Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Ronaldu kopā ar aģentu slimnīcām ziedo vairāk nekā miljonu vērtu aparatūru

Ronaldu kopā ar aģentu slimnīcām ziedo vairāk nekā miljonu vērtu aparatūru
Krištianu Ronaldu. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Portugāles futbola izlases kapteinis Krištianu Ronaldu un viņa aģents Žorže Mendešs apvienojuši spēkus, lai Lisabonas un Portu slimnīcām ziedotu līdzekļus cīņā pret koronavīrusu. Viņu ieguldījums pārsniedz miljonu eiro.

Krištianu Ronaldu un Žorže Mendešs, kurš tiek uzskatīts par pasaulē ietekmīgāko futbola aģentu, Lisabonas Svētās Marijas slimnīcas divām nodaļām katrai ziedojuši desmit gultas, elpināšanas aparātus, sirds ritma monitorus, infūzijas pumpjus un šļirces. Par to plašākai publikai pavēstīja pati slimnīca.

Savukārt Portu, Portugāles otrā lielākajā pilsētā, Ronaldu un Mendešs palīdzējušu Svētā Antonio slimnīcai. Viņi sagādājuši 15 reanimācijas gultas, elpināšanas aparātus, monitorus un citu ekipējumu. Slimnīcas paziņojušas, ka trīs nodaļas, kuras apgādājuši Ronaldu un Mendešs, tiks pārdēvētas viņu vārdā.

Portugālē līdz šim bija 1142 elpināšanas aparāti valsts slimnīcās un vēl 250 privātajās ārstniecības iestādēs. Lai tiktu galā ar veselības krīzi, Portugāles valdība no Ķīnas iegādājusies vēl 500 elpināšanas aparātus un četrus miljonus masku. Portugālē fiksēti 2362 saslimšanas gadījumi, no slimības miruši 29 cilvēki.

Izmantotie resursi:
https://www.reuters.com/article/hea...


, 2020-03-25 00:56, pirms 4 gadiem
LEGEND on and off the pitch!
1

Klausītava | "Pa pāris kausiem" ar Elvi Stugli

"Pa pāris ksuaisem" viesos šoreiz septiņkārtējais Virslīgas čempions Elvis Stuglis. Par "Skonto" laikiem, "Spartaks", "Riga FC" un tās treneriem, RFS un citām tēmām.
Konstantins Vasiļjevs. Foto: Zumapress.com/Scanpix
11

Igaunijas rekordu atkārtojušais Vasiļjevs neveiklu kara izteikumu dēļ atteicies no kapteiņa apsēja

Igaunijas Futbola asociācija pavēstījusi, ka valstsvienības kapteinis Konstantins Vasiļjevs tikšanās laikā ar valdi nolēmis atteikties no apsēja un kapteiņa statusa savu neseno izteikumu dēļ.
Karlīna Miksone. Foto: LFF

Latvijas sieviešu futbola izlase EČ kvalifikācijā viesosies Moldovā

LETA. Latvijas sieviešu futbola izlase šodien Kišiņevā 2025.gada Eiropas čempionāta (EČ) kvalifikācijas turnīra spēlē tiksies ar Moldovu.