Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Par pirmo pasaules kausa pusfinālisti pārliecinoši kļūst Anglijas izlase

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Par pirmo pasaules kausa pusfinālisti pārliecinoši kļūst Anglijas izlase
Anglijas sieviešu futbola izlases spēlētāju prieki. Foto: Damien Meyer/AFP/Scanpix

FIFA Pasaules kausa izcīņā sievietēm pirmajā ceturtdaļfināla cīņā Anglijas futbolistes ar rezultātu 3:0 droši apspēlēja Norvēģiju, otro reizi savas izlases vēsturē sasniedzot pusfināla stadiju.

Pirmajā puslaikā anglietēm piederēja salīdzinoši liels pārsvars, Anglijai izceļoties jau trešajā minūtē, kad Lūsijas Bronzas piespēli no sāna ar sitienu pret vārtu stabu un iekšā vārtos noslēdza Džila Skota. Tikmēr otros vārtus Anglijai izdevās gūt puslaika noslēgumā - arī šoreiz anglietes izmantoja Norvēģijas aizsardzības robus tieši ātrajā pretuzbrukumā, pēc partneres piespēles tukšos vārtos bumbu raidot Elenai Vaitai.

Pēc pārtraukuma Norvēģijas izlase spēli izlīdzināja, pat brīžiem pārņemot iniciatīvu savās rokās. Tomēr atkal izcelties izdevās tikai Anglijas futbolistēm. 57. minūtē mača gala rezultātu 3:0 ar lielisku tālsitienu vārtu augšējā stūrī uzstādīja Lūsija Bronza. Anglijai cīņas beigās bija lieliska izdevība panākt arī 4:0, tomēr Nikitas Perisas izpildīto 11 metru soda sitienu atvairīja norvēģu vārtsardze Ingrīda Hjelmseta.

Pusfinālā Anglija spēkosies ar rītdien gaidāmā ceturtdaļfināla uzvarētāju - tajā savā starpā spēkosies turnīra saimniece Francija un pašreizējā pasaules čempione ASV.

Ceturtdaļfināls

DatumsSpēleRez.
27.06.Norvēģija - Anglija0:3
28.06.Francija - ASV
29.06.Itālija - Nīderlande
29.06.Vācija - Zviedrija

  +1 [+] [-]

, 2019-06-28 00:55, pirms 5 gadiem
Pats Bekhems bija tribīnēs un izskatījās ļoti apmierināts. Simpātiska komanda Anglijai. Vēlētos, lai viņu sieviešu izlase izdara to, ko viņu vīru izlase izdarīja 1966. gadā. (Tiesa, arī šodienas spēle bija epizode, kur savā soda laukumā Anglijas spēlētajai no rikošeta bumba trāpīja pa roku, bet šoreiz tiesneši nekā nereaģēja. Tobrīd rezultāts bija 1-0. Domāju, ka tas arī bija pareizi, jo noteikti nebija spēles ar roku. Tas gan spēles iznākumu tāpat nebūtu ietekmējis, jo Anglija bija labāka.)