Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Kakā atzīts par labāko spēlētāju

Kakā atzīts par labāko spēlētāju
Kakā ar izcīnītajām balvām
Foto: AP

Brazīlijas izlases pussargs Kakā ticis atzīts par Konfederāciju kausa izcīņas vērtīgāko spēlētāju, apsteidzot komandas biedru Luisu Fabiano un ASV izlases pārstāvi Klintu Dempsiju.

Viens no Brazīlijas izlases līderiem Kakā balsojumā atzīts par turnīra vērtīgāko spēlētāju, nedaudz negaidīti apsteidzot Luisu Fabiano, pateicoties kura diviem vārtu guvumiem Brazīlija spēja atspēlēties finālā pret ASV. Bijušais "Milan" spēlētājs šajā turnīrā guva divus vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles, kā arī prasmīgi diriģēja komandas spēli laukuma vidusdaļā.

Zelta buci kā turnīra rezultatīvākais spēlētājs ieguva Luiss Fabiano, kura kontā pieci rezultatīvi sitieni, ieskaitot divus finālā pret ASV. Savukārt par Konfederāciju kausa izcīņas labāko vārtsargu atzīts ASV vārtu vīrs Tims Hovards.

Vakardien finālā ASV pēc pirmā puslaika visai negaidīti atradās vadībā ar 2:0, taču jau otrā puslaika otrajā minūtē Luiss Fabiano vienus vārtus atguva, savukārt mača izskaņā Minhenes "Bayern" aizsargs Lusio jau izvirzīja vadībā Brazīliju, pabeidzot vareno pakaļdzīšanos otrajā puslaikā.

Brazīlija turpināja ticēt uzvarai

"Atspēlēt divu vārtu deficītu nekad nav viegli, taču, ja komandā ir spēlētāji, kas nekad nepadodās, vienmēr ir iespējas, un mēs to šonakt pierādījām. Visi spēlētāji joprojām bija koncentrējušies tam, kas ir jāizdara," pēc spēles sacīja Brazīlijas izlases galvenais treneris Dunga. "Pēc 27 minūtēm atradāmies zaudētājos ar diviem vārtiem, taču viņi joprojām bija par sevi pārliecināti. Mēs vienkārši vēlējāmies uzvarēs. ASV vienmēr bijusi spēcīga komanda. Viņi ir ļoti disciplinēti, fiziski un taktiski spēcīgi. Viņus uzvarēt vienmēr ir bijis grūti."

"Tas ir sāpīgs zaudējums, it īpaši, jo bijām vadībā ar 2:0," pēc spēles sacīja ASV izlases galvenais treneris Bobs Bredlijs. "Vissāpīgāk bija zaudēt vārtu jau tik ātri otrajā puslaikā, kas viņus atgrieza spēlē. Ir liela vilšanās sajūta, taču arī liels lepnums. Kad mēs tiksim pāri sarūgtinājumam, sapratīsim, ka progresējam. Mēs mācīsimies no šādām spēlēm, taču tas šo nakti nepadara vieglāku."

Izmantotie resursi:
lequipe.fr
fifa.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-06-29 10:42, pirms 15 gadiem
kā gribas redzēt duetu Ronaldu,Kaka
, 2009-06-29 10:44, pirms 15 gadiem
Flash-Kresh rakstīja: kā gribas redzēt duetu Ronaldu,Kaka
man gribas labak redzet pretiniekos
, 2009-06-29 10:45, pirms 15 gadiem
nu domaju , ka pelniti!
, 2009-06-29 10:47, pirms 15 gadiem
Žēl, ka aizgāja no "Milan", bet veiksmi viņam Madrides "Real"
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-06-29 15:13, pirms 15 gadiem
tas jau Peresam kā balzāms dvēselei...
, 2009-06-29 16:42, pirms 15 gadiem
Flash-Kresh rakstīja: kā gribas redzēt duetu Ronaldu,Kaka
Tur nekā laba nebūs ,jo iepriekšejos klubos abi divi bījuši līderi.....!
vienam būs jāpiekāpjas!
Un kurš tad izpildīs soda sitienus?
1

Klausītava | "Pa pāris kausiem" ar Elvi Stugli

"Pa pāris ksuaisem" viesos šoreiz septiņkārtējais Virslīgas čempions Elvis Stuglis. Par "Skonto" laikiem, "Spartaks", "Riga FC" un tās treneriem, RFS un citām tēmām.
Konstantins Vasiļjevs. Foto: Zumapress.com/Scanpix
11

Igaunijas rekordu atkārtojušais Vasiļjevs neveiklu kara izteikumu dēļ atteicies no kapteiņa apsēja

Igaunijas Futbola asociācija pavēstījusi, ka valstsvienības kapteinis Konstantins Vasiļjevs tikšanās laikā ar valdi nolēmis atteikties no apsēja un kapteiņa statusa savu neseno izteikumu dēļ.
Karlīna Miksone. Foto: LFF

Latvijas sieviešu futbola izlase EČ kvalifikācijā viesosies Moldovā

LETA. Latvijas sieviešu futbola izlase šodien Kišiņevā 2025.gada Eiropas čempionāta (EČ) kvalifikācijas turnīra spēlē tiksies ar Moldovu.