Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Kavaljero: "Pēc manas kļūdas spēlē ar Horvātiju ar mani draudēja izrēķināties"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Kavaljero: "Pēc manas kļūdas spēlē ar Horvātiju ar mani draudēja izrēķināties"
Villijs Kavaljero. Foto: Ivan Alvarado/Reuters/Scanpix

Pieredzējušais Argentīnas izlases un Anglijas Premjerlīgas kluba Londonas "Chelsea" vārtsargs Villijs Kavaljero atklājis, ka pēc 2018. gada FIFA Pasaules kausa finālturnīra spēles ar Horvātiju (0:3), viņam tika izteikti nāves draudi sakarā ar pieļauto rupjo kļūdu horvātu pirmajā vārtu guvumā.

Kavaljero komentēja situāciju, kurā viņš netīšām piespēlēja bumbu tieši pa sitienam horvātam Antem Rebičam: "Es vēlējos bumbu sist tālu un augstu gaisā, jo man tuvojās divi pretinieku spēlētāji, tomēr kāja atsitās pret zemi un bumba negaidītā trajektorijā nokļuva pie pretinieka. Visi domāja, ka vēlējos bumbu pretiniekam viegli pārcelt pāri, taču tā nebija."

38 gadus vecais futbolists atklāja tālāk sekojušo situāciju: "Pēc Pasaules kausā pieļautās kļūdas visiem pēkšņi uzradās mans numurs - situācija bija drūma. Pēc spēles ar mani draudēja izrēķināties, sūtīja ekstrēmas vēstules, tostarp nāves draudus. Tas man lika daudz domāt par savas ģimenes drošību."

Pēc zaudējuma horvātiem Kavaljero Argentīnas izlases vārtos vairs nevienu reizi nav spēlējis, kopā savas valstsvienības kreklā esam aizvadījis piecus mačus.

"Protams, ka vēlējos atgriezties vārtos un labot savu kļūdu, taču pilnībā sapratu trenera Horhes [Sampaoli - aut. piez.] lēmumu sūtīt laukumā Franko Armāni, kurš tiešām parādīja labu sniegumu," izteicās nesen ar "Chelsea" līgumu pagarinājušais vārtsargs.

Argentīnas izlase iepriekšējā Pasaules kausa izcīņā ar milzu grūtībām izkļuva no apakšgrupas, bet astotdaļfinālā aizraujošā cīņā ar 3:4 piekāpās nākamajai čempionei Francijai.

Izmantotie resursi:
https://www.goal.com/en/news/caball...

     [+] [-]

, 2020-05-26 12:37, pirms 4 gadiem
Ši nebija tā sarunāta spēle?.