Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Latvijas pretiniece Pasaules kausa kvalifikācijā Melnkalne nozīmē jaunu galveno treneri

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Latvijas pretiniece Pasaules kausa kvalifikācijā Melnkalne nozīmē jaunu galveno treneri
Spēles pret Latviju Melnkalnes futbolistus cīņā sauks jauns treneris. Foto: PA Images/Scanpix

Melnkalnes futbola asociācija šodien valdes sēdē pieņēmusi lēmumu nozīmēt jaunu galveno treneri, Faruka Hadžibegiča vietā ieceļot 53 gadus veco Miodragu Raduloviču, kurš no 2015. - 2019. gadam vadījis Libānas nacionālo izlasi. Melnkalnei būs jāspēlē pret Latviju vienā grupā cīņā par iekļūšanu 2022. gada Pasaules kausa izcīņā.

Šodien Melnkalnes futbola asociācija sanāca uz sēdi, kurā par jauno vīriešu nacionālās izlases treneri iecēla 53 gadus veco Miodragu Raduloviču, ar kuru pēc Jaunā gada tiks noslēgts līgums līdz 2021. gada beigām. Speciālists kļūs par sesto galveno treneri Melnkalnes izlasei pēc Zorana Filipoviča, Zlatko Kranjčara, Branko Brnoviča, Ljubiša Tumbakoviča un Faruka Hadžibegiča.

Savu trenera karjeru speciālists uzsāka 2001. gadā kā asistents dažādos Balkānu klubos, kā arī Portugāles ''Boavista''. 2007. gadā Raduloviču iecēla par Melnkalnes jauniešu izlases galveno treneri. 2010. gada beigās šo darbu 53 gadus vecais treneris pameta, pārceļoties uz Uzbekistānas ''Pakhtakor''. Gadu vēlāk speciālists atgriezās Melnkalnē, kur kopā ar ''Buducnost'' kļuva par vietējā čempionāta uzvarētājiem. No 2015. - 2019. gadam Radulovičs tika iecelts par Libānas futbola izlases galveno treneri, sasniedzot labākos rezultātus tās vēsturē. Tāpat speciālists strādājis Kuveitā un Kazahstānā.

Futbola asociācija cer uz veiksmīgu sniegumu 2022. gada Pasaules kausa kvalifikācijā, kur Melnkalne ielozēta vienā grupā ar Latviju, Nīderlandi, Turciju, Norvēģiju un Gibraltāru. Vēl šoruden Latvija aizvadīja pārbaudes spēli pret Melnkalni, nospēlējot neizšķirti 1:1.

Izmantotie resursi:
https://fscg.me/vijesti/7899/radulo...

     [+] [-]

, 2020-12-28 23:49, pirms 3 gadiem
Dainis ne tādus vien miodragus noliks pie vietas