Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Čīlei divi ātri vārti un vieta finālā

Krišs Upenieks

Čīlei divi ātri vārti un vieta finālā
Foto: Xinhua/Sipa USA

Aizvadītajā naktī ''Copa America'' turnīrā noskaidrota otra fināliste, un par to kļuvusi Čīles futbola izlase, kas guva divus ātrus vārtus un ar rezultātu 2:0 pieveica Kolumbijas futbolistus.

Kolumbija ''Copa America'' turnīru iesāka ar 2:0 un 2:1 uzvarām pret ASV un Paragvajas futbolistiem, bet grupu turnīra noslēdzošajā spēlē nedaudz negaidīti ar 2:3 piekāpās Kostarikai. Ceturtdaļfinālā komanda ar 1:0 pēcspēles sitienu sērijā pieveica Peru valstsvienību, bet šonakt bija iespēja nodrošināt finālu pret zvaigžņoto Argentīnas valstsvienību.

Čīle savu ''Copa America'' turnīru iesāka ar 1:2 zaudējumu pret vienu no turnīra galvenajām favorītēm Argentīnu, bet turpinājumā sekoja uzvaras ar 2:1 un 4:2 pret Panamu un Bolīviju, kas Čīlei deva vietu ceturtdaļfinālā. Tajā komanda nodemonstrēja spilgtāko sniegumu čempionātā un ar 7:0 iznīcināja Meksikas furbolistus.

Čīlei šonakt padevās lielisks spēles sākums, un 7. minūtē bumba veiksmīgi vārtu priekšā atleca pie Čārlsa Aranguisa, kurš arī bumbu prasmīgi pārvirzīja vārtu tīklā. Četras minūtes vēlāk Hosē Fuenzalida izmantoja partnera labu sitienu, kad bumba no vārtu staba atleca vārtu priekšā, tādējādi Čīles līdzjutēji atkal varēja gavilēt - 2:0. Bumbas kontrolē pirmajā puslaikā pat neliels pārsvars bija Kolumbijai, bet savus momentus labāk izmantoja Čīle,]

Kolumbija savas iespējas atspēlēties krietni pabojāja spēles 57. minūtē, kad otro dzelteno kartīti nopelnīja 30 gadus vecais pussargs Karloss Sančess. Atlikušajā spēles daļā Čīle krietni vairāk kontrolēja bumbu, pretinieki izdarīja tikai vienu sitienu vārtu rāmī, un čīlieši noturēja uzvaru ar 2:0.

Naktī uz svētdienu pēc Latvijas laika paredzēta spēle par trešo vietu starp ASV un Kolumbiju, bet lielais fināls starp Argentīnu un Čīli tiks izspēlēts 27. jūnijā.

  +2 [+] [-]

, 2016-06-23 09:26, pirms 8 gadiem
Tik varēji jau pieminēt, ka 2.puslaiks sākās ar 2,5h nokavēšanos... negaiss