finālturnīrā. Tāpat Starkovs ir bijis Latvijas Futbola federācijas valdē.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/12574/a-starko...

  +3 [+] [-]

, 2020-05-01 19:24, pirms 4 gadiem
Vecā žurka/ieliktenis

  +3 [+] [-]

, 2020-05-01 20:19, pirms 4 gadiem
Vēl nav kāda amatiņa Jančukam, Vovikam un citiem vecajiem?

  +5 [+] [-]

, 2020-05-01 20:37, pirms 4 gadiem
Šitie lff kadri diez vai kaut kur citur spētu atrast darbu, tāpēc tiek viļāti pa vienu un to pašu vidi, vienkārši nomainās amata izkārtne.
Jā, Starkovs un futbols, citi teiks, kur tad vēl viņam būt? Tomēr Starkovs (un līdzīgie) tur sēž jau ntos gadus, un, diez kā lff grib izspiest progresu ar tiem pašiem cilvēkiem, kuri ir pierādījuši, ka nedod vajadzīgo grūdienu.
Uz šo amatu vispār bija konkurss vai atkal Treneru padome rekomendēja?

  +4 [+] [-]

, 2020-05-01 20:40, pirms 4 gadiem
P_zģec. Vai tad kompensācijas izmaksa ar sešciparu skaitli jau iztecēja?

  -1 [+] [-]

, 2020-05-01 21:31, pirms 4 gadiem
Līme rakstīja: P_zģec. Vai tad kompensācijas izmaksa ar sešciparu skaitli jau iztecēja?
LAIKAM

  +1 [+] [-]

, 2020-05-01 21:54, pirms 4 gadiem
Viņš par atstādināšanu no izlases trenera amata nepiekāpās, lai saņemtu savu kompensāciju, kas rakstāma ar 5 nullēm, bez tam, viņa pēdējās aktivitātes futbolā parādīja, ka viņa trenera domāšana un filozofija ir novecojusi, mūsdienu futbolam neatbilstoša. Un zinot viņa sastāva komplektēšanas principus, kad sastāvā tiek mīluļi, un nekad nemīluļi, ir ļoti dīvaini lasīt, ka "A. Starkovs būs tieši iesaistīts LFF izlašu spēles koncepcijas prasībām atbilstošu kandidātu apzināšanā un LFF izlašu kandidātu datubāzes veidošanā. Tāpat viņa pienākumu lokā ietilps treneru darba analīze, rekomendāciju izstrāde spēlētāju attīstībai, pašmāju talantīgāko futbolistu identificēšana un viņu progresa sekmēšana, komunikācija ar Latvijas klubiem un citām organizācijām izlašu darbības veicināšanas nolūkos u.c"

Tas lieku pierāda to, ka Pukinsks un viņa komanda vai nu nesaprot, ko dara, vai arī rīkojas apzināti, kas norāda, ka nekādas izbazunētās izmaiņas Latvijas futbolā nebūs un nav paredzētas. Vēl Žukam vajadzētu kādu amatu izdomāt LFF.

  -1 [+] [-]

, 2020-05-01 21:59, pirms 4 gadiem
Starkovs ir pareizais cilvēks šajā amatā - viņš ir gan zinošs, gan strādīgs.

     [+] [-]

, 2020-05-01 22:04, pirms 4 gadiem
"VID veiktā kratīšana palīdzēs atbrīvoties no vēsturiskā mantojuma, uzskata LFF."

