Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Gorkšs: "Demisijas pieprasījums ir atbilde manai vēlmei attīrīt futbolu"

Gorkšs: "Demisijas pieprasījums ir atbilde manai vēlmei attīrīt futbolu"
Kaspars Gorkšs. Foto: LFF

Latvijas Futbola federācija (LFF) 1. februāra rītā ir saņēmusi vairāku federācijas biedru iesniegumu par LFF ārkārtas kongresa sasaukšanu, vēstules saturam izsakot neuzticību LFF prezidentam Kasparam Gorkšam, teikts federācijas mājaslapā.

"Demisijas pieprasījums ir manu pretinieku atbilde uz manu vēlmi attīrīt futbolu no koruptīvām shēmām un netīriem darījumiem," situāciju federācijas mājaslapā skaidro Kaspars Gorkšs. "Šogad esam pieņēmuši daudz kvalitatīvāk izstrādātu federācijas budžetu, skrupulozi izvērtējot katra projekta lietderību un pievienoto ilgtermiņa vērtību Latvijas futbolam."

"Attiecībā pret mūsu biedriem un sabiedrību esam atvērta un caurskatāma organizācija, kas skaidro savus lēmumus un to kontekstu. Tas attiecas gan uz finansiāliem jautājumiem, gan nacionālās izlases trenera atlasi, gan sacensību sistēmas reorganizāciju un attiecībām ar mūsu sadarbības partneriem," Gorkšs turpina. "Man ir liela motivācija celt Latvijas futbolu jaunā līmenī un pārliecība, ka varu mainīt iepriekš ierasto darba kārtību. Padošanās provokācijām nav manā dienas kārtībā. Tajā ir tikai soļi un darbi Latvijas futbola kopējai ilgtermiņa izaugsmei." Par tālāko saistībā ar saņemto iesniegumu LFF informēs pēc tā izskatīšanas.

Lai federācijas izpildinstitūcijai būtu pienākums rīkot ārkārtas kongresu, tas bija jāpieprasa vismaz desmitdaļai biedru (pašlaik to skaits ir 141). Atgādinām, ka, pēc portāla Delfi rīcībā esošās informācijas, starp iemesliem Gorkša demisijas pieprasīšanai tika minēta izlases atrašanās bez oficiāla galvenā trenera, neviena, biedruprāt, vērā ņemama sponsora nepiesaistīšana, organizācijas necaurskatāmība, budžeta laicīga neapstiprināšana u.c.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/11518/kaspars-...


Slēpts komentārs: Maikl30
Slēpts komentārs: Curtiys
, 2019-02-01 13:32, pirms 5 gadiem
Delfos tika minēts, ka LFF piķi sākuši tērēt pirms 2019g budžeta apstiprināšanas. Pirmā pazīme ka pilnīgs kolhozs
, 2019-02-01 13:43, pirms 5 gadiem
Kaspar, nu nav tev tur kārtības.....
, 2019-02-01 13:55, pirms 5 gadiem
Jāatzīst, ka tautā nīstie Lipmanis un Indriksons tomēr bija labāki saimnieki nekā tagadējie LHF un LFF vadītāji.
, 2019-02-01 14:19, pirms 5 gadiem
Troļļi jau sāk uzdarboties... 😬😄
, 2019-02-01 22:42, pirms 5 gadiem
Kaspar,paņem Nauri Mackeviču pie sevis lai kopā varat iznīcināt to korupciju Latvijas futbola!
Kirils Buravcevs. Foto: LFF
12

Buravcevs nomaina Gluščuku un turpmāk vadīs LFF Futbola akadēmiju

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Futbola akadēmijas galvenā trenera amatā iecelts pašmāju speciālists Kirils Buravcevs. Iepriekš kopš pērnā janvāra akadēmijas darbu pārraudzīja pašreizējais LFF sporta direktors Andrejs Gluščuks.
Vadims Ļašenko un Džanni Infantīno. Foto: LFF
170

Rīgas dome piešķir zemi futbola stadiona izveidei Lucavsalā

LETA. Rīgas dome trešdien nolēma nodot bezatlīdzības lietošanā Latvijas Futbola federācijai vairāk nekā 10 hektāru zemes Lucavsalā nacionālā futbola stadiona būvniecībai. Balstoties uz publiskotajiem aprēķiniem, nacionālā futbola stadiona projekta realizēšana varētu izmaksāt apmēram 44 miljonus eiro.
Foto: LOC
11

Latvijas vīriešu izlase jūnijā pēc astoņu gadu pauzes atgriezīsies Liepājā

Latvijas nacionālā futbola izlase 8. un 11. jūnijā piedalīsies Baltijas kausa izcīņā, mājas spēles aizvadot "Daugavas" stadionā Liepājā, paziņojusi federācija. Turnīra pirmajā spēlē 8. jūnijā Latvija spēlēs ar Lietuvu. Otrā pusfināla pārī Igaunija samēros spēkus ar Fēru salām. Ja otrajā mačā Latvijai pretiniekos būs Fēru salas, spēle notiks 11. jūnijā Liepājā. Pret Igauniju mačs notiktu Tallinā.