Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Forlans: "Mans vectēvs uzvarēja, mans tēvs uzvarēja, tagad uzvarēju arī es"

Agris Suveizda

Forlans: "Mans vectēvs uzvarēja, mans tēvs uzvarēja, tagad uzvarēju arī es"
Djego Forlans
Foto: AFP/Scanpix

Jau vēstījām, ka par 2011.gada "Copa America" ieguvēju kļuva Urugvaja, kas finālā bez lielām problēmām ar 3:0 pieveica Paragvaju. Finālā ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Djego Forlans, bet turnīra labākā spēlētāja Luisa Suaresa kontā bija viens precīzs sitiens. Forlans pēc mača izteicās, ka šis triumfs viņam nozīmē ļoti daudz, jo savulaik šajā izcīņā uzvarēja arī viņa vectēvs un tēvs.

"Par laimi, mēs sasniedzām mērķi iekļūt finālā, kas bija tas, ko vēlējāmies, un iegūt titulu bija maksimums, ko varējām iegūt," pēc mača teica Luiss Suaress. "Esam ārkārtīgi priecīgi, ka izcīnījām šo balvu trofeju savai tautai, tā ir neaprakstāma sajūta. Zinājām, ka Paragvaja ir sīksta pretiniece, taču svarīgi, ka pirmo puslaiku sākām labi, un gūtie divi vārti bija izšķiroši. Viņiem bija grūti atspēlēties."

"Šis tituls man nozīmē ļoti daudz, jo to ieguva mans vectēvs, to ieguva mans tēvs, un tagad to ieguvu arī es. Tas ir lepnums ģimenei," priecīgs bija Djego Forlans. "Tā bija grūta spēle. Zinājām, ka tā būs, taču spēlējām labi. Vārti un tas, kā sākām spēli, mums palīdzēja." Tikmēr Paragvajas izlases kapteinis Husto Viljars atzina, ka Urugvaja uzvarēja pelnīti, tomēr piebilda arī, ka paragvajiešu sniegumu ietekmēja sastāva problēmas: "Turnīra sākumā aizvadījām labas spēles, bet pēc tam komanda no lielas kļuva par mazu.

Tas mums dārgi maksāja, jo spēlējām ļoti fizisku futbolu. Tas nav attaisnojums, taču mums bija ļoti daudz savainotu spēlētāju. Urugvaja pelnīti kļuva par čempioni, jo tai ir ļoti labs sastāvs un tās uzbrucēji ir divi lauvas, kas savā pozīcijā ir starp labākajiem pasaulē. Iekļuvām finālā, jo mums bija iekšas un veiksme. Finālā otrajā puslaikā daudz kontrolējām bumbu un radījām iespējas, taču bez rezultāta."

"Pirmajā puslaikā Urugvaja spēlēja ar augstāku intensitāti. Turklāt Urugvajai ir divi ļoti labi uzbrucēji, kas radīja atšķirību. Urugvaja visu laiku dominēja. Pat tad, kad otrajā puslaikā uzbrukām, varējām just, ka Urugvaja kontrolēja spēli," teica Paragvajas izlases galvenais treneris Herardo Martino, kurš diskvalifikācijas dēļ finālu vēroja no tribīnēm. Martino uzvaras gadījumā būtu kļuvis par pirmo argentīnieti, kas triumfē "Copa America", nepārstāvot Argentīnas izlasi. Pēc mājinieku fiasko vietējā prese Martino jau min kā vienu no galvenajiem kandidātiem uz Serhio Batistas vietu. "Tās ir tikai mediju baumas. Nevaru noliegt ko tādu, ko neesmu radījis. Tās ir tikai baumas, un tās vajadzētu noraidīt tiem, kas tās ir izplatījuši. Esmu Paragvajas treneris, un šajā ziņā izmaiņu nebūs."

Izmantotie resursi:
ca2011.com

 +10 [+] [-]

, 2011-07-25 11:21, pirms 13 gadiem
Sveicam Urugvaju! kopš PK2010 man šī komanda ļoti patīk!

  +5 [+] [-]

, 2011-07-25 11:23, pirms 13 gadiem
EO18 rakstīja: Sveicam Urugvaju! kopš PK2010 man šī komanda ļoti patīk!
Piekrītu, lieliska komanda kas ļoti iepatikās pagājušogad Dienvidāfrikā. Forlans malacis, visu turnīru klusēja un atbildīgākajā spēlē iesita 2 golus.

  +2 [+] [-]

, 2011-07-25 11:44, pirms 13 gadiem
uzvarēs viņa dēls, mazdēls, mazmaz dēls.
visu cieņu! prieks.

  -4 [+] [-]

, 2011-07-25 11:49, pirms 13 gadiem
Kopš PK2010 man ļoti patīk Forlāns
Apsveicu Urugvaju

  +1 [+] [-]

, 2011-07-25 21:19, pirms 13 gadiem
TROTTERlove rakstīja: Kopš PK2010 man ļoti patīk Forlāns
Apsveicu Urugvaju
Trotters greizsirdigs nebus ?

     [+] [-]

, 2011-07-29 11:11, pirms 13 gadiem
Haribo_DNCA#15 rakstīja: Trotters greizsirdigs nebus ?
+