Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Uzsākot Maradonas nāves izmeklēšanu, veikta kratīšana ārsta mājās un birojā

Agris Suveizda

Uzsākot Maradonas nāves izmeklēšanu, veikta kratīšana ārsta mājās un birojā
Leopoldo Luke. Foto: AP/Scanpix

Iepriekšējā trešdienā 60 gadu vecumā mūžībā aizgāja futbola leģenda Djego Maradona. Argentīnā ir uzsākta viņa nāves apstākļu izmeklēšana, un likumsargi ieradušies Maradonas ārsta Leopoldo Lukes mājās.

"Sestdien izmeklēšana un pierādījumu iegūšana turpinājās ar liecību vākšanu, tai skaitā no mirušās personas radiniekiem. Ņemot vērā ievāktos pierādījumus, tika uzskatīts par nepieciešamu pieprasīt ārsta Leopoldo Lukes mājas un biroja pārmeklēšanu," sacīts prokuroru biroja paziņojumā.

Maradona regulāri cīnījies ar dažādām veselības problēmām, kas bija saistītas ar viņa dzīvesveidu, un leģendārais argentīnietis no sirdstriekas mira dažas nedēļas pēc smadzeņu operācijas. Argentīnā parādījās runas, ka 1986. gada Pasaules kausa ieguvējs pāragri ticis izrakstīts no slimnīcas, bet viņa jurists Matiass Morija sociālajos tīklos pauda, ka ātrā palīdzība ieradusies vairāk nekā pusstundas laikā, un nosauca to par kriminālu idiotismu.

Neirologs Leopoldo Luke Argentīnas televīzijā gan noliedza savu vainu: "Izmeklētāji paņēma failus par ārstniecības gaitu. Medicīniskas kļūdas nebija, es ar Djego paveicu visu, ko spēju. Viņam bija nepieciešama palīdzība."

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

  +1 [+] [-]

, 2020-11-30 11:10, pirms 3 gadiem
Atkal tabletes pie vainas

  +1 [+] [-]

, 2020-11-30 11:34, pirms 3 gadiem
Jēga?

     [+] [-]

, 2020-11-30 12:19, pirms 3 gadiem
Atkal grib piešūt vainu ārstiem ....

     [+] [-]

, 2020-11-30 13:11, pirms 3 gadiem
comon88 rakstīja: Atkal grib piešūt vainu ārstiem ....
Medbrālītim 😀

     [+] [-]

, 2020-11-30 19:07, pirms 3 gadiem
comon88 rakstīja: Atkal grib piešūt vainu ārstiem ....
Tāpat,kā Džeksona ārsts dēļ piķa ''nedeva'' Maiklam antidepresantus,pārkāpjot ārsta ētiku,precīzāk Hipokrata zvērestu!? Da lielākā daļa zvaigznes sēž uz prozakveidīgajiem preparātiem,un vienmēr atradīsies kāds ''doks'',kurš par zaļo naudiņu būs gatavs palīdzēt!