Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Igvains: "Daudziem par prieku, dažiem - pretēji, bet mans laiks izlasē ir beidzies"

Rolands Eliņš

Igvains: "Daudziem par prieku, dažiem - pretēji, bet mans laiks izlasē ir beidzies"
Gonsalo Igvains. Foto: AP/Scanpix

Argentīnas futbola izlasē 31 vārtus guvušais uzbrucējs Gonsalo Igvains norādījis, ka viņa laiks valstsvienībā ir beidzies. Kopā ar Igvainu Argentīna iekļuva 2014. gada Pasaules kausa finālā un divos „Copa America” finālos, taču visos zaudēja.

„Domāju, ka šis periods ir beidzies,” par spēlēšanu izlasē teica „Chelsea” uzbrucējs Gonsalo Igvains. „Visu pārdomājot, jāsaka, ka mans laiks izlasē ir beidzies. Vēlos izbaudīt laiku kopā ar ģimeni un pats savu personīgo brīvo laiku. Daudziem par prieku, un varbūt dažiem ne tik ļoti par prieku, mans laiks izlasē ir beidzies. Tagad variet beigt uztraukties par to, vai esmu iekļauts kandidātos vai neesmu.”

Gonsalo Igvains Argentīnas izlasē piedalījies 75 spēlēs un guvis vārtus 31 reizi, kas ir sestais labākais rādītājs valstsvienības vēsturē, atpaliekot tikai no rekordista Lionela Mesi (65 vārti), Gabriela Batistutas (54), Serhio Agvero (39), Ernana Krespo (35) un Djēgo Maradonas (34).

Viņš palīdzēja Argentīnas izlasei nonākt 2014. gada Pasaules kausa finālā, kā arī divos nākamajos gados tikt līdz „Copa America” finālam, taču šo turnīru izšķirošajās spēlēs Argentīna cieta zaudējumus. Igvains pēdējā laikā vairs netika izsaukts uz izlases spēlēm (kopš PK Argentīna gan aizvadījusi tikai pārbaudes mačus), un viņa pēdējā spēle izlasē ir Pasaules kausā Krievijā pret Nigēriju. Astotdaļfinālā pret Franciju gan viņš, gan Paulo Divala palika rezervē.

Igvains arī pārmeta savas izlases kritiķiem, kuri atgādina, ka, neskatoties uz Lionela Mesi fenomenu, Argentīna nav ieguvusi augstākā līmeņa titulu kopš „Copa America” uzvaras 1993. gadā.

„Mēs tikām trīs finālos pēc kārtas, ieskaitot Pasaules kausa fināla, taču tā tika saukta par izgāšanos, jo visos zaudējām,” teica 31 gadu vecais futbolists. „Manuprāt, izgāšanās ir kaut kas cits. Taču lai tagad viņi atbalsta jaunos spēlētājus. Daudziem cilvēkiem kritizēšana gluži vienkārši iet vairāk pie sirds nekā atbalstīšana.”

Izmantotie resursi:
Higuain says 'time is up' with Argentina: 'You...

  -2 [+] [-]

, 2019-03-29 00:07, pirms 5 gadiem
..varēja jau nu vēl uzspēlēt kādu lēto draudzības spēli, iesist kādus vārtus un apsteigt vismaz Maradonu

     [+] [-]

, 2019-03-29 09:53, pirms 5 gadiem
Nu, Argentīnai labu uzbrucēju nekad nav trūcis...ir jādod vieta jaunajiem..lai veicas klubā/klubos, jo gan jau vēl dažus pamainīs

     [+] [-]

, 2019-03-29 14:52, pirms 5 gadiem
Nu ir ir laiks!Talantīgs uzbrucējs,bet bez īsta rakstura,tāpat kā vēl daži Argentīnas izlasē-bez uzvarētāju rakstura..Atceros,tieši Igvains nopūdelēja pk 2014 finālu lielā mērā..