Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Irākas U16 izlases futbolisti pieķerti, melojot par savu patieso vecumu

Andrejs Siliņš

Irākas U16 izlases futbolisti pieķerti, melojot par savu patieso vecumu
Foto: TASS / Scanpix

LETA--AFP. Vairāki Irākas U-16 futbola izlases spēlētāji pieķerti melojot par savu patieso vecumu, vēsta Irākas Futbola asociācija (IFA).

Kā vēsta AFP, Irākas U-16 futbola izlasei pirmdien bija jādodas uz reģionālo turnīru Jordānijā, taču Bagdādes lidostas drošības dienesta darbinieki deviņiem spēlētājiem atsavināja pases, jo radās aizdomas par viltotiem dzimšanas datiem.

Afērā iesaistītie komandas darbinieki esot piekodinājuši futbolistus noskūties, lai viņi izskatītos jaunāki. "U-16 izlases tehniskais un administratīvais personāls ir atlaists, kā arī tiks sodīti vecumu viltojušie futbolisti," teikts IFA paziņojumā.

Tas nav pirmais šāda veida gadījums Irākas futbolā. Šogad IFA vien diskvalificējusi 18 futbolistus, kuri personas datos viltojuši savu vecumu, lai skaitītos jaunāki.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2018-07-30 22:26, pirms 6 gadiem
Viņiem jau viegli, zem tāš parandžas nevar saprast ne cik vecs, ne kas tas vispār tāds ir

     [+] [-]

, 2018-07-31 09:21, pirms 6 gadiem
vālētājs rakstīja: Viņiem jau viegli, zem tāš parandžas nevar saprast ne cik vecs, ne kas tas vispār tāds ir
Vīrieši nenēsā parandžas