     [+] [-]

, 2020-05-01 22:06, pirms 4 gadiem
Pandora rakstīja: Viņš par atstādināšanu no izlases trenera amata nepiekāpās, lai saņemtu savu kompensāciju, kas rakstāma ar 5 nullēm, bez tam, viņa pēdējās aktivitātes futbolā parādīja, ka viņa trenera domāšana un filozofija ir novecojusi, mūsdienu futbolam neatbilstoša. Un zinot viņa sastāva komplektēšanas principus, kad sastāvā tiek mīluļi, un nekad nemīluļi, ir ļoti dīvaini lasīt, ka "A. Starkovs būs tieši iesaistīts LFF izlašu spēles koncepcijas prasībām atbilstošu kandidātu apzināšanā un LFF izlašu kandidātu datubāzes veidošanā. Tāpat viņa pienākumu lokā ietilps treneru darba analīze, rekomendāciju izstrāde spēlētāju attīstībai, pašmāju talantīgāko futbolistu identificēšana un viņu progresa sekmēšana, komunikācija ar Latvijas klubiem un citām organizācijām izlašu darbības veicināšanas nolūkos u.c"

Tas lieku pierāda to, ka Pukinsks un viņa komanda vai nu nesaprot, ko dara, vai arī rīkojas apzināti, kas norāda, ka nekādas izbazunētās izmaiņas Latvijas futbolā nebūs un nav paredzētas. Vēl Žukam vajadzētu kādu amatu izdomāt LFF.
Nezinu vai esi no mēness nokritis, bet ļoti daudzi pasaulē atzīti treneri izlases komplektē pēc principa vai tam spēlētājs patīk, vai nepatīk.

  +2 [+] [-]

, 2020-05-01 22:08, pirms 4 gadiem
Pandora rakstīja: "VID veiktā kratīšana palīdzēs atbrīvoties no vēsturiskā mantojuma, uzskata LFF."
Vispār jau LFF šo komentāru pateica saistībā ar šīs organizācijas naudas apriti.
Vai Starkovam bija/ir kāda saikne ar šo naudas apriti?

  +1 [+] [-]

, 2020-05-02 00:31, pirms 4 gadiem
jenkijs17 rakstīja: Šitie lff kadri diez vai kaut kur citur spētu atrast darbu, tāpēc tiek viļāti pa vienu un to pašu vidi, vienkārši nomainās amata izkārtne.
Jā, Starkovs un futbols, citi teiks, kur tad vēl viņam būt? Tomēr Starkovs (un līdzīgie) tur sēž jau ntos gadus, un, diez kā lff grib izspiest progresu ar tiem pašiem cilvēkiem, kuri ir pierādījuši, ka nedod vajadzīgo grūdienu.
Uz šo amatu vispār bija konkurss vai atkal Treneru padome rekomendēja?
Zini, gribas pajautaat, kaa tad EPL (un citaas Eiropas liigaas notiek). Ja ir vaards, dabuu trenera amatu, tad divi varianti: 1) Kameer tevi izmet, jo saprot, ka ar tevi nebuus arshana, 2) Tu patieshaam vari un gribi kaut ko uzcelt. Nu labi, veel ir 3) Veiksmi Olem.

  +1 [+] [-]

, 2020-05-02 00:54, pirms 4 gadiem
Lai šajā izgāztuvē kas maninītos cilvēkiem vajag sākt boikotēt visu kas saistīts ar LFF, izlašu spēles (tās tāpat nav skatāmas jau n-tos gadus) utt. Savādāk nekas nemainīsies līdz nauda šajā kantorī plūst, futbols Latvijā jau sen kā ir miris, nesaprotu tos kas vēl tam seko. (Latvijas robežās)

     [+] [-]

, 2020-05-02 01:23, pirms 4 gadiem

  +1 [+] [-]

, 2020-05-02 08:04, pirms 4 gadiem
Tas ir kaut kas briesmīgs, kas notiek LFF. Tiešām vajag Starkovam mūžīgi kaut kādu amatu piemeklēt? Kad tur beidzot notiks tīrīšana?

     [+] [-]

, 2020-05-02 10:41, pirms 4 gadiem
LFF - vieta kur viegli un finansiāli izdevīgi sagaidīt vecumdienas.

     [+] [-]

, 2020-05-02 16:32, pirms 4 gadiem
Pēc neilga laika tiks atbrīvots, un atkal saņems milzīgu kompensāciju, kuru ar Pukinski brālīgi sadalīs.