Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Argentīna septītajā pendeļu sērijā pieveic Kolumbiju un tiek pusfinālā

Krišs Upenieks

Argentīna septītajā pendeļu sērijā pieveic Kolumbiju un tiek pusfinālā
Karloss Tevess pārspēj Davidu Ospinu
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Dienvidamerikas futbola čempionātā ''Copa America'' norisinājās trešais no četriem turnīra ceturtdaļfināliem. Argentīna nespēja pārvērst vārtu guvumā savu pārsvaru visas spēles garumā, taču prata uzveikt Kolumbijas valstsvienību pēcspēles 11 metru soda sitienu septītajā sērijā.

Par pirmajām divām pusfinālistēm ceturtdien un piektdien kļuva Čīle un Peru. Čīlieši asā, saspringtā un aizraujošā mačā 81. minūtē vairākumā prata izraut uzvaru pret Urugvaju, bet Peru ceļš pretī pusfinālam bija mazliet vieglāk - Paolo Gerera spēles gaitā guva trīs vārtus, iegūstot izlasei 3:0 pārsvaru, bet noslēgumā Bolīvija guva vienus goda vārtus (3:1).

Jau spēles pirmajā puslaikā argentīniešiem piederēja gan milzīgs teritoriālais, gan momentu pārsvars, taču izcilu spēli šonakt Kolumbijas vārtos aizvadīja Davids Ospina. Argentīnieši pirmajā puslaikā vien izdarīja 11 sitienus vārtus virzienā, no kuriem piecos gadījumos spēlē nopietni iesaistīties nācās Ospinam. Kolumbieši kaut ko centās veidot pretuzbrukumos, taču tā arī nespēja apdraudēt Serhio Romero vārtu drošību. Pēc pirmajām 45 minūtēm ar rezultātu noteikti apmierinātāka bija Kolumbija (0:0).

Otrajā puslaikā turpinājās Argentīnas dominance laukumā, kolumbieši bieži netika līdzi pretinieku uzbrukumiem, daudz pārkāpa noteikumus, tā arī noturot pēc 90 minūtēm izdevīgo 0:0 un cerot uz kādu momentu papildlaikā. Interesanti, ka ''Copa America'' turnīrā līdz pat finālam izslēgšanas turnīrā pēc 90 minūtēm netiek spēlēts ierastais 30 minūšu (2x15) papildlaiks, bet uzreiz izlases izpilda 11 metru sitienus.

Pendeļu sēriju ar veiksmīgiem mēģinājumiem iesāka Madrides ''Real'' pussargs Hamess Rodrigess un ''Barcelona'' līderis Lionels Mesi. Argentīna bija precīza arī nākamajās trīs reizes, taču Kolumbijai ceturtajā sitienu sērijā kļūdījās Luiss Muriels. Lukasam Biglijam bija iespēja pielikt punktu šai spēlei, tomēr neveiksmīgi. Turpinājumā Kolumbija kļūdījās divas reizes, bet septītajā sitienu sērijā izšķirošo 11 metru sitienu realizēja Karloss Tevess.

Naktī uz svētdienu pēc Latvijas laika Brazīlija noslēdzošajā ceturtdaļfinālā cīnīsies ar Paragvajas futbolistiem.

"Copa America", 1/4 fināli

DatumsSpēleRezultātsVārtu guvēji
25.06.Čīle – Urugvaja1:0 (0:0)Isla 81'
26.06.Bolīvija – Peru1:3 (0:2)Moreno 84` - Gerero 20` 23` 74`
27.06.Argentīna - Kolumbija0:0 (0:0)-
28.06.Brazīlija - Paragvaja0:30

Izmantotie resursi:
Live scores, results, fixtures, tables,...

 +10 [+] [-]

, 2015-06-27 08:51, pirms 9 gadiem
nemaz nenozheeloju, ka ceelos augshaa nakts viduu un sho izraadi noskatiijos.
Kolumbija briesmiiga, Ospina lielisks, Messi jaauzlabo realizaacija, Aguero - Skonto liimenja koka gabals (trololo)

  +3 [+] [-]

, 2015-06-27 09:35, pirms 9 gadiem
Atliek paskatīties Copu lai saprastu ka Eiropā tiesneši ir neticami labi. Kolumbijai noplauka gandrīz, protams Ospina gan ar veiksmi, gan ar meistarību vilka arā visu ko var ko nevar.. Interesanti ko Tevezs ir Martino izdarījis ka šo atklāti ignorē?
p.s. Gvardado skaisti mēģināja nosimulēt, lai Di Maria atrautos sarkano, brīnums ka ar pirkstiem vēl kaut kur nebakstīja.

  -2 [+] [-]

, 2015-06-27 10:47, pirms 9 gadiem
Ospina Čeham parādija ka nebūs nemaz tik viegli tikt pie 1.nr, konkurēs viens otru, Sčesznijs gan var doties prom

     [+] [-]

, 2015-06-27 13:49, pirms 9 gadiem
Argentīna spēlē bija daudz labāka, biju no kolumbiešiem gaidījis mazliet vairāk. Pelnīti, ka argentīnieši tika tālāk, bet turpmāk jārealizē savas iespējas spēles gaitā.

     [+] [-]

, 2015-06-27 14:25, pirms 9 gadiem
Argentīniešiem pelnīta uzvara, kurai gan bija jābūt jau spēles laikā, bet visu cieņu Ospinam, kurš bieži vilka ārā gan to, ko vajadzēja, gan to, ko nevajadzēja. Un plus vēl vārtu stabi... Sanāca kopumā gan labs trilleris pirms gulētiešanas. Tik labs, ka miegs atnāca tikai stundu pēc mača beigām.

     [+] [-]

, 2015-06-27 17:26, pirms 9 gadiem
Onka rakstīja: Atliek paskatīties Copu lai saprastu ka Eiropā tiesneši ir neticami labi. Kolumbijai noplauka gandrīz, protams Ospina gan ar veiksmi, gan ar meistarību vilka arā visu ko var ko nevar.. Interesanti ko Tevezs ir Martino izdarījis ka šo atklāti ignorē?
p.s. Gvardado skaisti mēģināja nosimulēt, lai Di Maria atrautos sarkano, brīnums ka ar pirkstiem vēl kaut kur nebakstīja.
kur ta nu Martimo Tevezu ignoree,vinjsh tak vinju uz izlasi ir izsaucis un pat shad tad laukumaa laiz,ieprieksheejais treneris pat to nedariija,kameer visi PK ciinijaas,tikmeer Tevezs Disnejlendaa atpuutaas

     [+] [-]

, 2015-06-27 17:30, pirms 9 gadiem
kaa tur ar pusfinaala paariem,buus izloze kas ar ko speelees,vai jau skaidrs?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-06-27 19:35, pirms 9 gadiem
NilsK rakstīja: kaa tur ar pusfinaala paariem,buus izloze kas ar ko speelees,vai jau skaidrs?
Chiile-Peru; Argentiina-BRA/PAR

     [+] [-]

, 2015-06-27 19:45, pirms 9 gadiem
555 rakstīja: Chiile-Peru; Argentiina-BRA/PAR
skaidrs,paldies
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja