Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Brazīlija atspēlējas un uzvar Čehijā, igauņiem smags panākums Gibraltārā

Brazīlija atspēlējas un uzvar Čehijā, igauņiem smags panākums Gibraltārā
Brazīlietis Roberto Firmino izdara rezultatīvu sitienu. Foto: Joe Klamar/AFP/Scanpix

Starptautisko izlašu pārbaudes spēļu vakara centrālajā cīņā Brazīlija atspēlēja pirmajā puslaikā iekrāto deficītu un viesos pēdējās minūtēs izrāva uzvaru pār Čehijas valstsvienību ar rezultātu 3:1.

Čehi, kas pirms četrām dienām Londonā piedzīvoja pilnīgu kapitulāciju (0:5) pret Angliju, šovakar pirmo puslaiku noslēdza vadībā ar 1:0. 37. minūtē lielisks šāviens no 19-20 metriem padevās Dāvidam Pavelkam. Pēc pārtraukuma gan brazīlieši ieslēdza lielākus apgriezienus, Roberto Firmino 49. minūtē rezultātu izlīdzinot (1:1), bet 83. un 90. minūtēs Gabrielam Žezusam uz rezultāta tablo iededzot attiecīgi 2:1 un 3:1 par labu Brazīlijai.

Citā vēlajā spēlē mūsu ziemeļu kaimiņi igauņi jau piekto reizi pēdējo piecu gadu laikā tikās ar Gibraltāru. Iepriekš Igaunija bija izcīnījusi uzvaras ar 2:0, 4:0 un 6:0, kā arī vienreiz nospēlējusi neizšķirti (1:1). Šovakar igauņus nekāda vieglā pastaiga negaidīja, līdzīgā pirmajā puslaikā abām komandām vārtus negūstot. Tomēr pēc pārtraukuma arvien lielāku pārsvaru savās rokās pārņēma igauņi, tam 53. minūtē realizējoties Konstantīna Vasiļjeva vārtu guvumā (1:0). Visai nervozās atlikušajās 40 minūtēs viesi centās savu pārsvaru dubultot, taču tas tā arī neizdevās, Igaunijai svinot minimālu panākumu ar 1:0.

Smagu panākumu šovakar izcīnīja arī Argentīnas izlase, kas abu komandu otrajā (pirmajā spēlē, kas notika 2004. gadā argentīnieši arī bija pārāki ar 1:0) spēkošanās reizē ar 1:0 Tanžērā pieveica Maroku. Līdzīgā cīņā argentīnieši uzvaru izvilka 84. minūtē, kad ātrā uzbrukumā ar sitienu pretkustībā marokāņu vārtsargu pārspēja Madrides "Atletico" pussargs Anhels Korea.

Savukārt dienas agrajās spēlēs panākumus izcīnīja divas Tālo Austrumu izlases. Japāņi visa mača gaitā pilnībā dominēja pār Bolīviju (sitieni - 17:5; bumbas kontrole - 68:32 (%)), tomēr vienīgos vārtus spēja gūt vien 78. minūtē, kad precīzs raidījums padevās Kataras kluba "Al-Duhail" uzbrucējam Šojam Nakadžimam (1:0). Šī bija vien otrā reize, kad abas vienības tikās savā starpā. Pirmais šāds gadījums notika 1999. gadā, kad Japāna, kā "Copa America" turnīrā ielūgtā izlase, ar Bolīviju nospēlēja neizšķirti 1:1.

Tikmēr Dienvidkorejas futbolisti savā laukumā ar 2:1 apspēlēja Kolumbiju. Korejiešus 16. minūtē vadībā izvirzīja Hjons-Mins Sons, kolumbiešiem izlīdzinājumu (1:1) panākot 49. minūtē, kad precīzs bija Luiss Diazs. Savukārt uzvaras vārtus Dienvidkorejas labā 58. minūtē guva Jē-Suns Lī - 2:1. Abas komandas līdz šim savā starpā tikušās četras reizes, divas uzvaras svinot Dienvidkorejai, kamēr pa vienai reizei abām spēlējot neizšķirti un uzvarot Kolumbijai.

Izlašu pārbaudes spēles futbolā, 26. marts

SpēleRez.
Japāna - Bolīvija1:0
Dienvidkoreja - Kolumbija2:1
Apvienotie Arābu Emirāti - Sīrija0:0
Irāka - Jordānija3:2
Kotdivuāra - Libērija1:0
Nigērija - Ēģipte1:0
Senegāla - Mali2:1
Maroka - Argentīna0:1
Alžīrija - Tunisija1:0
Čehija - Brazīlija1:3
Gibraltārs - Igaunija0:1

, 2019-03-27 07:21, pirms 5 gadiem
Igauņi vismaz pārbaudes spēlē uzvar GibraltāruAtgādināšu ,ka pavisam nesen oficiālā kvalifikācijas spēlē Īrija arī tikai ar 1:0 pieveica gibraltāriešus un vakar arī gruzīnus ar tādu pašu rezultātu.Tāpēc pietiks vīpsnāt par Gibraltāru,labāk paskatāmies spogulī uz sevīm.Vilka spalva būtu,bet purniņš atgādina aitiņu.
Sergejs Barbarezs. Foto: vijesti.ba

Bijušais kapteinis Barbarezs kļūst par Bosnijas un Hercegovinas galveno treneri

LETA--AFP. Bijušais Bosnijas un Hercegovinas vīriešu futbola izlases kapteinis Sergejs Barbarezs piektdien kļuva par valstsvienības galveno treneri.
Vācijas treneris Juliāns Nāgelsmans. Foto: Reuters/Scanpix

Nāgelsmans turpinās vadīs Vācijas vīriešu futbola izlasi līdz 2026. gadam

LETA. Vācijas vīriešu futbola izlases galvenais treneris Juliāns Nāgelsmans pagarinājis vienošanos un turpinās vadīt valstsvienību līdz 2026.gada Pasaules kausa finālturnīram, piektdien pavēstīja Vācijas Futbola federācija (DFB).
1

Klausītava | "Pa pāris kausiem" ar Elvi Stugli

"Pa pāris ksuaisem" viesos šoreiz septiņkārtējais Virslīgas čempions Elvis Stuglis. Par "Skonto" laikiem, "Spartaks", "Riga FC" un tās treneriem, RFS un citām tēmām.