Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Platinī atkārtoti ievēlēts UEFA prezidenta amatā

Platinī atkārtoti ievēlēts UEFA prezidenta amatā
UEFA prezidents Mišels Platinī saņem apsveikumus pēc atkārtotas ievēlēšanas
Foto: AFP/Scanpix

Francūzis Mišels Platinī arī turpmāk būs Eiropas Futbola asociāciju savienības (UEFA) prezidents - tā otrdien lemts balsojumā, kas UEFA kongresā Austrijas galvaspilsētā Vīnē.

Pirmo reizi Platinī par UEFA prezidentu tika ievēlēts 2007. gadā, bet pirms četriem gadiem francūzis Parīzē notikušajā kongresā saņēma atkārtotu uzticību vadīt UEFA. Šodien Vīnē Platinī saņēma atbalstu vadīt organizāciju vēl četrus gadus. "Paldies par jūsu atbalstu un uzticību. Tas man nozīmē vairāk nekā varat iedomāties," balsotājiem, pārējām Eiropas futbola federācijām, pateicās Platinī.

"Man ir gods būt jūsu komandas biedram un šīs uzvarošās komandas kapteinim," turpināja francūzis, kurš līdz ar šo balsojumu nākamos četrus gadus būs arī FIFA viceprezidents. "Esmu sajūsmā par izaicinājumiem, kas mūs sagaida nākamajos četros gados. Zinu, ka varu paļauties uz jums, un jūs zināt, ka varat paļauties uz mani.[..] Mēs, eiropieši, vēlamies spēcīgu FIFA - cienījamu, jo tā vienmēr būs galvenā futbola autoritāte un pārraudzības iestāde."

"Centīšos pieņemt pareizos lēmumus sava trešā termiņa laikā un darīšu to, izbaudot procesu tāpat, kā pēdējos astoņus gadus. Vadīt šo organizāciju ir ne tikai gods, bet arī liels prieks," sacīja Platinī.

59 gadus vecais Platinī savulaik bija uzbrūkošais pussargs "Nancy", "Saint-Etienne", "Juventus" komandās un Francijas valstsvienībā. Pēc karjeras Platinī četrus gadus vadīja Francijas izlasi, bet vēlāk kļuva par administratīvo darbinieku futbolā.


, 2015-03-24 15:54, pirms 9 gadiem
Mišel apsveicu !
80-to gadu futbola superstar arī XXI gadsimtā ir līmenī
Sergejs Barbarezs. Foto: vijesti.ba

Bijušais kapteinis Barbarezs kļūst par Bosnijas un Hercegovinas galveno treneri

LETA--AFP. Bijušais Bosnijas un Hercegovinas vīriešu futbola izlases kapteinis Sergejs Barbarezs piektdien kļuva par valstsvienības galveno treneri.
Vācijas treneris Juliāns Nāgelsmans. Foto: Reuters/Scanpix

Nāgelsmans turpinās vadīs Vācijas vīriešu futbola izlasi līdz 2026. gadam

LETA. Vācijas vīriešu futbola izlases galvenais treneris Juliāns Nāgelsmans pagarinājis vienošanos un turpinās vadīt valstsvienību līdz 2026.gada Pasaules kausa finālturnīram, piektdien pavēstīja Vācijas Futbola federācija (DFB).
1

Klausītava | "Pa pāris kausiem" ar Elvi Stugli

"Pa pāris ksuaisem" viesos šoreiz septiņkārtējais Virslīgas čempions Elvis Stuglis. Par "Skonto" laikiem, "Spartaks", "Riga FC" un tās treneriem, RFS un citām tēmām.