Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Dunga: "Neimārs ir līdzīgs Romario"

Dunga: "Neimārs ir līdzīgs Romario"
Dunga
Foto: AFP/Scanpix

Brazīlijas futbola izlases treneris Dunga vienu no saviem līderiem Neimāru salīdzinājis ar bijušo uzbrucēju Romario, norādot, ka abiem ir kopīga īpašība – vajadzība pēc papildus motivācijas un izaicinājumiem.

"Neimārs ir tehnisks līderis. Viņš ir Brazīlijas un pasaules futbola etalons," skaistus vārdus vienam no savas komandas līderiem veltīja Brazīlijas valstsvienības galvenais treneris Dunga.

Bijušais brazīliešu pussargs arī salīdzināja Neimāru ar vienu no saviem līdzgaitniekiem Romario. "Skaidrs, ka Neimāram patīk sacensties un uzvarēt. Viņš ir futbolists, no kura visu laiku jāpieprasa rezultāts un kurš vienmēr ir jāmotivē. Viņam tas patīk – būt izaicinātam un provocētam. Šajā ziņā Neimārs ir līdzīgs Romario," sacīja Dunga.

Pazīstamais brazīliešu uzbrucējs Romario lielu karjeras daļu savulaik nospēlēja dzimtās Brazīlijas klubos, taču aizvadīja vairākas sezonas arī Eiropā, pārstāvot tādu klubus kā "Barcelona", "Valencia" un "PSV Eindhoven". Brazīlijas izlases rindās Romario guva 55 vārtus 70 spēlēs.

Tāpat Brazīlijas izlases treneris atzina, ka nav neiespējama Kakā atgriešanās izlases rindās. Pazīstamais pussargs šovasar nepiedalījās Pasaules kausa finālturnīrā, bet pagaidām pārstāv dzimto klubu "Sao Paulo".

32 gadus vecais pussargs 12 spēlēs ir guvis divus vārtus un demonstrē Dungam tīkamu sniegumu. "Ja viņš turpinās tādā pašā garā, izsaukšu viņu uz izlasi kaut vai attieksmes un pieredzes dēļ," sacīja Dunga.

Izmantotie resursi:
Goal.com

     [+] [-]

, 2014-09-25 15:09, pirms 10 gadiem
Kakā vajag atpakaļ izlasē,jo savādāk brazīļiem nav neviens pieredzējis futbolists,dēļ tā faktora,varbūt bija tik nepārliecinoši PK!!!

     [+] [-]

, 2014-09-25 18:02, pirms 10 gadiem
djimanti rakstīja: Kakā vajag atpakaļ izlasē,jo savādāk brazīļiem nav neviens pieredzējis futbolists,dēļ tā faktora,varbūt bija tik nepārliecinoši PK!!!
Zināms, ka Skolāri bija jāņem izlasē vismaz pārīti no trio Ronaldinju, Robinjo, Kaka. 2002 arī Skolari uz Japānu nepaņēma Romario.

     [+] [-]

, 2014-09-25 23:27, pirms 10 gadiem
Dunga ir lielākais auns ko es zinu no treneru sektora!!
nesaprotu kapec brazili paņema atpakaļto divkosi!!