Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

FIFA Klubu Pasaules kauss pirmoreiz jaunajā formātā norisināsies Ķīnā

FIFA Klubu Pasaules kauss pirmoreiz jaunajā formātā norisināsies Ķīnā
Džanni Infantīno. Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

LETA--DPA. 2021.gadā Klubu pasaules kausa futbolā notiks Ķīnā, lēmusi Starptautiskā Futbola federāciju asociācija (FIFA).

Ķīnas kandidatūra FIFA Padomē tika atbalstīta vienbalsīgi.

Pēc diviem gadiem Klubu pasaules kauss tiks paplašināts līdz 24 komandām un tas norisināsies vasarā, nevis decembrī, kā tas bijis iepriekšējos gados.

FIFA Klubu pasaules kauss norisinās katru gadu un tajā piedalās septiņas vienības, bet nākotnē plānots, ka jaunajā formātā būs 24 vienības.

FIFA Klubu pasaules kauss, kurā piedalās turnīra rīkotāja un sešas konfederāciju čempiones, tiek izcīnīts kopš 2000.gada. Līdz šim turnīri norisinājušies Āzija, Āfrikā un Dienvidamerikā. 2001.gadā kausa izcīņu bija ieplānots aizvadīt Spānijā, taču dažādu iemeslu dēļ turnīrs tika atcelts.

Tāpat FIFA lēmusi, ka dubultos investīcijas sieviešu futbola attīstības programmā no 2019. līdz 2022.gadam. Jaunais attīstības budžets būs viens miljards ASV dolāru.

Izmantotie resursi:
LETA


, 2019-10-24 14:48, pirms 4 gadiem
Losis!ieteiktu komandam braukt ar otrajiem sastaviem uz sho turniru,tada veida paradit videjo par sho ideju!
, 2019-10-24 19:14, pirms 4 gadiem
LFF došot 25 miljonus.
, 2019-10-24 22:56, pirms 4 gadiem
Pēc diviem gadiem Klubu pasaules kauss tiks paplašināts līdz 24 komandām un tas norisināsies vasarā, nevis decembrī, kā tas bijis iepriekšējos gados.

------'z
Vai tomeer otraadi?
1

Klausītava | "Pa pāris kausiem" ar Elvi Stugli

"Pa pāris ksuaisem" viesos šoreiz septiņkārtējais Virslīgas čempions Elvis Stuglis. Par "Skonto" laikiem, "Spartaks", "Riga FC" un tās treneriem, RFS un citām tēmām.
Konstantins Vasiļjevs. Foto: Zumapress.com/Scanpix
11

Igaunijas rekordu atkārtojušais Vasiļjevs neveiklu kara izteikumu dēļ atteicies no kapteiņa apsēja

Igaunijas Futbola asociācija pavēstījusi, ka valstsvienības kapteinis Konstantins Vasiļjevs tikšanās laikā ar valdi nolēmis atteikties no apsēja un kapteiņa statusa savu neseno izteikumu dēļ.
Karlīna Miksone. Foto: LFF

Latvijas sieviešu futbola izlase EČ kvalifikācijā viesosies Moldovā

LETA. Latvijas sieviešu futbola izlase šodien Kišiņevā 2025.gada Eiropas čempionāta (EČ) kvalifikācijas turnīra spēlē tiksies ar Moldovu.