Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Van Prāgs gatavs mest izaicinājumu Blateram FIFA prezidenta vēlēšanās

Van Prāgs gatavs mest izaicinājumu Blateram FIFA prezidenta vēlēšanās
Mihaels van Prāgs
Foto: AFP/Scanpix

Nīderlandes Futbola asociācijas prezidents Mihaels van Prāgs paziņojis, ka kandidēs uz Starptautiskās Futbola federācijas (FIFA) prezidenta amatu.

Pirms kandidatūras izvirzīšanas gan vēl ir jāgūst visu piecu kontinentu futbola federāciju atbalsts, tomēr viss liecina par to, ka Mihaels van Prāgs jau ir nodrošinājis sev nepieciešamo aizmuguri.

"Otrdien van Prāgs nosūtīs oficiālo kandidatūras apstiprinājumu ar nepieciešamajām piecām atbalsta vēstulēm uz FIFA galveno mītni Cīrihē," teikts Nīderlandes Futbola asociācijas izplatītajā paziņojumā.

"Cerēju, ka parādīsies spēcīgs kandidāts, kurš pieveiks pašreizējo FIFA prezidentu Zepu Blateru, taču tas nenotika. Tagad es uzņemos šo atbildību. Arī tādēļ, ka Nīderlande ir viena no FIFA dibinātājām. Šo soli apsvēru ilgu laiku. Pirms izdarīju izvēli runāju ar daudziem cilvēkiem," izteicies van Prāgs.

Tādējādi tagad ir pieci kandidāti, kuri izteikuši nodomu cīnīties par FIFA prezidenta amatu - bez jau minētā van Prāga tie ir Žeroms Šampaņs, Ali Bins al-Huseins, Dāvids Žinolā un Mino Raiola. Tikmēr Blaters ir gatavs kandidēt uz savu piekto termiņu.

Atgādinām, ka Blaters šodien publiski apsūdzējis UEFA drosmes trūkumā, neizvirzot savus kandidātus gaidāmajās prezidenta vēlēšanās.

Izmantotie resursi:
Michael van Praag to run for FIFA president | KNVB

  +1 [+] [-]

, 2015-01-26 21:57, pirms 9 gadiem
Blaters jau labu laiciņu kā bija jānomaina. FIFA šobrīd par tādu nepierādītu korumpantu kantori palicis, kuri stagnē un izceļas ar visādiem nesmukumiem.

     [+] [-]

, 2015-01-26 23:15, pirms 9 gadiem
Nu šobrīd izskatās, ka paŗmaiņas automātiski nozīmē kaut ko labu. Bet grūti būs kadam viņu gāzt

     [+] [-]

, 2015-01-26 23:15, pirms 9 gadiem
kur var nobalsot par Van Prāgu,iemetiet linku??!!

     [+] [-]

, 2015-01-27 00:10, pirms 9 gadiem
Blaters ir aizsēdējies, pārāk daudz netīrības (korupcijas) tajā visā viņa vadītajā birojā. Tāpēc viņu vajag gāzt, un ceru, ka šis holandietis būs cienīgs kandidāts.

     [+] [-]

, 2015-01-27 00:16, pirms 9 gadiem
Pārāk daudz ir tādas uzpirktas miskastes valstiņas kas vienmēr un visur balsos par to korumpēto trekno roku kas viņus baro. UEFA būtu nopietni jāapsver iespēja izstāties no FIFA.

     [+] [-]

, 2015-01-27 00:50, pirms 9 gadiem
Pat neatkarīgi no visiem korupcijas skandāliem Blaters būtu jānomaina kaut vai tāpēc, ka ir pārāk vecs tik atbildīgam amatam (martā paliks 79 gadi). Tādā vecumā valda tikai monarhi (ieskaitot pāvestu) un Rauls Kastro.

     [+] [-]

, 2015-01-27 01:58, pirms 9 gadiem
ja godiigi,tad man vismaz liekas,ka Blaters ir tikai taada izkaartne,iistaas lietas FIFA jau sen krukjii citi,paaraak daudz vinja teiktais un dariitais nesaskan ar to,ko dara vinja vadiitaa organizaacija,taa kaa nomainot vinju, mainiisies tik bilde pie rakstiem par FIFA,bet paareejais paliks pa vecam

     [+] [-]

, 2015-01-27 08:56, pirms 9 gadiem
Blateru & melno kasi pārspēt ...?
Kā Sicīlijā, dons Blaters līdz kapa malai