Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Ronaldu izvairījies no nopietnas traumas Portugāles izlases spēlē

Ints Megnis
Ints Megnis

Ronaldu izvairījies no nopietnas traumas Portugāles izlases spēlē
Krištianu Ronaldu pēc traumas gūšanas. Foto: AFP/Scanpix

Portugāļu futbola superzvaigzne Krištianu Ronaldu pirmdien nacionālās izlases spēlē nav guvis nopietnu traumu un drīzumā varētu atgriezties laukumā, otrdien paziņoja viņa pārstāvētā Turīnas "Juventus" vienība.

Pirmdien Portugāles izlase Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlē cīnījās 1:1 ar Serbiju, tomēr Ronaldu laukumu atstāja jau 30. minūtē, kad bija guvis traumu.

Otrdien "Juventus" komanda pavēstījusi, ka futbolistam ir "neliela labā augšstilba muskuļa trauma". Precīzu laiku, kad Ronaldu atgriezīsies laukumā, vienība neatklāja, vien sakot, ka viņa veselības stāvoklis tiks uzraudzīts.

"Juventus" jācer uz ātru portugāļa atlabšanu, jo 10. un 16. aprīlī tai ieplānotas UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla spēles pret Amsterdamas "Ajax" komandu.

Izmantotie resursi:
https://www.juventus.com/en/news/ne...

  +3 [+] [-]

, 2019-03-26 18:13, pirms 5 gadiem
Jaudīgs raksts, 5 teikumi.

  +1 [+] [-]

, 2019-03-26 18:22, pirms 5 gadiem
Kīnam lielā iespēja turpināt lielisko nogriezni

  +1 [+] [-]

, 2019-03-26 19:11, pirms 5 gadiem
Bostonietis rakstīja: Kīnam lielā iespēja turpināt lielisko nogriezni
Kenam viss iet pēc plāna; nekādu pārsteigumu.

  +3 [+] [-]

, 2019-03-26 19:12, pirms 5 gadiem
Nu tad par Ajax uzvaru!

  +1 [+] [-]

, 2019-03-26 20:15, pirms 5 gadiem
Jau jau gribēja taisīt rakstu, tad varēja uzrakstīt sīkāk, tātad - šodien Ronaldu tika izmeklēts Lisabonas klīnikā, konstatējot, ka ir "minor injury to his right thigh flexors", taču reāli to nav apsekojis neviens no Turīnas komandas ārstiem - tāpēc rīt CR atgriežas Itālijā, kur arī tiks veikti padziļināti izmeklējumi, komandas ārstu uzraudzībā. Līdz ar ko vai nu rīt vakarā vai ceturdien var būt sīkāka informācija par to ,cik tad ilgu laiku portugālis nespēs spēlēt vai trenēties. Pašreiz rakstīt - cik ilgi viņš ir ārā "no aprites" ir tīra spekulācija.

     [+] [-]

, 2019-03-27 01:59, pirms 5 gadiem
Onka rakstīja: Jau jau gribēja taisīt rakstu, tad varēja uzrakstīt sīkāk, tātad - šodien Ronaldu tika izmeklēts Lisabonas klīnikā, konstatējot, ka ir "minor injury to his right thigh flexors", taču reāli to nav apsekojis neviens no Turīnas komandas ārstiem - tāpēc rīt CR atgriežas Itālijā, kur arī tiks veikti padziļināti izmeklējumi, komandas ārstu uzraudzībā. Līdz ar ko vai nu rīt vakarā vai ceturdien var būt sīkāka informācija par to ,cik tad ilgu laiku portugālis nespēs spēlēt vai trenēties. Pašreiz rakstīt - cik ilgi viņš ir ārā "no aprites" ir tīra spekulācija.
neaizraujies ar savu anālo-līzi, jākslis aiz sava ego paklupa, jau pēc pirmajām intervijām viss ir skaidrs, laukums pārāk slapjš, gaiss pārāk auksts, bučiem nepareizā saķere