Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Mančestrā Argentīnas un Itālijas duelis, Nīderlande uzņems Angliju, spāņi ciemosies Vācijā

Andrejs Siliņš

Mančestrā Argentīnas un Itālijas duelis, Nīderlande uzņems Angliju, spāņi ciemosies Vācijā
Lionels Mesi
Foto: Sputnik / Scanpix

Šovakar norisināsies virkne valstsvienības pārbaudes spēļu futbolā - Pasaules kausa finālturnīrā netikusī Nīderlande Amsterdamā tiksies ar Angliju, Vācija Diseldorfā uzņems Spāniju, bet Argentīnas un Itālijas duelis norisināsies Mančestrā.

Nīderlande rudenī nespēja kvalificēties Pasaules kausa izcīņai pirmo reizi kopš 2002. gada Pasaules kausa. Pēdējās trīs spēlēs kvalifikācijas turnīrā gan izdevās izcīnīt panākumus, bet kopumā nīderlandieši uzvarējuši jau piecus mačus pēc kārtas, jo novembrī pārbaudes spēlēs izbraukumos uzveica arī Skotiju un Rumāniju.

Šovakar šo nīderlandiešu sēriju centīsies apturēt Anglija, kas gatavojas savam ceturtajam Pasaules kausa finālturnīram pēc kārtas. Kvalifikācijā angļi bija pārliecinoši, izcīnot astoņas uzvaras un ne reizi nezaudējot desmit mačos, kas ļāva izcīnīt pirmo vietu F grupā. Divās pārbaudes spēlēs novembrī Anglijai neizdevās gūt vārtus, spēlējot neizšķirti gan ar Vāciju, gan Brazīliju.

Abas komandas savā starpā iepriekšējo reizi tikās 2016. gada martā, kad Nīderlande Londonā izcīnīja panākumu ar rezultātu 2:1.

Priekšpēdējā Anglijas pretiniece pārbaudes spēlēs Vācija šovakar spēlēs mājās, Diseldorfā uzņemot Spāniju. Četras dienas pēc neizšķirta ar angļiem novembrī vācieši vēlreiz cīnījās neizšķirti, tikai daudz rezultatīvākā mačā - 2:2 pret Franciju. Spāņiem savukārt novembrī ar vārtu gūšanu nebija problēmu - 5:0 pret Kostariku un 3:3 pret Krieviju.

Pasaules kausa mājiniece Krievija šovakar Maskavā tiksies ar Brazīliju. Gatavojoties turnīram savās mājās, Krievija aizvadījusi jau astoņas pēdējās spēles savas valsts robežās, un šī sērija turpināsies šovakar un arī otrdien, uzņemot Franciju. Pēc tam krieviem pirmais mačs viesos kopš pagājušā gada jūnija, maija beigās izbraukumā tiekoties ar Austriju.

Aizraujoša spēle gaidāma arī Mančestrā - nē, angļiem nebūs jāaizvada divi mači vienā vakarā, bet Lielbritāniju par spēles norisies vietu izvēlējušās Argentīna un Itālija. Abu komandu iepriekšējā tikšanās notika pirms gandrīz pieciem gadiem, kad argentīnieši svinēja panākumu ar 2:1. Itālija pēdējo reizi Argentīnu uzveikusi tālajā 1982. gadā, kad nebija dzimis neviens Argentīnas pašreizējā sastāva spēlētājs.

Anglijas Premjerlīgas līdervienības "Manchester City" superzvaigzne Serhio Agvero nepalīdzēs Argentīnai ceļgala savainojuma dēļ. Sastāvā nav iekļauti "Juventus" uzbrucējs Paulo Dibala un "Inter" uzbrucējs Mauro Ikardi. Itāliešiem nevarēs palīdzēt savainojumu guvušais "Juventus" aizsargs Džordžo Kjellīni.

Pārbaudes spēles 23. martā

LaiksSpēleLaiksSpēle
18:00Azerbaidžāna - Baltkrievija21:00Ukraina - Saūda Arābija
18:00Kipra - Melnkalne21:30Serbija - Maroka
18:00Somija - Maķedonija21:45Polija - Nigērija
18:00Krievija - Brazīlija21:45Portugāle - Ēģipte
18:00Senegāla - Uzbekistāna21:45Skotija - Kostarika
19:00Bulgārija - Bosnija un Hercegovina21:45Argentīna - Itālija
19:00Norvēģija - Austrālija21:45Austrija - Slovēnija
19:30Turcija - Īrija21:45Vācija - Spānija
20:00Grieķija - Šveice21:45Nīderlande - Anglija
20:00Tunisija - Irāna22:00Francija - Kolumbija
20:00Ungārija - Kazahstāna

  +1 [+] [-]

, 2018-03-23 13:56, pirms 6 gadiem
Ikardi un Dybala oficiāli nebūs PK 2018 Argentīnas sastāvā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja