Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Pēc Paragvajas izlases uzvaras miris mača varoņa tēvocis

Pēc Paragvajas izlases uzvaras miris mača varoņa tēvocis
Derliss Gonsaless
Foto: AP/Scanpix

Svinību laikā pēc Paragvajas futbola izlases uzvaras "Copa America" turnīra ceturtdaļfinālā pār pieckārtējiem Pasaules kausa ieguvējiem Brazīlija izlasi (1:1, 4:3 P) ar sirdstrieku miris mača varoņa paragvajieša Derlisa Gonsalesa krusttēvs.

21 gadu vecais Derliss Gonsaless "Copa America" turnīra ceturtdaļfināla cīņā pret Brazīlijas izlasi vispirms mača 72. minūtē ar 11 metru soda sitienu panāca izlīdzinājumu 1:1, savukārt pēcspēles sitienu sērijā realizēja uzvaru nesošo pendeli. Paragvajas izlase jau otro "Copa America" turnīru pēc kārtas ceturtdaļfināla stadijā no tālākas cīņas izslēdza titulētos brazīliešus.

Diemžēl pēc spēles Šveices kluba "Basel" futbolista sieva paziņoja savam vīram nepatīkamās vēstis. Svinību laikā savās mājās Paragvajā 44 gadu vecumā ar sidstrieku miris Gonsalesa tēvocis Irasabals Manuels, kurš kopā ar draugiem esot svinējis valsts izlases uzvaru.

"Kāpēc šodien, tēvoci? Tu mani pamet, jo es Tev esmu sniedzis tik daudz prieka un laimes. Es nespēju tam noticēt," savā sociālās vietnes "Twitter" kontā emocijas neslēpa Derliss.

Paragvajas izlase turnīra pusfinālā trešdien tiksies ar Argentīnu.

Izmantotie resursi:
UK Football News | International football |...

     [+] [-]

, 2015-06-28 23:36, pirms 9 gadiem
skumji.

  +2 [+] [-]

, 2015-06-28 23:41, pirms 9 gadiem
Stipri novēlots raksts. Sen jau bija zināms šis nepatīkamais atgadījums.

  -2 [+] [-]

, 2015-06-28 23:48, pirms 9 gadiem
puisim nomirst tēvocis, bet raksta jūtas twitterī. patizli

     [+] [-]

, 2015-06-29 00:02, pirms 9 gadiem
Traki jaa, zheel Gonsalesa...takaa pusfinalaa par Paragvaju...
Slēpts komentārs: ZIWRAV

  +4 [+] [-]

, 2015-06-29 00:15, pirms 9 gadiem
ZIWRAV rakstīja: Par Lielu Latviju!
Tipisks latvietis, vienmeer atradiis kaut ko sliktu
Ko tad es sliktu atradu? To, ka ziņa novēlota? Tipiski ir tas, ka SC, ja nav ko rakstīt, raksta ko šādu - novēlotu un neaktuālu. Piedod, ja aizskāru tavas patriotiskās jūtas.
Slēpts komentārs: ZIWRAV

  +2 [+] [-]

, 2015-06-29 00:31, pirms 9 gadiem
ZIWRAV rakstīja: Vnk kaadu nolikt... Kaada atskiriiba, kad to ielika? Tu jau nu nebuusi kas to noteiks
Ir atšķirība, kad ielikts raksts. Šī vairs nav nekāda ziņa. Ziņa tā bija divas stundas pēc spēles. Par šādiem rakstiem gan jau redaktoram ar būs ko teikt autoram.