Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Ganas izlasi turpmāk vadīs bijušais "Chelsea" treneris Grants

Ganas izlasi turpmāk vadīs bijušais "Chelsea" treneris Grants
Avrams Grants
Foto: AFP/Scanpix

Izraēlas futbola speciālists Avrams Grants turpmāk trenēs Ganas futbola izlasi. Bijušajam Londonas "Chelsea" trenerim piedāvāts līgums līdz 2017. gada februārim.

59 gadus vecais Avrams Grants iepriekš strādāja ar Belgradas "Partizan", taču kopš 2012. gada nav trenējis nevienu komandu. Grants darbu sāks pirmdien – 1. decembrī, bet līgums noslēgsies pēc 2017. gada Āfrikas Nāciju kausa izcīņas fināla.

Granta darbības pirmais atskaites punkts būs jau 2015. gada Nāciju kauss, kas startēs janvārī. Tiesa, šajā turnīrā nekādi konkrēti rezultāti no Izraēlas speciālista netiks pieprasīti. "Nebūtu taisnīgi pieprasīt uzvaru turnīrā tikai vienu mēnesi pēc trenera iecelšanas amatā," atzina Ganas Futbola asociācijas prezidents Kvezi Njantekije, kurš gan piebilda, ka Granta darbs tiks vērtēts, un 2017. gadā Nāciju kausā būs nepieciešama uzvara.

Grants savas karjeras laikā vairāk ir pazīstams ar savu darbu angļu klubos – nepilns gads nostrādāts arī Londonas "Chelsea". Nepilnus četrus gadus Grants ir strādājis arī ar valsts izlasi – no 2002. gada augusta līdz 2006. gada martam viņš vadīja Izraēlas valstsvienību.

Izmantotie resursi:
Ghana Football Association | Ghana Black Stars...
BBC - Homepage

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-11-27 20:50, pirms 9 gadiem
Jo šie žmiedzas un negrib daudz maksāt, bet prasa augstākos rezultātus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja