Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Pirms svarīgās uzvaras pār Latviju divi jaunie talanti tikuši izslēgti no Anglijas U19 izlases

Andris Liepa
Andris Liepa

Pirms svarīgās uzvaras pār Latviju divi jaunie talanti tikuši izslēgti no Anglijas U19 izlases
Džeidons Sančo pēc pievienošanās Dortmundes "Borussia" komandai

Mančestras "City" komandas talants Fils Foudens un Dortmundes "Borussia" uzlecošā zvaigzne Džeidons Sančo īslaicīgi izslēgti no Anglijas U19 futbola izlases, kas sestdien ļoti svarīgā Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra mačā uzvarēja Latviju, jo pārāk vēlu ieradušies treniņā.

Anglijas U19 izlase šobrīd Maķedonijā aizvada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra elites kārtu, pirmajā mačā 4:1 uzvarot Ungāriju, vienus vārtus iesitot arī Sančo, un sestdien ar 3:0 pārspējot Latviju. Mačā ar Latviju Foudens un Sančo palika rezervē un, kā svētdien ziņo Anglijas mediji, galvenais treneris Pols Simpsons izlēmis spēlētājus neizmantot disciplināra pārkāpuma dēļ.

17 gadus vecais Foudens un 18 gadus vecais Sančo nokavējuši kādu treniņu, gatavojoties spēlei ar Latviju. Līdz ar to abiem spēlētājiem paziņots, ka viņi duelī nepiedalīsies.

Zīmīgi, ka šis pārkāpums abiem talantiem var izrādīties ļoti nozīmīgs, jo izskanējusi informācija, ka viņu kandidatūras izskata arī Anglijas pieaugušo izlases galvenais treneris Gerets Sautgeits. Šajā sezonā Foudens iekļuvis Anglijas premjerlīgas līderes Mančestras "City" sastāvā, izejot laukumā astoņos mačos, kamēr bijušais "City" spēlētājs Sančo piedalījies sešos Dortmundes "Borussia" dueļos. Pērn viņi abi palīdzēja Anglijas U17 izlasei triumfēt Pasaules kausā.

Tiek vēstīts, ka Simpsons apsvērs abu sodīto spēlētāju izmantošanu otrdien gaidāmajā duelī ar Maķedoniju. Anglija jau garantējusi uzvaru apakšgrupā un vietu Eiropas U19 čempionātā, kas jūlijā risināsies Somijā.

Izmantotie resursi:
https://www.msn.com/en-gb/sports/fo...