Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Krievijas izlase pagarina līgumu ar Čerčesovu

Krievijas izlase pagarina līgumu ar Čerčesovu
Staņislavs Čerčesovs un Vladimirs Putins
Foto: Sputnik/Scanpix

Mājās notikušajā 2018. gada Pasaules kausa izcīņā Krievijas valstsvienībai izdevās sasniegt ceturtdaļfinālu, un komandas galvenais treneris Staņislavs Čerčesovs atalgots ar jaunu līgumu. Tomēr vienošanās noslēgta tikai uz diviem gadiem.

Pasaules kausa izcīņa Krievijā tika sagaidīta ar lielām bažām, un daudzi līdzjutēji pat baidījās, ka laukuma saimnieki piedzīvos izgāšanos – pārbaudes spēlē nebija izdevies uzvarēt turpat gadu, un Krievija FIFA pasaules rangā atradās viszemāk no visām finālturnīra dalībniecēm. Tomēr notika pretējais.

Apakšgrupā izdevās pārliecinoši tikt galā ar Saūda Arābiju, kas atklāšanas spēlē tika sagrauta ar 5:0, un Ēģīpti, bet vienīgais zaudējums tika piedzīvots cīņā ar citu ceturtdaļfināla dalībnieci Urugvaju. Krievijai pirmo reizi izdevās kvalificēties izslēgšanas spēlēm, un duelī pret Spānijas valstsvienību tika sagaidīta pendeļu sērija, kurā prasmīgāki bija tieši mājinieki. Tomēr sapnis par pusfinālu aprāvās tieši pendelēs, piekāpjoties nākamajai finālistei Horvātijai.

Jebkurā gadījumā rezultāts bija negaidīti labs, un komandas galvenais treneris Staņislavs Čerčesovs ticis pie jauna līguma – ar viņu sadarbība pagarināta uz diviem gadiem. Tiesa, vairāk pierasts šādos gadījumos redzēt četru gadu līgumus, piemēram, Tite un Brazīlijas izlase vienojās par sadarbību līdz nākamā Pasaules kausa beigām.

"Čerčesovam un viņa komandai pieder pilna uzticēšanās no mūsu puses. Sagaidām spilgtas uzvaras un lielus panākumus, kuri atrodas Krievijas izlases priekšā," teica Krievijas Futbola federācijas vadītājs Aleksandrs Alajevs, kurš novērtēja 54 gadus vecā speciālista ieguldīto darbu, gatavojoties Pasaules kausam.

Jāpiezīmē, ka šodien Krievijas izlases spēlētājiem un treneriem paredzēta viesošanās Kremlī, lai tiktos ar valsts prezidentu Vladimiru Putinu.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...


, 2018-07-28 10:24, pirms 6 gadiem
Nekas tur nebūs. Divus gadus viņš nemaz nenoturēsies. Sāksies "zāģi" un Pūķina labvēlība izbeigsies.
, 2018-07-28 11:52, pirms 6 gadiem
Уже на утро вы бросите курить, если сделаете одну простою хитрость - https://bit.ly/2uNRkTC И не важен Ваш стаж курения, эффект 100%! Вас будет тошнить только от мысли о сигаретах! Не доводите до проблем с легкими, сердцем и потенцией, завязывайте прямо сейчас!
1

Klausītava | "Pa pāris kausiem" ar Elvi Stugli

"Pa pāris ksuaisem" viesos šoreiz septiņkārtējais Virslīgas čempions Elvis Stuglis. Par "Skonto" laikiem, "Spartaks", "Riga FC" un tās treneriem, RFS un citām tēmām.
Konstantins Vasiļjevs. Foto: Zumapress.com/Scanpix
11

Igaunijas rekordu atkārtojušais Vasiļjevs neveiklu kara izteikumu dēļ atteicies no kapteiņa apsēja

Igaunijas Futbola asociācija pavēstījusi, ka valstsvienības kapteinis Konstantins Vasiļjevs tikšanās laikā ar valdi nolēmis atteikties no apsēja un kapteiņa statusa savu neseno izteikumu dēļ.
Karlīna Miksone. Foto: LFF

Latvijas sieviešu futbola izlase EČ kvalifikācijā viesosies Moldovā

LETA. Latvijas sieviešu futbola izlase šodien Kišiņevā 2025.gada Eiropas čempionāta (EČ) kvalifikācijas turnīra spēlē tiksies ar Moldovu.