Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Ukraiņu treneris: "Kādi iespaidi, ja realizācija gandrīz nulles līmenī?"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Ukraiņu treneris: "Kādi iespaidi, ja realizācija gandrīz nulles līmenī?"
Mihails Fomenko
Foto: ffu.org.ua

Ukrainas futbola izlases galvenais treneris Mihails Fomenko neslēpa savu sarūgtinājumu pēc tam, kad viņa padotie pārbaudes mača pēdējās sekundēs izlaida uzvaru pret Latviju (1:1).

Kādi iespaidi jums par spēli?
Kādi gan var būt iespaidi, ja kārtējo reizi tiek radīti daudzi momenti, bet realizācija gandrīz nulles līmenī? Turklāt tiek ielaisti neobligāti vārti kompensācijas laikā...

Kādi, jūsuprāt, ir iemesli sliktajai realizācijai?
Vienos momentos nebija loģiskas pēdējās piespēles, citos izpildījums sanāca tāds, ka bija grūtāk iesist nekā neiesist. Īsāk sakot, pagaidām mums ar to ir lielas grūtības. Taču ar laiku daudz kam ir jāmainās un ceru, ka oficiālos mačos mēs būtiski uzlabosim šo niansi.

Romāna Zozuļas zaudējumu var nosaukt par nozīmīgu izlasei?
Kā saka, neaizvietojamu cilvēku nav. Šodien uzbrukumā no pirmajām minūtēm izgāja Kravecs. Ja viņš turpinās pārliecinoši strādāt un pieradīs pie komandas biedriem, visam jābūt labi. Tāpat vērosim arī citus puišus. Savukārt Romānam vēlēsim labu veseļošanos un atjaunošanos, lai ātrāk izdotos atgriezties izlasē.

Kā gatavosieties spēlei pret Luksemburgu?
Kā atceramies, mums izdevās panākt Ukrainas Premjerlīgas kārtas pārcelšanu un aizpildīt divu nedēļu pauzi pirms mača ar Luksemburgu. Tagad futbolisti būs aizņemti Ukrainas čempionāta pēdējā kārtā un Ukrainas kausa izcīņā, kas palīdzēs viņiem atrasties tonusā. Pati gatavošanās spēlei ar Luksemburgu notiks standarta veidā, tāpat kā pirms citām spēlēm. Noteikti noskaņosimies ņemt punktus.

Izmantotie resursi:
Football.ua — Новости футбола. Всё о футболе:...

  +6 [+] [-]

, 2015-04-01 00:19, pirms 9 gadiem
Fomenko bija ļoti sarūgtināts.Uzreiz pameta laukumu.Šodien negantie "latvijci"sabojāja draugiem garstāvokli

  +3 [+] [-]

, 2015-04-01 00:46, pirms 9 gadiem
Paŗi visiem cilvēciskais
Latvija ir PAR Ukrainu