Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Gils tur solījumu un pamet FIFA Izpildkomiteju, Francija balsoja par Blateru

Gils tur solījumu un pamet FIFA Izpildkomiteju, Francija balsoja par Blateru
Deivids GIls
Foto: www.expressandstar.com

No darba Starptautiskās futbola asociāciju federācijas (FIFA) Izpildkomitejā atteicies Deivids Gils, pats sporta funkcionārs paziņoja "Sky Sports".

Aizvakar notikušās UEFA sanāksmes laikā Anglijas Futbola asociācijas valdes loceklis Deivids Gils apsolīja, ka atstās FIFA Izpildkomiteju, ja prezidenta vēlēšanās uzvarēs organizācijas līdzšinējais vadītājs Zeps Blaters. Kā zināms, 79 gadus vecais šveicietis vakar saņēma nepieciešamo atbalstu un tiesības ieņemt FIFA vadītāja amatu vēl četrus gadus.

Gils turēja savu solījumu un ir pametis darbu FIFA, ziņo "Sky Sports". Angļu futbola funkcionārs neapmeklēja Izpildkomitejas pirmo tikšanos, kas bija paredzēta šorīt. "Atzīstu, ka Blatera kungs ir ievēlēts demokrātiskā ceļā, un vēlu FIFA panākumus gaidāmo problēmu pārvarēšanā. Mana profesionālā reputācija man ir ļoti svarīga, un es vienkārši neredzu, kā futbola pasaulē var kaut kas mainīties uz labu, kamēr Blatera kungs paliks amatā," sacīja Gils.

Angļa viedoklim gan nepiekrīt viņa vācu kolēģis Volfgangs Nīrsbahs, kurš piekrita strādāt FIFA Izpildkomitejā. "Mēs zinām, ka boikots nekad nevar būt problēmu risinājums," sacīja Nīrsbahs.

Ceturtdien notikušajā UEFA sanāksmē daudzas futbola asociācijas izrādīja vēlēšanos balsot par Blatera konkurentu Jordānijas princi Ali. Viņu vidū gan acīmredzot nebija Francijas Futbola federācija, kuras prezidents Noels Le Grets savu balsi atdeva par Blateru. "Es balsoju par Blateru. Tā bija labākā izvēle starp viņu un princi Ali. Kopš ieguvām tiesības rīkot 2019. gada Pasaules kausu sieviešu komandām, mums ir izveidojusies laba sadarbība ar FIFA darbiniekiem," franču medijiem atklāja Le Grets.

Izmantotie resursi:
Sky Sports - Sports News, Transfers, Scores |...
L'ÉQUIPE - L'actualité du sport en continu.
dpa news - Asia

     [+] [-]

, 2015-05-30 14:31, pirms 9 gadiem
Gils malacis, Nirbahs pēc laka atklāsies, barojies no siles.

     [+] [-]

, 2015-05-30 15:05, pirms 9 gadiem
MU konkurenti sāks nervozi pīpēt ja Gils atgriezīsies pie nopietniem darbiem United. Lai gan maz ticams, abiem ar SAF tomēr bija saskaņota sadarbība.

     [+] [-]

, 2015-05-30 15:11, pirms 9 gadiem
kamēr lielākā daļa eiropas futbola lielvalstu grib caurspīdīgumu, tikmēr labi redzam, ka par Blateru pārsvarā sabalsoja Āfrika un citas vietas, kur lielos apjomos naudu bāž savās kabatās, nevis liek iekšā futbolā.

     [+] [-]

, 2015-05-30 16:06, pirms 9 gadiem
Vari droši rakstīt: Francija un citas Āfrikas valstis.

     [+] [-]

, 2015-05-30 16:07, pirms 9 gadiem
M rakstīja: Vari droši rakstīt: Francija un citas Āfrikas valstis.
Francija gandriz jau ir Afrika!