Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Kapello strādās Krievijas izlasē līdz PK2018 finālturnīra beigām

Kapello strādās Krievijas izlasē līdz PK2018 finālturnīra beigām
Fabio Kapello
Foto: AFP/Scanpix

Krievijas Futbola federācija pagarinājusi līgumu ar valstsvienības galveno treneri Fabio Kapello, kurš izlasi vada kopš 2012.gada un palīdzēja Krievijas izlasei pēc 12 gadu pārtraukuma atgriezties Pasaules kausa finālturnīrā.

2018.gada Pasaules kausa finālturnīrs notiks Krievijā, un rīkotāji jau laicīgi sākuši bruģēt ceļu uz veiksmīgu startu. Pēc sekmīgas 2014.gada Pasaules kausa finālturnīra kvalifikācijas kampaņas ar jaunu līgumu ir atalgots Krievijas izlases galvenais treneris Fabio Kapello.

67 gadus vecais itāļu futbola speciālists turpinās strādāt ar Krievijas nacionālo valstsvienību līdz 2018.gada Pasaules kausa izcīņas noslēgumam. Šajā laikā Kapello vadīs arī Krievijas futbola izlašu institūtu, bet viņam pienākumos asistēs vietējie speciālisti.

Līdz ar Kapello jauno līgumu skaidrs, ka jautājums par viņa karjeras beigām tagad ir uz kādu laiku jāatliek. 2013.gada izskaņā itāļu speciālists lika noprast, ka viņa trenera karjera tuvojas noslēgumam, tomēr par konkrētu laiku vēl neminēja.

Kapello vadītā Krievijas izlase jūnijā sacentīsies 2014.gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā, kur nopelnīja vietu pēc uzvaras Eiropas zonas F apakšgrupā, apsteidzot spēcīgo Portugāles izlasi. Iepriekšējais Kapello līgums ilga tieši līdz 2014.gada PK finālturnīra beigām.

Brazīlijā Krievijas futbolisti spēlēs vienā grupā ar Beļģijas, Alžīrijas un Korejas futbolistiem. H grupa, kurā sacentīsies Krievija, sāks turnīru vēlāk par pārējām, pirmo spēli aizvadot 18.jūnijā.

Izmantotie resursi:
Главная. Официальный сайт РФС

  +1 [+] [-]

, 2014-01-24 14:46, pirms 10 gadiem
Vareeja veel piemetinaat ka Kapello pelniis devinus miljonu eiro gadaa