Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Prosinečki debijā Bosnija Kalifornijā spēlē neizšķirti ar ASV

Andrejs Siliņš

Prosinečki debijā Bosnija Kalifornijā spēlē neizšķirti ar ASV
Hariss Medunjanins pēc netrāpītās pendeles
Foto: USA Today Sports / Scanpix

Naktī uz pirmdienu Kalifornijas štata universitātes futbola laukumā ASV pārbaudes spēlē uzņēma Bosniju un Hercegovinu - spēle beidzās bez vārtu guvumiem.

Abu komandu sastāvos iztrūka virkne vadošo spēlētāju. Labākā iespēja vārtu gūšanai bija bosniešiem, kad otrā puslaika sākumā uz ASV vārtiem tika nozīmēts 11 metru soda sitiens. To veikt devās pieredzējušākais šī Bosnijas un Hercegovinas sastāva spēlētājs Hariss Medunjanins, kurš pārstāv MLS vienību Filadelfijas "Union". Tomēr 32 gadus vecā pussarga sistā bumba trāpīja pa stabu, un rezultāts palika nemainīgs. Mačs noslēdzās ar rezultātu 0:0.

Šī bija pirmā spēle galvenā trenera amatā Bosnijas un Hercegovinas vadītājam Robertam Prosinečki. 49 gadus vecais horvātu speciālists par Bosnijas treneri tika apstiprināts janvāra sākumā.

Bosnieši turpinās treniņnometni okeāna viņā pusē un naktī uz 1. februāri tās ietvaros aizvadīs nākamo pārbaudes spēli, Sanantonio tiekoties ar Meksikas valstsvienību.

2018. gada Pasaules kausa izcīņai, kas norisināsies šovasar, nekvalificējās ne Bosnija un Hercegovina, ne ASV.