Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Video: FIFA kongresā ielaužas Palestīnas protestētājas un parāda sarkano kartīti

Rolands Eliņš
Šodien FIFA ikgadējā kongresa jau tā ne mierīgo gaitu vēl vairāk patraucēja protestētājas, divas sievietes, kuras nesaskaņoti iegāja kongresa telpās un izkliedza saukļus par Izraēlas izslēgšanu no FIFA dalībvalstu pulka, kā arī izpleta Palestīnas karogus un parādīja sarkano kartīti. Viņas gan tika ātri izvestas no kongresa zāles, taču ēkas ārpusē vēl ilgāku laiku pulcējās pūlis Palestīnas atbalstītāju. Ļoti saspīlētās Izreālas un Palestīnas politiskās attiecības nav palikušas nemanītas arī futbola pasaulē, jo Palestīna oficiāli pieprasījusi Izraēlas izslēgšanu no FIFA, jo tā pārkāpusi starptautiskos noteikumus par futbolistu pārvietošanos, ierobežojot palestīniešu spēlētājus. Video sākumā iespējams redzēt arī Latvijas pārstāvju - Gunta Indriksona, Jāņa Mežecka un Žorža Tikmera - pārsteigumu par kongresa "viešņām".


FIFA kongresā Palestīna vēlāk atsauca šo savu prasību par Izraēlas izslēgšanu, taču pieņemti vairāki punkti, lai uzlabotu situāciju. Atrasto kopsaucēju ar simbolisku rokas spiedienu iezīmēja arī abu valstu futbola federāciju prezidenti.
Vērtējums: +2

  +7 [+] [-]

, 2015-05-29 18:59, pirms 9 gadiem
Apsargs labi krūtīs ieķērās sākumā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-05-31 18:57, pirms 9 gadiem
Nabadzītes kam grūti iet jāinteresējās par futbolu!!!