Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Valkots: "Vācija uzvarēja ļoti pelnīti"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Valkots: "Vācija uzvarēja ļoti pelnīti"
Vācija līksmo, Anglija bēdājas
Foto: AFP

"Tā ir laba komanda, kas šovakar uzvarēja ļoti pelnīti," pēc vakardienas sāpīgā zaudējuma Eiropas U-21 futbola čempionāta finālā pret Vāciju (0:4) atzinis Anglijas līderis Teo Valkots.

Jau ziņojām, ka vakar vakarā Zviedrijā ar pārliecinošu Vācijas izlases uzvaru pret Angliju (4:0) noslēdzās Eiropas U-21 čempionāts futbolā. Pēc mača, kurā vācieši dominēja negaidīti pārliecinoši, pārdomās dalījušies abu komandu pārstāvji.

Par mača labāko futbolistu tika atzīts pussargs Mezuts Ezils: "Es tiešām esmu lepns un priecīgs, jo uzvarējām pārliecinoši. Izcīnīt čempionu titulu bija mūsu mērķis, un to paveicām! Izdarījām visu, ko pirms spēles teica treneris, un tas bija izšķiroši. Man patīk spēlēt vidējā līnijā - gribēju palīdzēt komandai uzvarēt un domāju, ka nospēlēju labi. Nebiju pārsteigts, ka soda sitiens iegāja vārtos, jo treniņos ļoti daudz esam praktizējušies standartsituāciju izpildē. Tagad ir laiks svinībām!"

"Tituli ir un paliek tituli - tie ir ļoti īpaši. Arī šis, jo tas ir gūts starptautiskā līmenī. Ar Brēmeni izcīnīju valsts kausu, taču šis tomēr ir Eiropas čempiona tituls!" sacījis 20 gadus vecais Ezils, kurš aizvadītajā sezonā piedalījās trīs finālspēlēs, iegūdams divus titulus.

Vācijas likumsakarīgo triumfu atzina arī Teo Valkots, Anglijas izlases līderis: "Vācija ir laba komanda, kas šovakar uzvarēja ļoti pelnīti. Mēs zinājām, ka pretinieki būs ļoti spēcīgi, taču zinājām arī to, ka dominēt varam mēs paši - tā, kā to bijām darījuši visa turnīra laikā. Tomēr Vācija savas iespējas izmantoja aukstasinīgi. Viņu vārtsargs un aizsardzība bija ļoti labi. Šī nebija mūsu spēle...

Šī man bija lieliska pieredze, un es ceru, ka uzkrāšu to arī 2010. gada Pasaules Kausa izcīņā. Tā ir neveiksme, ka nesasniedzām maksimālo rezultātu, taču pēc šīs spēles varam kļūt tikai stiprāki. Esam lepni, ka tikām finālā, neskatoties uz to, ka tur viss nenotika tā, kā vēlējāmies."

Vācijas izlases galvenais treneris Horsts Hrūbešs bija ļoti apmierināts: "Ko gan varu pateikt? Esmu lepns par komandu, jo spēlējām pārliecinoši un uzvarējām bez šaubām. Labi iesākām maču un guvām vārtus pareizajā laikā. Pārtraukumā uztraucos, ka nebijām guvuši otros vārtus, taču to izdarījām otrajā puslaikā, un maisam gals bija vaļā. Plāns bija izvairīties no angļu standartsituācijām."

Savukārt Anglijas galvenais treneris Stjuarts Pīrss, neskatoties uz zaudējumu, mēģināja saskatīt pozitīvo: "Sākām spoži, un pirmie vārti krita neloģiski, ja skatās uz spēles gaitu. Tas mainīja maču un atļāva Vācijai iesēsties aizsardzībā, gaidot pretuzbrukumus. Man jāapsveic Vācija, jo uzvarēt jebkurā finālā ir liels sasniegums, bet ar 4:0 - vēl lielāks. Mūsu spēlētāji ir vīlušies, tomēr mēs piederam pie labākajām divām Eiropas komandām, un nākamajos divos gados mūsu mērķis būs kļūt par pašiem labākajiem!"

Izmantotie resursi:
uefa.com
kicker.de

     [+] [-]

, 2009-06-30 09:46, pirms 15 gadiem
Vispirms jāapsveic Vācijas izlase, bet tomēr žēl, ka Anglija neguva vārtus, jo patiešām dažbrīd domāju, ka tur anglis var neiesist..

  -2 [+] [-]

, 2009-06-30 09:50, pirms 15 gadiem
Kas tas par murgu, ka no wap, kko veru vaļā un man pavisam ko citu atver?

     [+] [-]

, 2009-06-30 11:59, pirms 15 gadiem
es jau domaju ka man vienigajam tada problema!!! KAut kas nav kartiba ar wap !!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja